Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)
1 godzinę temu, oldfashioned napisał(a):

Aim assist + zeny ktore mozna dostac 'od reki' juz w europie. 
Nie gralem duzo w fpsy na ps5, ale nba 2k to byla zmora online, kazdy rzucal 'perfect' przez to badziewie. ;)

Przeciez cronus nie działa na ps5 a w cod jest wykrywany 😂

Musiałbyś miec bardzo stary soft na konsoli żeby go włączyć .

„Sony najwidoczniej postanowiło rzucić rękawicę firmie Cronus. Najnowszy firmware blokuje możliwość wykorzystywania Cronus Zen na PS5. Może to znacząco wpłynąć na wiele produkcji nastawionych na sieciową rozgrywkę.”

Edytowane przez Phoenix.
Opublikowano
26 minut temu, Phoenix. napisał(a):

Przeciez cronus nie działa na ps5 a w cod jest wykrywany 😂

Musiałbyś miec bardzo stary soft na konsoli żeby go włączyć .

„Sony najwidoczniej postanowiło rzucić rękawicę firmie Cronus. Najnowszy firmware blokuje możliwość wykorzystywania Cronus Zen na PS5. Może to znacząco wpłynąć na wiele produkcji nastawionych na sieciową rozgrywkę.”

Moze w nowym codzie, ale ja tam te ochy i achy o banowaniu cheaterow to dziele na 3 jak nie 4.

W bo6 czy wielu innych gierkach (online) na ps5 cronus smiga/smigal świetnie. 

Opublikowano

Nie nie smiga ;) jest sprzetowo zablokowany na PS5.

9 minut temu, oldfashioned napisał(a):

Moze w nowym codzie, ale ja tam te ochy i achy o banowaniu cheaterow to dziele na 3 jak nie 4.

Ty sobie tam dziel ale nie masz zadnego pojecia o tym co piszesz ;) ja bazuje na faktach a nie widzimisie.

zv0ac7cfkfec1.thumb.jpeg.99468d31775afa08546e02ddf2389fde.jpeg

Jak ktos nie zrobil update konsoli to owszem nadal sobie moze podlaczyc. 

Opublikowano (edytowane)

Tylko ze update konsoli nie jest potrzebny do grania online, ludzie nadal korzystaja z tego online w tym momencie.

I zen tez juz pewnie z drugiej strony pracuje nad obejsciem tego na nowym firmwarze. 

Piszesz z pozycji "ja wiem najlepiej" a cos jednak malo poinformowany jestes. 🙃

Pierwszy link z yt. 

NiE dZiAłA %-)

Edytowane przez oldfashioned
Opublikowano (edytowane)
20 minut temu, Phoenix. napisał(a):

Jak ktos nie zrobil update konsoli to owszem nadal sobie moze podlaczyc.

Ty umiesz czytac?? 

10 minut temu, oldfashioned napisał(a):

I zen tez juz pewnie z drugiej strony pracuje nad obejsciem tego na nowym firmwarze. 

Nie ma poki co zadnego obejcia, cronus pierwotnie nie sluzy do oszukiwania w grach wiec zadnego update robic nie beda ;) 

A to do czego ktos to wykorzystuje to juz druga sprawa.

11 minut temu, oldfashioned napisał(a):

Piszesz z pozycji "ja wiem najlepiej" a cos jednak malo poinformowany jestes.

oczywiscie, ze wiem bo rynek tych urzadzen i czitow sledze od lat i jestem na biezaco ;) 

Ja nie pisze ze wiem najlepiej tylko stwierdzam fakty co dziala a co nie. 

Edytowane przez Phoenix.
Opublikowano

IMO tam jest chyba jakiś ukryty ranking graczy, tylko że dobiera przeciwników w większym zakresie różnicy pk rankingowych, dzięki temu lobby mogą być bardziej rożnorodne. Czasem gracze mogą być bardziej przeciętni i można "nakarmić swoje ego", a czasem dostanie się lepszych graczy, co pcha do rywalizacji i ulepszania swoich umiejętności.
Swoją drogą, jak ta gra jest dynamiczna i super PŁYNNA na 300+ fpsach, aż się "spociłem". :D

Opublikowano

SBMM to skrot od skila czyli dobieranie po umiejetnosciach, to ze teraz nie dobiera w ten sposb nie oznacza ze narzedzie do dobierania graczy nie istnieje ale nazwa jest malo wazna. Teraz wpierw dobiera po pingu a o reszcie by trzeba doczytac jak dobieralo graczy przed MW2019. System dobierania jest i byl w kazdej grze ale produceni nie chwala sie tym jakimi kryteriami dobiera, mozna sie domyslac. Klasyczne dobieranie wiadomo, ze jest po pinku a dalej to juz zgadywanka.

Opublikowano

Odpaliłem sobie bete dzisiaj tak z czapy i hmmmm... dostalem jakąś broń na początku co nawet nie da się tam nic customizowac jeszcze ale pierwsze co zauwazylem, ze ta broń nie miała żadnego recoila. Po prostu najechałem myszą i trzymałem przycisk no i ludzie padali. Mój pierwszy mecz (w sumie jeden rozegrałem) i K/D ratio mialem 2.80 a odpalilem zupelnie z czapy i w sumie pospiechu bo czekałem na calla w robocie.