Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@Crew 900 robisz za "Steam police"? 

Nie masz prawa od nikogo żądać dowodów na zakup czegokolwiek, to nie jest Twoja sprawa. Regulamin mówi wyraźnie że nie wolno wrzucać linków do piratów, ale czy ktoś gra na oryginale czy nie kompletnie nas nie obchodzi.

No chyba że założy temat o tym dlaczego mu crack nie działa.

Więc koniec tej dyskusji.

• Upvote 3
Opublikowano (edytowane)
6 minut temu, Mar_s napisał(a):

@Crew 900 robisz za "Steam police"? 

Nie masz prawa od nikogo żądać dowodów na zakup czegokolwiek, to nie jest Twoja sprawa. Regulamin mówi wyraźnie że nie wolno wrzucać linków do piratów, ale czy ktoś gra na oryginale czy nie kompletnie nas nie obchodzi.

No chyba że założy temat o tym dlaczego mu crack nie działa.

Więc koniec tej dyskusji.

Rany. Przecież ja se jaja robię i to pod wpływem :E  Ale fajnie widzieć jak ludziom trudno tu prosty profil steam podać xD  No i że moder regulaminu nie zna :E   "ale czy ktoś gra na oryginale czy nie kompletnie nas nie obchodzi"  Serio ? xD

Edytowane przez Crew 900
Opublikowano (edytowane)
26 minut temu, userKAMIL napisał(a):

I tak przepłacił! XD

image.thumb.png.5bb24c4454a693c8b403ab6586def7d1.png

Na Steam nic nie kupuje bo oszukują z przelicznikami. Zawsze kluczykownia ale z kodem do przypisania gry do mojego konta a tu widzę Steam gift? Czyli nowe konto czy jak to się tam robi? Czy też normalnie gra wpada do biblioteki? 

Edytowane przez aureumchaos
Opublikowano (edytowane)
11 minut temu, aureumchaos napisał(a):

Zawsze kluczykownia ale z kodem do przypisania gry do mojego konta a tu widzę Steam gift? Czyli nowe konto czy jak to się tam robi? Czy też normalnie gra wpada do biblioteki? 

To jest normalnie kupiony gift prosto na Steam. Następnie wysłany do Ciebie od ''znajomego'' na Steam. Całość odbywa się w ''ekosystemie'' steama.

Finalnie czy kupisz klucz czy gift i tak masz to w bibliotece.

Edytowane przez userKAMIL
  • Thanks 1
Opublikowano (edytowane)
26 minut temu, Crew 900 napisał(a):

Rany. Przecież ja se jaja robię i to pod wpływem :E  Ale fajnie widzieć jak ludziom trudno tu prosty profil steam podać xD  No i że moder regulaminu nie zna :E   "ale czy ktoś gra na oryginale czy nie kompletnie nas nie obchodzi"  Serio ? xD

A nie cofam to. Mam pieprzone prawo domagać się czy gościu który komentuje grę i neguje ludzi którzy nie kupili gry poprzez sugerowanie się "influencerami" bo on kupił. Ja przyznałem otwarcie, że nie kupuję póki nie poznam opinii/recenzji itp... Jak tak otwarcie broni produktu niech się pochwali zakupiłem i wsparciem "producenta" bo inaczej to jest oszustwo i HIPOKRYZJA!   A to, że ktoś kupi gifta/klucz nie interesuje mnie bo sam kupuję tańsze klucze jak produkt mi się spodoba i jako dowód mam to na swoim koncie steam jako aktywowany produkt! 

Edytowane przez Crew 900
Opublikowano (edytowane)
2 minuty temu, Crew 900 napisał(a):

A nie cofam to. Mam pieprzone prawo domagać się czy gościu który komentuje grę i neguje ludzi którzy nie kupili gry poprzez sugerowanie się "influencerami" bo on kupił. Ja przyznałem otwarcie, że nie kupuję póki nie poznam opinii/recenzji itp... Jak tak otwarcie broni produktu niech się pochwali zakupiłem i wsparciem "producenta". 

Czuję wycieczkę w Bieszczady! XD

Naprawdę wystarczyło pić i nie pisać...

Opublikowano
1 minutę temu, userKAMIL napisał(a):

Czuję wycieczkę w Bieszczady! XD

Naprawdę wystarczyło pić i nie pisać...

Podziel się swoim profilem z ostatnimi premierami jeżeli to nie problem, Cronos, Borderlands 4, Silent Hill, Dyilng Light The Beast... Bo spać nie mogę. 

• Haha 1
Opublikowano
4 minuty temu, Crew 900 napisał(a):

A nie cofam to. Mam pieprzone prawo domagać się czy gościu który komentuje grę i neguje ludzi którzy nie kupili gry poprzez sugerowanie się "influencerami" bo on kupił. Ja przyznałem otwarcie, że nie kupuję póki nie poznam opinii/recenzji itp... Jak tak otwarcie broni produktu niech się pochwali zakupiłem i wsparciem "producenta" bo inaczej to jest oszustwo i HIPOKRYZJA!   A to, że ktoś kupi gifta/klucz nie interesuje mnie bo sam kupuję tańsze klucze jak produkt mi się spodoba i jako dowód mam to na swoim koncie steam jako aktywowany produkt! 

Przecież dostałeś mój profil... W czym rzecz zatem? Hipokryzja? Gdzie? Nie każdy potrzebuje się influensowac żeby coś kupić... 

Opublikowano (edytowane)
7 minut temu, Crew 900 napisał(a):

Podziel się swoim profilem z ostatnimi premierami jeżeli to nie problem, Cronos, Borderlands 4, Silent Hill, Dyilng Light The Beast... Bo spać nie mogę. 

To chyba dziś nie zaśniesz. XD 

Pamiętam przy premierze RTX3090 jak 2500$ dałem i na GOLu był taki Janek jak Ty. Karteczki chciał z napisem i zdj, że tą kartę mam! Finalnie zrobiłem i dałem ale powiedziałem sobie, że ostatni raz udowadniam cokolwiek jakiemuś Jankowi z neta. No co Ty ;D

P.S. Wyślij lepiej zdj tego dostępnego pirata z Borderlands4. ;)

Opublikowano
34 minuty temu, Crew 900 napisał(a):

No i że moder regulaminu nie zna :E   "ale czy ktoś gra na oryginale czy nie kompletnie nas nie obchodzi"  Serio ? xD

Uważaj, żebyś w Bieszczadach samemu regulaminu nie poznawał. Punkt jest bardzo jasny:

"Na Forum nie publikujemy odnośników do stron zawierających numery seryjne ("seriale") lub oprogramowanie pirackie ("warez") czy łamiące zabezpieczenia ("cracki")."

Co jest dokładnie tym, o czym pisał Mar_S. Oczywiście, jeżeli ktoś by jawnie pisał, że piraci, to takie treści również nie są mile widziane, ale Ty przeginasz próbując się bawić w (jak to trafnie określił) "Steam police".

• Like 1
  • Upvote 1
Opublikowano
27 minut temu, aureumchaos napisał(a):

A może dodaj mnie? napisz coś? 

2 minuty temu, tomcug napisał(a):

Uważaj, żebyś w Bieszczadach samemu regulaminu nie poznawał. Punkt jest bardzo jasny:

"Na Forum nie publikujemy odnośników do stron zawierających numery seryjne ("seriale") lub oprogramowanie pirackie ("warez") czy łamiące zabezpieczenia ("cracki")."

Co jest dokładnie tym, o czym pisał Mar_S. Oczywiście, jeżeli ktoś by jawnie pisał, że piraci, to takie treści również nie są mile widziane, ale Ty przeginasz próbując się bawić w (jak to trafnie określił) "Steam police".

To jest już nadinterpretacja czyli interpretujecie to na swój własny użytek. I nie ma zakazu bym nie domagał się od innego użytkownika dowodu, że ma oryginał.

Opublikowano (edytowane)
5 minut temu, Crew 900 napisał(a):

Co za problem podesłać swój profil?  Mój masz w sygnaturze. 

O to właśnie chodzi kolego, że to nie jest problem. ;) Tak samo dla Ciebie wysłanie gołej dupy tutaj prawda? Z jakiegoś powodu tego jednak nie robisz...

Ja nic nie muszę a na pewno już jakiemuś nawalonemu Jankowi w necie udowadniać ile i jakie mam gry na steam. XD

• Upvote 2
Opublikowano (edytowane)
3 minuty temu, userKAMIL napisał(a):

O to właśnie chodzi kolego, że to nie jest problem. ;) Tak samo dla Ciebie wysłanie gołej dupy tutaj prawda? Z jakiegoś powodu tego jednak nie robisz...

Ja nic nie muszę a na pewno już jakiemuś nawalonemu Jankowi w necie. XD

To, że napisałem, że se drinkuję nie masz wiedzy ile i jak ale już zakładasz, że jestem nawalony a i dalej nie chcesz dać głupiego profilu steam...

I dlaczego w takim razie nie mam prawa zakładać, że połowa tutaj jest hipokrytami?  Piszą, że "jak to komentujesz po recenzjach a nie kupiłeś" A druga strona pozytywy a nie umie udowodnić, że ma chociaż to na koncie poprzez pieprzony zakup klucza...

Edytowane przez Crew 900
  • Haha 1
Opublikowano
7 minut temu, Crew 900 napisał(a):

I nie ma zakazu bym nie domagał się od innego użytkownika dowodu, że ma oryginał.

W regulaminie mistrzu jest też takie coś:

"Ponadto nie zamieszczamy komentarzy, które [...] są spamem, czyli nie mają nic wspólnego z tematem wątku"

A jaki związek z tematem wątku o grze Silent Hill ma Twoje dochodzenie, kto jest piratem, a kto nie?

Opublikowano (edytowane)
1 minutę temu, tomcug napisał(a):

W regulaminie mistrzu jest też takie coś:

"Ponadto nie zamieszczamy komentarzy, które [...] są spamem, czyli nie mają nic wspólnego z tematem wątku"

A jaki związek z tematem wątku o grze Silent Hill ma Twoje dochodzenie, kto jest piratem, a kto nie?

Bo są tu według mnie osoby które tak zachwalają produkt a którego nie nabyli a negują osoby które nie zakupiły poprzez czytanie i oglądanie recenzji... 

Edytowane przez Crew 900
Opublikowano (edytowane)
2 minuty temu, tomcug napisał(a):

Zachwalać mogą, nikt im nie broni i jednocześnie nikt nie musi wierzyć ich pochwałom. A Twoje dochodzenie tylko rozwala wątek.

Ale na jakiej podstawie zachwalają ? Ja mam podstawę w postaci recenzji i według "influencerów"  a osoby te twierdzą, że grają a nie mogą udowodnić, że nabyli grę. To jest hipokryzja. 

Edytowane przez Crew 900