Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zapowiada się dość ciekawie

https://store.steampowered.com/app/1718460/Terminator_2D_NO_FATE/

Cytat

Weź udział w wydarzeniach znanych z filmu „Terminator 2: Dzień sądu” – czeka na ciebie pełna akcji rozgrywka i cudowna pikselowa grafika! Wciel się w Sarę Connor i T-800 podczas wielu ekscytujących misji, których celem będzie pokonanie T-1000 i zniweczenie planów sztucznej inteligencji Skynet, zanim ludzkość spotka zagłada. Stań na czele ruchu oporu jako John Connor w przyszłości, walcząc na linii frontu jako jedyna nadzieja ludzkości podczas wojny z maszynami. W tej wyjątkowej historii, która łączy w sobie kultowe sceny z filmu „Terminator 2: Dzień sądu”, oryginalny scenariusz i wiele zakończeń. Los ludzkości leży w twoich rękach.

Jak dla mnie wygląda rewelacyjnie, premiera planowana na Wrzesień tego roku

• Like 3
  • Upvote 4
  • 3 miesiące temu...
Opublikowano
17 godzin temu, Jaycob napisał(a):

Premiera przesunięta na 31 października. Szczerze, nawet nie wiedziałem, kiedy miała być, ale już wiem. :D 

Trochę lipa, ale miesiąc dłużej czekania jakoś się wytrzyma :)

Opublikowano

Fajne fajne ale... Pooglądałem sobie screeny z tej gry i na każdym jest timer, co może sugerować to, że gra będzie raczej mocno oskryptowana i deweloperzy nie chcą żeby ktoś tam się błąkał po mapie w poszukiwaniu np, jakiś sekretów, broni, znajdziek etc. Raczej będziemy parli do przodu i robili dokładnie to co przewidzieli w danym momencie dla nad deweloperzy.

• Like 1
Opublikowano
19 godzin temu, panicz patryk napisał(a):

Czy warto najpierw zagrac czy ogladnac film?🤪

hmm... ciężkie pytanie :D

Może odpal kawałek filmu, następnie pograj do fragmentu w którym skończyłeś oglądać film... powtarzamy czynność aż do ukończenia filmu/gry

17 godzin temu, GTM napisał(a):

deweloperzy nie chcą żeby ktoś tam się błąkał po mapie w poszukiwaniu np, jakiś sekretów, broni, znajdziek etc

Ale co ty tam chcesz eksplorować? idziesz do przodu... i tyle w temacie :P