Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
4 godziny temu, pawelsake napisał(a):

Co byście polecili 

Zakryj szybę kawałkiem kartonu i używaj kompa. Na odsprzedaży tych wentylatorów tylko stracisz. Sendin ostatnio sprzedawał dwa Arctic P14 MAX Pwm to chyba dwa sprzedał w cenie jednego nowego. Ja sprzedawałem 140 mm Lian Li i się z tym bujałem dwa miesiące i ostatecznie poszły po 17 zł sztuka.

• Upvote 2
Opublikowano

@Send1N Czarne wenty dają niezły kontrast w białej obudowanie, ale wtedy by wszystkie musiały być czarne, AIO też (gorzej byłoby wszystko na biało zrobić). I czarne wenty podświetlone na jasno... Byłby miód dla oczu. Przykładowo jak tu:

yOQ3bKh.thumb.jpeg.f623de9912be145ffbd2ae3d73e228e4.jpeg

@pawelsakeObecnie wygląda to tak, jakby jeden majster przyszedł z obudową i zamontował AIO, potem przyszedł inny i zamontował resztę. Wyszło z tego, co wyszło. Oczywiście jeśli tak to sobie zaplanowałeś, to spoko, szanuję Twoją wolę.

• Like 2
Opublikowano (edytowane)
7 godzin temu, Send1N napisał(a):

Karta i ramy też są czarne + kable od zasilacza :P te czarne wentyle całkiem nieźle pasują.

Oczywiście że czarne wentyle ładnie mogę leżeć w tym setupie, sam mam zestaw black and white, ale albo wszystkie czarne albo wszystkie białe :) 

Zaproponowałem wymianę czarnych na białe, bo jest ich po prostu mniej w tym kompie :) 

Edytowane przez Krzysiak
  • Upvote 1