Tomb Raider 4-5-6 Remastered PC/XBOX/PS5
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez hafexo · Opublikowano
Ok, zdecydowałem jednak pójście w AM4, zapewne będę szukał 5700X, Ram też sobie zapewne poszukam z drugiej ręki bo zależy mi na 32gb. Jeszcze ostatnie pytanie, czyli rzeczywiście raczej płyta główna na B550 ze względu na PCIE v4? -
Przez Krzysiak · Opublikowano
U kumpla na stuttery pomogło nie ruszanie w biosie niczego dotyczącego CPU (PBO wyłączone), jedynie expo i koniec. Akurat działo mu się tak na mobo asrocka + 7800x3d, gdy u mnie na bliźniaczym zestawie gdzie jedynie mobo inne w tych samych grach płynnie bez względu czy coś ruszane w ustawieniach CPU czy nie, żeby było śmieszniej na jego procu u mnie też było ok, a na moim u niego stutter -
Przez kulavi · Opublikowano
@Pan Mateoo dzięki! gpt i python zadziałały idealnie. Po iluśdziesięciu sugestiom jak ma się poprawić stworzył akceptowalną wersję ;). Pozdrawiam serdecznie -
Przez LeBomB · Opublikowano
Ten dysk ma gniazdo USB C i w zestawie był taki kabel Podłącz kablem dołączonym do dysku. Na swojej płycie masz takie złącze, a nawet dwa, z tyłu. Jak używasz kabla USB-A do USB-C to użyj takiego, który ma standard USB 3.2.
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi