RX 6xxx (RDNA 2) - wątek zbiorczy
-
Ostatnio przeglądający 1 użytkownik
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Dirian · Opublikowano
A czy ktoś tutaj faktycznie korzysta z najmu i ma jakieś doświadczenia w tej kwestii? Naczytałem się sporo, że potrafią przy zdawaniu auta doczepić się każdej ryski, nawet takiej która nie powstaje do końca z winy użytkownika (odpryski kamieni, itp). I koniec końców przy zdawaniu auta doliczają kosmiczne opłaty. Jak jest w praktyce? -
Przez sideband · Opublikowano
To musisz mieć pecha żeby trafić QD z bandingiem. Miałem model tylko ten bez DP 2.1 to matryca była niemal idealna. Na MSI ciutke gorzej, ale to kwestia sztuki. -
Przez Phoenix. · Opublikowano
Pal licho to RT ale w HDR czern slaba, a jak przelaczylem na SDR to mowie wtf Nie ma szczegolow ani czerni, tonacja nie ma u nic do rzeczy bo gra jest zepsuta pod tym katem. Mozna miec jednoczesnie dobra czern i szczegoly. -
Przez SuLac0 · Opublikowano
oprocz BEV, na buspasach pojawia sie tez motocykle. w sezonie faktycznie moze byc juz tam tloczno buspas powinien zostac dla busow i sluzb. robienie z tego pasa jakiejs "zachety" imo nie byl i nie jest dobrym pomyslem. moze chociaz wprowadza limit dot osob w BEV -
Przez tgolik · Opublikowano
Graj na padzie i na TV. Wg mnie monitory OLED są jakieś dziwne, te które widziałem dają jakość dużo gorszą niż telewizor. Nie wyobrażam sobie już też grania innego jak na TV OLED.
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi