Czy to jest migotanie PWM?
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Kadajo · Opublikowano
Idealne minimum to 60 FPS I sama NVIDIA tyle zaleca poza marketingowymi sloganami. Twój RTX to taki sam "śmiech na sali" jak reszta kart które nie potrafią osiągnąć 60 FPS w jakiej kolwiek rozdzielczości bez wspomagania. I napisz jeszcze raz o trolowaniu i moderacji, proszę -
Przez JeRRyF3D · Opublikowano
Z tymi aktu, obiętości całej gry, to przeginają. Ba. Było chyba ok 60gb na premierę, teraz mi sapie o 75gb. Co ciekawe - zrobilem odinstaluj, czyli cały W3R poszedł w kibel i... nadal brak miesca na reinstall! Musiałem wykiblować jeszcze jdeną grę, zrobić 92gb free, żeby się zrobił up, co pewnie ma z 1GB ;). Żenada. -
Przez sideband · Opublikowano
Z FG masz niższe opóźnienia chyba według zj... softu od NV, który obecnie pokazuje bzdury. Gdzie nawet po włączeniu FG niezależnie od włączenia reflexa są niższe opóźnienia lub min wyższe co jest totalną bzdurą Ale to zauważałem sporo wcześniej, że ludzie bazują na tych wskazaniach zamiast patrzeć co się dzieje na myszka-monitor-oko. -
Przez bofff · Opublikowano
tu trzeba zacytować klasyka cóż szkodzi obiecać -
Przez lukadd · Opublikowano
Za 3 lata wyjdą może na zero Ale czy gracze są zadowoleni taką średniawką? No raczej nie są. Sony też raczej nie jest zadowolone z zysków Więc coś trzeba tam zmienić, dla graczy jakość i dla Sony aby kaska wpadała.
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi