Skocz do zawartości

RTX 50x0 (Blackwell) - wątek zakupowy

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 224
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• 2 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...
  • 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

@wrobel_krk trzeba jeszcze się liczyć z tym, że sporo osób odsprzedaje swoje karty. Ceny rosną, niższe nie będą, więc raczej dużo się nie straci przy wymianie. Potencjał sprzedażowy używanych kart AMD jest sporo niższy, skoro nvidia posiada 90% rynku.

Nie mówię, że nie byłoby rozsądniej kupić w tych pieniądzach 9070xt. Przy odsprzedaży natomiast, myślę, że straci się sporo więcej

Opublikowano

@Wuadator Ja "stracę" 8k przy odsprzedaży 3080 -> a serio ja jak już kupuję to na długo to wtedy raczej z wyższej ceny więcej spadnie, jak ktoś żongluje kartami jak wielu tu to wiadomo jeszcze zarobi albo wyjdzie na zero.

No i póki będą ceny rosły kart to i Amd się odsprzeda w dobrej cenie wiadomo RTX szybciej opchnać ale na Radeony już też są chętni

Opublikowano (edytowane)
W dniu 4.08.2026 o 08:21, Radio Tirana napisał(a):

https://www.mediaexpert.pl/komputery-i-tablety/podzespoly-komputerowe/karty-graficzne/karta-graficzna-pny-geforce-rtx-5070-ti-argb-triple-fan-oc-16gb-dlss-4

Zakładając nowe konto i logując się po raz pierwszy do aplikacji na smartfonie, wpada kod rabatowy 120 zł, więc karta ostatecznie wychodzi za 4130 zł. 

Chciałbym podziękować za link. :clap:Udało mi się dzisiaj kupić tą kartę z tym kuponem rabatowym za 1 zakup w cenie 4129 PLN

Mam nadzieję że jest w miare cicha i chłodna szczególnie po UV.

Edytowane przez robbin1
Opublikowano
1 minutę temu, areczek1987 napisał(a):

No jak za 70%+ tego co były na premierę rozdawane to widocznie nie dla każdego będzie armagedonem że sobie nie pogra w najwyższej możliwej wydajności z wszystkim pod korek odblokowanym. Wyjdzie 6080 za 7k na premierę z tą samą wydajnością...

Żebyśmy się nie zdziwili...