Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Szanowni,

poproszę o polecenia jakichś niedrogich gier na LAN party, dwóch facetów 40+ lat chce sobie przypomnieć jak to było.

Nie chcemy za dużo wydać na gry, na raz do roku nie ma się co spinać.

Mamy Q3Arena, Worms World Party, StarWars Racer (to jest ładne)

przydałaby się jakaś samochodówka, może jakaś piłka nożna. Może jakaś bijatyka typu MK czy Tekken.

Mamy konto na Steam i GOG.

Chciałem spróbować polecaną w necie Formula Bwoah ale nie chce mi odpalić w ogóle, staje na ładowaniu.

Opublikowano

Unreal Tournament 1999, Alien Vs Predator Classic Gold, Warhammer 40K Dawn of War: Soulstorm, Warcraft 2 Battlenet Edition, Starcraft Classic z Brood War, Dark Colony, Diablo II, seria Warldords Battlecry, to na razie tyle z głowy, piszę to też weteran branży, gram 30+ lat i mam 40+ lat. :E my z kumplami w te gry gramy. 

• Like 1
Opublikowano

Polecam klasycznego RTSa - Empire Earth 2, jest ciągle wspierany nieoficjalny mod więc wszystko działa i są fajne dodatki. Jak zechcecie pograć online to multi też jest wspierane mimo zamknięcia serwerów przez gamespy

Opublikowano (edytowane)
W dniu 8.04.2025 o 18:48, Stjepan napisał(a):

Warhammer 40K Dawn of War: Soulstorm,

Niestety we wersji Steam wywalony został Lan w aktualizacji, za czasów Sega. Trzeba bawić się w wersję pudełkową lub może są mody. 

Battle of Middle Earth może być przyjemne. ;) Dostępne jest "za darmo" w wersji wydanej przez fanów w jednym launcherze, ponieważ podchodzi to pod abandoware. Do dziś społeczność organizuje sobie turnieje, tak samo jak w Dawn of War. https://www.moddb.com/mods/battle-for-middle-earth-patch-222/downloads/patch-222 lub można szukać linku bezpośredniego.

Ze samochodówek może Split Second się nada? Przynajmniej będzie wyjątkowo.

Edytowane przez musichunter1x