Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Przyszły upały i zaczęło mi się wszystko gotować wewnątrz :D Mam jakąś zwykłą tania obudowę od SPC z zabudowanym frontem. Planuje zakupić nową budę z myślą o jak największej przestrzeni w środku i jak najlepszej przewiewności. Na oku mam takie propozycje:

Cougar MX600

Lian Li Lancool 216

Endrofy Arx 700 Air

budżet max 500 zł. Świecidełka itp sprawa drugorzędna. Okno - fajnie jakby było, teraz z resztą chyba praktycznie każda ma okno. AIO na pewno nie wchodzi w grę ani teraz, ani w przyszłości więc nie musi być dostosowana pod to. Mile widziany hub dla wentylatorów na wyposażeniu.

Co proponujecie?

Edytowane przez bleidd
Opublikowano (edytowane)

Stanęło na Cougar MX600. Mega buda, ogromna, miejsca aż nadto, kable można ładnie zorganizować i pochować. Po wstępnych testach jestem totalnie w szoku

GPU 78 -> 64

GPU Hot Spot 96 -> 76

CPU 93 -> 80

Temperatura w pokoju 26

20250702-162521.jpg

tak wiem, przydałaby mi się lepsza przejściówka 12VHPWR :E 

Edytowane przez bleidd
  • Like 1
  • Upvote 3
Opublikowano
W dniu 2.07.2025 o 17:55, bleidd napisał(a):

Stanęło na Cougar MX600. Mega buda, ogromna, miejsca aż nadto, kable można ładnie zorganizować i pochować. Po wstępnych testach jestem totalnie w szoku

GPU 78 -> 64

GPU Hot Spot 96 -> 76

CPU 93 -> 80

Idzie tam upchać AIO np. Arctic Liquid Freezer na top, tam jest chyba 38mm. Też zamierzam wymienić budę bo przez AIO na froncie nie mogę włożyć dłuższego GPU. A ta wydaje się ciekawa...

Opublikowano

To akurat RE3, przechodzone zaraz po RE2. Bardzo mi siadły oba, RE2 bardziej bo RE3 jest znacznie krótsze, trochę bardziej nastawione na walkę i mniej strachu (ale na pewno nie w takim stopniu jak RE4).

Biohazard to moja ulubiona część więc jeśli podobały mi się też RE2 i RE3 to myślę, że i Tobie powinno. Od RE4 się odbiłem, za dużo akcji, za mało klimatu jak dla mnie.

Opublikowano

Akurat oba te remastery ograłem a nie grałem w połowę części serii i muszę przyznać że na wszędzie zachwalana dwójka mnie tak wciągnęła że przeszedłem 4 razy aby ją wymasterować :E 2x Leon'em 2x Claire, trójka też była dobra ale ograłem tylko raz bo do dwójki nie miała podjazdu ;)