WYŁĄCZENIE CROSSPLAY W BATTLEFIELD 6:
wejdz w dokuments/battlefield 6/settings/steam/PROFSAFE profile i dodaj/zmień wartość GstGameplay.CrossPlayEnable 0
(z 1 na 0)
@Camis a może trochę więcej kultury osobistej? Bo wystawiasz mnie na walkę z samym sobą i złamanie niepisanej umowy tym razem sam ze sobą nieraportowania na tym forum Bardzo nieładnie mi odpisałeś i chamsko i arogancko i prowokacyjnie.
I widać, że kolejny raz masz problem ze zrozumieniem jęz. polskiego. Pisałem o obowiązującej, niepisanej umowie społecznej, ale dodałem na końcu zdanie, że to wg mnie nie najlepszy model. Więc nie dość, że mi odpisałeś chamsko to jeszcze idiotycznie. Czytaj może wszystko co piszę, a nie pierwsze zdanie?
A co do owej niepisanej umowy społecznej to ai wciąż jest za głupie i google żeby to podać. Natomiast ja natknąłem się na ten temat w paru rozprawach socjologicznych i filozoficznych. Ale zastrzelcie mnie, ale nie pamiętam, a nie poświęcę parę godzin żeby odszukać bo to i tak takiego wyznawcę jak ty nie przekonam, a ja stracę czas. Jak ktoś to czytający może potwierdzić albo zaprzeczyć, że jest taka niepisana umowa społeczna to proszę o MERYTORYCZNĄ odpowiedź - bynajmniej nie w stylu chamstwa forumowicza powyżej.
W tym battlepasie to w sumie nic ciekawego nie ma. Nawet brony nie są warte wbijania. XP odpalać też nie ma sensu bo leci już w menu. Oni tego BF-a zrobili na typowe odpierdol. Tu nic nie działa jak trzeba. No chyba, że sklep Obecnie na rynku nie ma dla mnie dobrego MP tak by wpaść i się wyluzować
No jak nie ma różnic między Ferą a AK620 to jest to troszkę mylący test. To nie jest tajemnica że Fera nie będzie mieć podjazdu do AK620. Zresztą sam widzę w teście AK620 na techpowerup że są testy gdzie był o 8°C chłodniejszy niż Fera.
Tak samo Fortis 5 nie ma podjazdu do Phantom Spirita. To jakoś tak na wyczucie trzeba wziąć I oglądnąć wiele testów bo można popełnić błąd mechaniczny i źle nałożona pasta nawet ma znacznie.
Wyobraź sobie jak by to wyglądało w praktyce np po tym teście: https://www.purepc.pl/thermalright-peerless-assassin-120-se-recenzja-test-opinia-cena?page=0,14
Nie dość że masz na AIO chłodniej, to jeszcze zamiast 1200rpm masz 800rpm. Teraz jeszcze dochodzi fakt że ciul wie jaki mają profil głośności te wiatraki, bo wiadomo że jedne są głośne a drugie cichsze.
Ja myślę że w wyborze chłodzenia lepiej spytać kogoś co jest lepsze niż wnioskować po testach. A dodatkowo powiem że nawet jeśli nie potrzebujesz teraz topowego chłodzenia do 9700x, to po co brać gorsze niż Phantom Spirit skoro potem możesz je użyć do kolejnego procesora? Pure Rock 3 LX to jest chyba dosłownie najmniej wydajne chłodzenie w tej cenie. Może i dobrze wykonane, ale pewnie nawet 9700x go zagrzeje i będzie głośne.
Wyciągnij dyski i zostaw tylko ten sprzęt, który pozwoli się sprzętowi włączyć. Może to któryś z dysków robi problem i płyta głupieje wpadając w jakiś bootloop
Rekomendowane odpowiedzi
Opublikowane przez Pan Mateoo,
4 reakcje
Pokaż odpowiedź