Element Wojny 4 776 Opublikowano 6 Czerwca Opublikowano 6 Czerwca Dobra dajcie chociaż zapowiedź Days Gone 2 i możemy kończyć.
dawidoxx 976 Opublikowano 6 Czerwca Opublikowano 6 Czerwca (edytowane) Są radę wystartować dlc do lies of p bez przejścia podstawki? Skończyłem na pleju a teraz zagrał bym na PC, ale średnio chce mi się kończyć podstawkę. Edytowane 6 Czerwca przez dawidoxx
musichunter1x 1 319 Opublikowano 6 Czerwca Opublikowano 6 Czerwca (edytowane) Przynajmniej wiadomo że najpierw dostaniemy RE1 Remaster HD Remake Bo raczej to było zasugerowane. Edytowane 6 Czerwca przez musichunter1x
dawidoxx 976 Opublikowano 6 Czerwca Opublikowano 6 Czerwca 1 minutę temu, Jaycob napisał(a): Wuchang Fallen Feathers Day 1 Obowiązkowo
DITMD 787 Opublikowano 6 Czerwca Opublikowano 6 Czerwca (edytowane) Wu Tang 4 minuty temu, Element Wojny napisał(a): Niech zgadnę, kolejny souls-like? WUCHANG: Fallen Feathers to gra RPG akcji w stylu soulslike, rozgrywająca się w krainie Shu podczas mrocznych i burzliwych rządów późnej dynastii Ming, nękanych walczącymi frakcjami i tajemniczą chorobą rodzącą potworne stworzenia. Edytowane 6 Czerwca przez DITMD 1
Element Wojny 4 776 Opublikowano 6 Czerwca Opublikowano 6 Czerwca (edytowane) HO HO HO! Project Century, nowe IP twórców Yakuzy/Like a Dragon. Edytowane 6 Czerwca przez Element Wojny 2
Jaycob 1 934 Opublikowano 6 Czerwca Opublikowano 6 Czerwca Zastanawia mnie pomysł na grę o Wu-Tang Clan - przecież zespół był najbardziej aktywny dobre dwie dekady temu. Ciekawe, ile osób jeszcze dziś o nich pamięta? Control 2?
musichunter1x 1 319 Opublikowano 6 Czerwca Opublikowano 6 Czerwca (edytowane) Tak bardzo chciałem coś e klimacie Snatchera, ale współczesnego... Co prawda 1943r, bez Sci-fi rodem z Blade Runnera, ale czuć jazzowy klimat oraz robią to ludzie od yakuzy. Edytowane 6 Czerwca przez musichunter1x
Jaycob 1 934 Opublikowano 6 Czerwca Opublikowano 6 Czerwca (edytowane) Ja pierdziele, prawie 2h kazał sobie na to czekać. 2026. Edytowane 6 Czerwca przez Jaycob
Element Wojny 4 776 Opublikowano 6 Czerwca Opublikowano 6 Czerwca (edytowane) 2 godziny, 1 interesująca gra, co za strata czasu. No nic, trzeba będzie obserwować cały ten Project Century/ STRANGER THAN HEAVEN. Edytowane 6 Czerwca przez Element Wojny
Element Wojny 4 776 Opublikowano 6 Czerwca Opublikowano 6 Czerwca Teraz, dawidoxx napisał(a): A gdzie hl3? ☹️ Tam gdzie jest od zawsze, w umysłach graczy.
crush 3 575 Opublikowano 6 Czerwca Opublikowano 6 Czerwca Teraz, dawidoxx napisał(a): A gdzie hl3? ☹️ Hahaha. W tym samym momencie. 1
Jaycob 1 934 Opublikowano 6 Czerwca Opublikowano 6 Czerwca Ja tam naliczyłem 5, ale fakt słaby event.
Element Wojny 4 776 Opublikowano 6 Czerwca Opublikowano 6 Czerwca Szkoda że Persony 4 Remake nie pokazali, będzie oficjalka w niedzielę. 1
DITMD 787 Opublikowano 6 Czerwca Opublikowano 6 Czerwca 2 minuty temu, Jaycob napisał(a): Zastanawia mnie pomysł na grę o Wu-Tang Clan - przecież zespół był najbardziej aktywny dobre dwie dekady temu. Ciekawe, ile osób jeszcze dziś o nich pamięta? Oni cały czas są aktywni, w kwietniu wyszedł ich nowy album, Black Samson, The Bastard Swordsman, Masta Killa niedawno wypuścił solidny solo projekt, Ghostface też coś wydał w tym roku. 1
Jaycob 1 934 Opublikowano 6 Czerwca Opublikowano 6 Czerwca Serio? Dzięki za info! Nie wiedziałem o tym - ostatni raz słuchałem ich jakieś 20 lat temu. Myślałem, że dawno się rozpadli. 6 minut temu, DITMD napisał(a): Oni cały czas są aktywni, w kwietniu wyszedł ich nowy album, Black Samson, The Bastard Swordsman, Masta Killa niedawno wypuścił solidny solo projekt, Ghostface też coś wydał w tym roku.
Rekomendowane odpowiedzi