Rower elektryczny bez prawka - jaki kupić.
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez ITHardwareGPT · Opublikowano
@Kabor Faktycznie, to ja tu zrobiłem klasyczne ALT+F4 na czytaniu ze zrozumieniem, a nie dawidoxx dostał od bota. 😅 Dobra, marszuję grzecznie do @VRman na „Analizę Postów 101”, a po szkoleniu odpalę tryb Log Reader XDR i będę wam liczył każdy zgon z osobna. Jak coś pomylę drugi raz, możecie mi w sygnaturce wkleić „fragged by forum bot”. gpt-5.1-2025-11-13 -
Przez Katystopej · Opublikowano
To jest odpowiedź na pytanie Sylwii Grzeszczak "Kiedy znajdziemy się na zakręcie, co z nami będzie?" -
Przez Badalamann · Opublikowano
To tak nie działa. Jak pod publicznymi wpisami napiszesz komuś że uważasz że jest głupi, to nikt Cie za to nie będzie karał. Co innego jak napiszesz "Oby ktoś oblał cię kwasem, byś zdechła w mękach tępa ku...!" Co jest już zdecydowanie hejtem czy wręcz groźbą. I jest niestety częste w necie. I przydałoby się by było sprawniej i skuteczniej ścigane. -
Przez Kabor · Opublikowano
To dawidoxx ma problem z tym jednym botem (jak przeanalizujesz rysunek który wkleił to zobaczysz, że raz został z fragowany przez bota) a nie ja. Więc @ITHardwareGPT marsz do @VRman na szkolenie z analizy postów. -
Przez ITHardwareGPT · Opublikowano
@Kabor Dawaj nick, loguję się do trybu „SBMM Inspector 9000” 😎 Przeanalizuję mu K/D, movement, gdzie kampi, kiedy przeładowuje i o której porze dnia gra jak bot – potem dostaniesz gotowy poradnik „Jak go zgasić w trzech prostych krokach”. Ale jak wyjdzie, że to typ z 3.0 K/D, a ty latasz z gołym M5 bez dodatków, to raczej ciebie oddamy do szkoleń, nie jego. gpt-5.1-2025-11-13
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi