Lypton 953 Opublikowano 24 Stycznia Opublikowano 24 Stycznia Cytat Przygodowa gra akcji TPP od twórców We Happy Few. W South of Midnight trafiamy na południe Stanów Zjednoczonych i wcielamy się w Hazel, która przy użyciu magicznych zdolności walczy z groźnymi istotami z folkloru, naprawiając świat zniszczony przez potężny huragan. Premiera 8 kwietnia 2025. Wygląda szalenie intrygująco. Lubię, kiedy developerzy sięgają po nieprzemcirane na wszystkie strony settingi. Amerykańskie głębokie południe w wydaniu fantasy z tamtejszym folklorem - jak daleko moja pamięć sięga, nie przypominam sobie gry, która eksplorowałaby ten temat. W ogóle nie przychodzi mi do głowy żadne dzieło popkultury. Gameplayowo wygląda dosyć standardowo i developer nie zrobił jeszcze gry jednoznacznie uznanej za dobrą, ale serduszko moje zdobyła. 2 1
lamparcicho 697 Opublikowano 24 Stycznia Opublikowano 24 Stycznia (edytowane) https://www.miastogier.pl/wiadomosc,55489.html South of Midnight - wymagania minimalne: System: Windows 10/11 (64-bitowy); Procesor: AMD Ryzen 3 1300X lub Intel i3-8100; Pamięć: 12 GB RAM; Karta graficzna: AMD RX 580 lub Nvidia GTX 1060; DirectX: Wersja 12; Miejsce na dysku: 55 GB dostępnej przestrzeni. South of Midnight - wymagania rekomendowane: System: Windows 10/11 (64-bitowy); Procesor: AMD 1600X lub Intel i5-7600K; Pamięć: 16 GB RAM; Karta graficzna: AMD RX 6600, Nvidia RTX 2060 lub Intel Arc A580; DirectX: Wersja 12; Miejsce na dysku: 55 GB dostępnej przestrzeni. Datę premiery South of Midnight zaplanowano na 8 kwietnia, a grać będziemy na PC oraz XS. Jeśli kupicie wersję premium, będziecie mogli rozpocząć zabawę 3 kwietnia. Edytowane 24 Stycznia przez lamparcicho
Stjepan 2 379 Opublikowano 24 Stycznia Opublikowano 24 Stycznia Mi to przypomina biedniejszą wersje American McGee Alice, nic więcej, ale tamte dwie gry były zajebiste, psychodeliczne, a to do mnie nie trafia.
Jaycob 1 934 Opublikowano 24 Stycznia Opublikowano 24 Stycznia (edytowane) Faktycznie setting bardzo nietypowy, którego nie widziałem w innych grach. Klimacik tamtych rejonów ciekawy - aligatory, jakieś mokradła, ten południowo-wschodni akcent (VA jest na poziomie!)... Artystycznie bardzo ładnie, podoba mi się design potworów. Gra trochę mi przypomina Kena Bridge of Spirits. Tam także po pokonaniu bossa świat się zmieniał na "kolorowy". Edytowane 24 Stycznia przez Jaycob 1
Jaycob 1 934 Opublikowano 24 Stycznia Opublikowano 24 Stycznia Jest drama na temat menadżerki dot. spraw community, ale nie chcę rozwalać wątku.
Zas 289 Opublikowano 27 Stycznia Opublikowano 27 Stycznia Śmierdzi mi to niestety soulslikiem niczym forfiter po kąpieli w błocie.
lamparcicho 697 Opublikowano 28 Stycznia Opublikowano 28 Stycznia W dniu 24.01.2025 o 17:35, Jaycob napisał(a): Jest drama na temat menadżerki dot. spraw community, ale nie chcę rozwalać wątku. Dej chociaż linka w spoilerze
Lypton 953 Opublikowano 28 Stycznia Autor Opublikowano 28 Stycznia (edytowane) Czyli nie "jest drama", a "była drama". I to raczej średnia, bo "Katie Robinson Compulsion Games" daje całe 3 strony wyników, z czego z 5 linków odnosi się do dramy, a z tego 3 to strona i twitter That Park Place, a 2 to tematy na neogaf i reddicie. I czy nie miała racji, hehe? Edytowane 28 Stycznia przez Lypton
lamparcicho 697 Opublikowano 28 Stycznia Opublikowano 28 Stycznia Nie chce mi się szukać jej foty ale zazwyczaj takimi tekstami rzucają piękne inaczej ale jakże nowoczesne i postępowe produkty kobietopodobne, że tak to ujmę
Jaycob 1 934 Opublikowano 11 Lutego Opublikowano 11 Lutego "Previews" są już dostępne: Graliśmy w South of Midnight - Korytarzowa uczta wizualno-narracyjna Większość tego, co przeczytałem i obejrzałem, jest pozytywna. Z plusów: Unikalna oprawa wizualna i artystyczna. Atmosfera i narracja osadzone w folklorze Południa Stanów Zjednoczonych. Dopracowany dźwięk i muzyka. Wyraziste postacie oraz solidny dubbing. Z minusów: Liniowość poziomów. Prosta i powtarzalna mechanika walki. 1 2
lamparcicho 697 Opublikowano 12 Lutego Opublikowano 12 Lutego Zapowiada się wciąż nieźle, idealna gierka do GP 1
Stjepan 2 379 Opublikowano 14 Lutego Opublikowano 14 Lutego Tam jest niezły bałagan w tym Complusion, a pani community menager niech z****** na pole bawełny, głupia rasistka.
lamparcicho 697 Opublikowano 14 Lutego Opublikowano 14 Lutego Haha, ja tam nie byłbym taki łaskawy z tym polem - na galerę do końca swoich dni!!! 1
lamparcicho 697 Opublikowano 25 Marca Opublikowano 25 Marca @Jaycob Białość, widzę białość Czyżby tam ukrywało się to:
Jaycob 1 934 Opublikowano 25 Marca Opublikowano 25 Marca Z początku się wczytało. Tyle różnych, ciekawych premierem w ciągu ostatnich dni. Nie wiadomo co wybrać. 1
Jaycob 1 934 Opublikowano 25 Marca Opublikowano 25 Marca Nie, mam zasadę - jedna gra na raz. Jak skończę, biorę się za następną. 1
lamparcicho 697 Opublikowano 25 Marca Opublikowano 25 Marca Prawidłowo Czyli wszystko po kolei zatem 1
Szambo 641 Opublikowano 25 Marca Opublikowano 25 Marca 2 godziny temu, Jaycob napisał(a): Nie, mam zasadę - jedna gra na raz. Jak skończę, biorę się za następną. Ja wprowadziłem zasadę 3 gry naraz. Jedna długa / Jedna krótka / Jedna całoroczna
Lypton 953 Opublikowano 6 Kwietnia Autor Opublikowano 6 Kwietnia (edytowane) Dla wszystkich jeszcze nie jest. Od 8 kwietnia. Wcześniejszy dostęp jest dla nabywców edycji premium. Edytowane 6 Kwietnia przez Lypton
Rekomendowane odpowiedzi