Federalizacja UE - mrzonka czy nieuchronna rzeczywistość?
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Pan Mateoo · Opublikowano
Po zdjęciu usunąłem nadmiar PTM z slotu by nie wychodził poza ramkę jakby co. -
Przez ostryb · Opublikowano
Mi pierwszy raz coś takiego wyskoczyło. Dziś nie mam sił z tym walczyć spróbuję jutro. Laptop z którym walczę to Acer nitro an517-54. https://store.acer.com/en-gb/acer-nitro-5-gaming-laptop-an517-54-black -
Przez Pan Mateoo · Opublikowano
kupisz oleda, ktory kazdy ci poleci jesli jednak masz inne zastosowania ktore wykluczaja oled to jesli nie grasz duzo to potrzebne ci 320hz w fullhd? - bedzie to rozmazane albo bedziesz mial czarne paski - wybor nalezy do ciebie jak scalowanie albo resolution w tym trybie ustawic. jakie masz preferencje odn matrycy? na czym ci najbardziej zalezy? czy wykorzystujesz hdr w filmach i ci na nim zalezy? poza tym czy twoj sprzet wgl uciagnie 300+hz w fhd albo przynajmniej 100 w 4k? -
Przez Lameismyname · Opublikowano
@damyan123 PNY to marka z USA - czas pokaże czy trafił Ci się egzemplarz "USA Edition". Jak usłyszysz strzały dziwnym trafem grając np. w symulator farmera, to sprawdź kondensatory czy nie strzelają -
Przez Reddzik · Opublikowano
Zapewne gdybym teraz brał, też bym poszedł w stronę RX 9070XT, za RTX 4080S z outletu dałem 3800zł na początku roku, bo nie mogłem się doczekać RXa- przeniesiona premiera. Do tego taka karta ma normalne wtyczki 8pin. W tej cenie to jest praktycznie bezkonkurencyjny. U Nvidii podoba mi się łatwiejszy uv, spokojnie zjechałem z 300W na ok maks 230W- zależnie od gry, strata jakieś 5%. Z tego co widziałem to u Radeona nie ma tak lekko, a to też karta z 300W. Bezsensu zmiana z RX9070xt na RTX i jeszcze taka dopłata, jak już tylko 5080/90.
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi