Konkurs z okazji premiery Doom: The Dark Ages - wygraj kod do gry na PC!
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez hubio · Opublikowano
@VRman po prostu boi się, że Departament Stanu USA za pomocą Ambasady USA w Polsce pozwie go na gruby hajs za ciągłe obrażanie ich Prezydenta... A znając narcyzm i ego Trumpa to istnieje promil procenta, że jakby przeczytał to co pisze VRMan to by go pozwał -
Przez galakty · Opublikowano
Otóż to. Szkoda czasu, może wrócę za 6 msc sprawdzić. No jest specyficzny, a ściga się co prawda głównie na Clio CUP, chociaż filmy z KTM XBOW GTX też wrzucał. Nie znam innych simracerów którzy mają doświadczenie na torze i ograli PMR. I głównie o to chodzi, reklamowali jako super zaawansowany benchmark, super audio, fizyka, FFB. Tymczasem to arcade na konsolę i pada. To nawet nie jest beta, tylko pełna wersja!!!! -
Przez GordonLameman · Opublikowano
Od zawsze takie były. W przypadku osób publicznych - zgadzam się. Ale jak mnie ktoś nazwie k****ą to powinienem go móc ciągać po sądach za to. Albo mieć pozwolenie państwa na to, żeby mu dać w ryj A czym jest prawda dziś? Jak powiesz, że Trump to ruska onuca to Cię MAGA zjedzą, bo to dla nich bzdura. Prawda stała się dziś relatywna. -
Przez trepek · Opublikowano
Galakty, pamiętaj, niezaleznie od budżetu tylko Kuga! -
Przez hubio · Opublikowano
@LeBomB o 6 rano obudziło mnie to i nie dało się już tego znieść. Zarówno dźwięk jak i potężne drgania. W akcie desperacji wyciągnąłem jakieś stare poduszki i ubrania i podłożyłem pod nogi łóżka i chyba tak zredukowały o 50% te drgania. Więc pójdę w tą stronę. Oczywiście nie było równo więc tym razem kręgosłup dostał, ale przynajmniej przespałem całą noc. I wracam do koncepcji, że to nie urządzenie sąsiadów tylko jakaś pompa ciepła. Wtedy co wrócili i to się włączyło to prawdopodobnie po prostu włączyli kaloryfer. Bo wczoraj jak sam włączałem to jakby dźwięk z kaloryferów i rur był taki sam ja te drgania. I dlatego też czuję w różnych miejscach mieszkania bo wszędzie są kaloryfery.
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi