ODIN85 4 926 Opublikowano 13 Maja Opublikowano 13 Maja Godzinę temu, slafec napisał(a): Co to za porównanie, jeśli nie podali żadnych danych? W 2021 roku Alinea chyba nawet nie istniała i nie pisali jeszcze bajek o sprzedaży gier. Returnal w niecałe 3 miesiące dobił do 560 tys. sztuk info od Sony. Saros rzekomo 300 tys. w niecałe 2 tygodnie (z czego 100k to wydanie premium). To jest ta fatalna sprzedaż w porównaniu do poprzedniej odsłony? Jak nie ma milionów to jest fatalnie
slafec 76 Opublikowano 14 Maja Opublikowano 14 Maja @ODIN85 Niezależnie od wyników, Saros zapowiada się na mocnego kandydata do nagrody GOTY. Wszyscy narzekający na zastój w branży i brak oryginalnych tytułów AAA powinni chociaż spróbować.
j4z 1 873 Opublikowano 14 Maja Opublikowano 14 Maja (edytowane) Boli mnie rozwiązanie, że broń inaczej strzela, jak się lekko wciśnie trigger, a inaczej jak do końca. Victrix nie ma haptycznych triggerów i całą poprzednią grę ograłem bez używania tego. xd Edytowane 14 Maja przez j4z
slafec 76 Opublikowano 14 Maja Opublikowano 14 Maja @j4z w ustawieniach jest możliwość mapowania przycisków. 1
ODIN85 4 926 Opublikowano 14 Maja Opublikowano 14 Maja Godzinę temu, slafec napisał(a): @ODIN85 Niezależnie od wyników, Saros zapowiada się na mocnego kandydata do nagrody GOTY. Wszyscy narzekający na zastój w branży i brak oryginalnych tytułów AAA powinni chociaż spróbować. Przecież to już wszystko było w Returnalu. Dziwi że nie jest to kontynuacja.
j4z 1 873 Opublikowano 14 Maja Opublikowano 14 Maja Trzeba będzie kupić, ale jeszcze poczekam trochę.
slafec 76 Opublikowano 14 Maja Opublikowano 14 Maja 20 minut temu, ODIN85 napisał(a): Przecież to już wszystko było w Returnalu. Dziwi że nie jest to kontynuacja. Returnal w całości podporządkowany był głównej protagonistce i nic dziwnego, że nie zrobili kontynuacji. Saros to duchowy spadkobierca. Nie zaczynali od zera, ale Housemarque ma na tyle unikatową i niewyeksploatowaną formułę, że nie rozumiem Twojego zarzutu. Dostajesz nowe lokacje, nowych przeciwników, nowe/ulepszone mechaniki, nową fabułę itp.
ODIN85 4 926 Opublikowano 14 Maja Opublikowano 14 Maja No tak ale to nowa marka a Returnal 2 by już więcej osób kojarzyło.
slafec 76 Opublikowano 19 Maja Opublikowano 19 Maja Król pokonany, platyna wbita. W jakimś stopniu zaskoczył mnie krótki czas rozgrywki (niecałe 24 godziny), bo w Returnal trzeba było spędzić co najmniej dwa razy więcej czasu. Krótsze cykle i mniej grindu przełożyły się jednak na bardziej skondensowaną kampanię. Od momentu pierwszych wrażeń moje zdanie się nie zmieniło - Saros to świetny tytuł, który oferuje genialny gameplay. Zdecydowanie najlepsza gra, która zadebiutowała (jak dotąd) w 2026 roku. 9/10
azgan 1 860 Opublikowano 28 Maja Autor Opublikowano 28 Maja https://www.ppe.pl/news/412337/wciaz-brak-danych-sprzedazowych-saros-sony-udostepnia-cos-innego.html 😅 1
Rekomendowane odpowiedzi