Pomoc przy upgrade kompa
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez AudRob · Opublikowano
Temperatury GPU zawsze są niższe, a HS-najgorętszy punkt wyższe to normalne ale prawie 20 stopni to spora różnica . U ciebie jest ewidentny problem z pastą , obroty za wysokie i na pewno szaleją-pracują jak chcą. Oddasz na gwarancję to ci odeślą i powiedzą że temp. są w normie i tyle. Dlatego lepiej się tym zająć samemu. Jak napisałem ci wyżej u mnie jest różnica max 8-10 stopni. W serwisie jak wyślesz nic nie zrobią, tylko napiszą że temp HS na poziomie 90-100°C jest akceptowalny. Co jest nieprawdą. -
Przez Phoenix. · Opublikowano
A mi się kliknęło bo fajne promo było za 540zl, będzie na przeczekanie 😎 -
Przez skypan · Opublikowano
Gdzie ta Zonda nie była. A gdyby to zostało podpisane to by miało wpływ na czas przeszły i na polityków czy tam inne podmioty No właśnie z tymi audytami były problemy. W Estonii Gdzie w 2021 r. odmówiono wydania opinii co mogło potwierdzać brak aktywów firmy. W późniejszych latach było podobnie z potwierdzeniem kontroli nad aktywami klientów. -
Przez Luki_ · Opublikowano
Nowa pani z xboxa chce sie przypodobać graczom , znam te zagrywki z Philem dobra mina Spencerem a potem wiemy jak bylo. (: Ale nie powiem teraz ten pc znowu sie opłaca . I można mówić Zagram za darmo w pasie. A nie zagram w za drogim pasie. xd -
Przez bofff · Opublikowano
zobacz jakie napięcie, ale w 4090 430W to jakieś powyżej 1V pewnie obejrzyj ściągasz afterburner, w ustawieniach odblokowujesz monitorowanie napięcia CTRL+F i ustaw krzywą. spróbuj klika profili 900 czy 950mV
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi