Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Nie znajdą nikogo kto by im kasę wyłożył na gniota stulecia który miał być mesjaszem wyścigów. 

Tu trzeba przerobić WSZYSTKO, cały silnik jest zły i beznadziejny, testowałem na free weekend, masakra jakaś. AMS2 to przy tym perełka. 

Opublikowano (edytowane)
3 godziny temu, galakty napisał(a):

testowałem na free weekend

Za krótko. Żeby wydobyć z symulacji esencję, trzeba trochę z tym popracować. 

A do tego skoro to nie był dopracowany produkt, to się jeszcze trochę pozmieniało w trakcie. 

Dla mnie masakry żadnej nie ma. Sposób jazdy jest wciągający. 

Siedzi z tą grą spore community na Discordzie i im się podoba. 

Jest wielu graczy aktywnych dawniej na PC2. 

Dzisiaj wyszedł patch 2.0.0.4 i jeździłem z dużą satysfakcją z tego jak się jeździ. 

To jest zacząco odmienny sposób czucia podwozia i nadwozia od tego co jest w innych simach. 

Nad jakością rozgrywki jeszcze pracują. Są niedociągnięcia. 

Edytowane przez tekkno
  • Haha 1
Opublikowano

Mnie to najbardziej rozwala, że - przynajmniej patrząc na YT - to nawet R3E wygląda lepiej... a mówimy o grze  nastawionej na single. :) Wiem, to mniej ważne, ale o fizyce itp. powiedziano już chyba wszystko, by odstraszyć potencjalnych kupujących... :P ja z kolei mógłbym spokojnie olać słabszą fizykę (choc już nie skrajnie głupią), gdyby to miało ten zapowiadany, immersyjny w uj tryb kariery... 

Trochę szkoda, bo z jednej strony - patrz i CARS 1, i przede wszystkim 2 - Ian niby wie, że dzwoni, tylko jakoś nigdy nie udaje mu się podbić świata.

Opublikowano (edytowane)
7 godzin temu, Zas napisał(a):

Mnie to najbardziej rozwala, że - przynajmniej patrząc na YT - to nawet R3E wygląda lepiej... a mówimy o grze  nastawionej na single.

Menu wygląda jak z gry na komórkę, albo... Symulatora Farmy którym jest :hihot: Do tego tragiczna optymalizacja.

LMU miało kiepski start ale dobre podstawy, tu nie ma nic. 

image.thumb.png.04e166da1260cff1d2840ce3f59b1cb4.png

Edytowane przez galakty
  • 2 miesiące temu...
Opublikowano

Widziałem, że na dniach wyszedl nowy patch, który ponoć dużo pozmieniał, ktoś grał i może coś powiedzieć na ten temat, bo mimo zwrotnej liczby graczy i opini niektórych z was to ciekaw jestem tej gry i zagrałabym ale to stówę na steamie kosztuje :E

Opublikowano

Ja wiem jaka jest tego słaba grywalnosc bo sprawdzałem ale bardziej na to patrzę pod kątem singla i kariery bo wydaje się być ciekawie zrobione, a napewno lepiej niż to co jest w Forzy Motosport a mimo tego gra mi się w nia świetnie generalnie to moje drugie podejście do simracingu i za drugim razem się udało i mnie wciagnal 🤣

Opublikowano
4 godziny temu, Godlike napisał(a):

Ja wiem jaka jest tego słaba grywalnosc bo sprawdzałem ale bardziej na to patrzę pod kątem singla i kariery bo wydaje się być ciekawie zrobione, a napewno lepiej niż to co jest w Forzy Motosport a mimo tego gra mi się w nia świetnie generalnie to moje drugie podejście do simracingu i za drugim razem się udało i mnie wciagnal 🤣

to juz lepiej na ams2 przejsc.

• Thanks 1
  • Upvote 2
Opublikowano
W dniu 21.05.2026 o 07:27, galakty napisał(a):

Menu wygląda jak z gry na komórkę, albo... Symulatora Farmy którym jest :hihot: Do tego tragiczna optymalizacja.

LMU miało kiepski start ale dobre podstawy, tu nie ma nic. 

image.thumb.png.04e166da1260cff1d2840ce3f59b1cb4.png

Menu wygląda jak to u Iana Bella zawsze jest. Na odpier dol. Dać content, dać grafikę, w miarę fizykę i gra gotowa. On ściąga hajs od inwestorów i z tego żyje. 

Opublikowano
7 minut temu, KiloKush napisał(a):

Menu wygląda jak to u Iana Bella zawsze jest. Na odpier dol. Dać content, dać grafikę, w miarę fizykę i gra gotowa. On ściąga hajs od inwestorów i z tego żyje. 

I ludzie po raz kolejny się nabrali, sam się nabrałem.