Phoenix. 4 711 Opublikowano Poniedziałek o 20:09 Opublikowano Poniedziałek o 20:09 (edytowane) Ja sobie bekę cisnę z takich jak Ty po prostu 🤣 Mi ta gra rybka ale żeby coś krytykować to musi być konstruktywna krytyka a nie w stylu „gówno”. Staty też bezmyślnie wrzuciłeś bo chciałeś wbić szpileczkę ale szybko Cię zgasiłem A statystyki gier to ja śledzę jak mało kto i nie mówię że jest dobrze kiedy jest źle A o topowej sprzedaży bo6 już piałem i jest logiczne że bo7 sprzedaje się gorzej, tu też nie błysnąłeś. Edytowane Poniedziałek o 20:11 przez Phoenix. 1
userKAMIL 856 Opublikowano Poniedziałek o 20:13 Opublikowano Poniedziałek o 20:13 Tutaj nawet te wizytówki są świetne! Ilość tego wszystkiego do wyboru to jest przepaść względem tych kilku popierdółek w Battelfildzie.
GordonLameman 8 426 Opublikowano Poniedziałek o 20:43 Opublikowano Poniedziałek o 20:43 32 minuty temu, Phoenix. napisał(a): Ja sobie bekę cisnę z takich jak Ty po prostu 🤣 Mi ta gra rybka ale żeby coś krytykować to musi być konstruktywna krytyka a nie w stylu „gówno”. Staty też bezmyślnie wrzuciłeś bo chciałeś wbić szpileczkę ale szybko Cię zgasiłem A statystyki gier to ja śledzę jak mało kto i nie mówię że jest dobrze kiedy jest źle A o topowej sprzedaży bo6 już piałem i jest logiczne że bo7 sprzedaje się gorzej, tu też nie błysnąłeś. Fajne masz urojenia. Wrzuciłem artykuł i emotkę. Zgasiles to co najwyżej twoje szanse na utratę dziewictwa Sprzedaje się o 50% gorzej niż BO6, a nie “gorzej”. To dużo.
oldfashioned 459 Opublikowano Poniedziałek o 20:54 Opublikowano Poniedziałek o 20:54 39 minut temu, userKAMIL napisał(a): Tutaj nawet te wizytówki są świetne! Ilość tego wszystkiego do wyboru to jest przepaść względem tych kilku popierdółek w Battelfildzie. Ten skin operatora wygląda spoko. Może bez maski tylko i moze sie bronić jako jakis Special Ops Kolor broni czy te wizytówki budujące klimat... no 'swietne' 3
Phoenix. 4 711 Opublikowano Poniedziałek o 21:34 Opublikowano Poniedziałek o 21:34 https://www.callofduty.com/blog/2025/11/call-of-duty-black-ops-7-warzone-zombies-season-01 Kontent do S01, jest tak ogormny, ze to co wrzucaja do bfa to jest jakis pryszcz 1
userKAMIL 856 Opublikowano 20 godzin temu Opublikowano 20 godzin temu Nic tylko odliczać dni... Czekam z niecierpliwością!
Psiak 59 Opublikowano 17 godzin temu Opublikowano 17 godzin temu 2 godziny temu, userKAMIL napisał(a): Nic tylko odliczać dni... Czekam z niecierpliwością!
ShaDow_Pro 555 Opublikowano 15 godzin temu Opublikowano 15 godzin temu Wiadomo kiedy będzie nowa duża mapa w warzone, która zastąpi Verdansk?
Phoenix. 4 711 Opublikowano 14 godzin temu Opublikowano 14 godzin temu Verdansk 4 grudnia po integracji z bo7 to ost mapa warzone, pozniej na wiosnę będzie Blackout 2 a WZ ma dostać jakąś rotację map. Ale kto go tam wie co do tego czasu będzie. 1
userKAMIL 856 Opublikowano 5 godzin temu Opublikowano 5 godzin temu Od dziś znowu wekeend z podwójnym XP wleciał.
ShaDow_Pro 555 Opublikowano 4 godziny temu Opublikowano 4 godziny temu 9 godzin temu, Phoenix. napisał(a): Verdansk 4 grudnia po integracji z bo7 to ost mapa warzone, pozniej na wiosnę będzie Blackout 2 a WZ ma dostać jakąś rotację map. Ale kto go tam wie co do tego czasu będzie. Szkoda nie lubię jej, Al Mazrah była genialna, Urzikstan też, Verdansk imo mocno średni.
Phoenix. 4 711 Opublikowano 4 godziny temu Opublikowano 4 godziny temu (edytowane) Dla mnie al mazrach i caldera najlepsza, urizkistan nie byl zly ale jakos mnie nie pociagal ale napewno kazda byla lepsza niz verdansk. Forumla sie wyczerpuje wiec chca wskrzesic blackout czyli 1 BR od coda, ktora byla z black ops 4. Edytowane 4 godziny temu przez Phoenix.
ShaDow_Pro 555 Opublikowano 3 godziny temu Opublikowano 3 godziny temu Vondel Quads też pamiętam było zajebiste.
Rekomendowane odpowiedzi