Faflucy 312 Opublikowano 3 Września Opublikowano 3 Września @Phoenix. Logitech mnie na tyle wkur... że się pozbyłem całkowicie. Zawsze miałem tylko Logitecha od myszek kulkowych z których byłem zadowolony po MX1000, MX Revolution, 4x G903 i we wszystkich MX jak i G padały przełączniki jeszcze przed końcem gwarancji, a później niedługo po.
some1 536 Opublikowano 3 Września Opublikowano 3 Września Wszystkie myszki Logitecha łapią dwuklik prędzej czy później, dopiero modele na nowych przełącznikach jak G502X są tej wady pozbawione. Tak niby obiecują, jeszcze za krótko używam żeby samemu ocenić. Dwuklik można naprawić domowymi metodami rozbierając microswitcha.
Faflucy 312 Opublikowano 3 Września Opublikowano 3 Września OK, ale płacąc za myszkę ponad 500zł oczekuje dobrego produktu, a nie "zrób se sam"
Phoenix. 4 711 Opublikowano 3 Września Opublikowano 3 Września Ja na wielu mialem topowych myszkach dwuklik, razer czy steelseries tez Nie ma zadnej gwarancji jak kupisz inna marke. 7 minut temu, some1 napisał(a): G502X U mnie tez sa juz te nowe LIGHTFORCE.
Faflucy 312 Opublikowano 3 Września Opublikowano 3 Września Ja zawsze na logitechu. Teraz kupiłem Razer Basilisk V3 Pro 35K i zobaczymy jak się będzie sprawować
DarkeVo 335 Opublikowano 3 Września Opublikowano 3 Września Prędzej kupiłem z jakiegoś outletu na allegro g703 I sam mam ja jakoś z 2,5 roku i żadnych problemów. Dlatego kupiłem następna myszkę od logitecha
Kadajo 7 396 Opublikowano 3 Września Opublikowano 3 Września G502X mam już ponad dwa lata i potwierdzam, zero problemów z przełącznikami. Dodam ze to pierwsza mysz Logitecha która nie ma u mnie tego problemu.
lukadd 2 901 Opublikowano 3 Września Opublikowano 3 Września @Kadajo Logitech i ponad 2 lata To spodziewaj się usterki w najbliższych miesiącach gdy już gwarancja się skończyła Chociaż może jak teraz dodali ten czujnik optyczny hybrydowy do klikaczy to będzie trochę lepiej.
Kadajo 7 396 Opublikowano 3 Września Opublikowano 3 Września No na razie działa dokładnie tak samo jak w dniu kupienia. Sam się dziwie
lukadd 2 901 Opublikowano 3 Września Opublikowano 3 Września Tak to działa dopóki nie ma problemu, w końcu nadchodzi ten dzień i nagle dwuklik Na początku okazjonalnie, ale jak już się pojawi to z dnia na dzień tylko będzie gorzej .
bourne2008 1 202 Opublikowano 3 Września Opublikowano 3 Września Czas tu raczej nie gra roli tylko kto ile na..rdala w przyciski. Jak grasz hardcorowo to pewnie szybciej padnie. Jak ktoś głównie scrolluje strony w necie to pewnie i 10 lat podziała.
Kadajo 7 396 Opublikowano 3 Września Opublikowano 3 Września Żadna z moich myszek Logitech'a nie przeżyła 2 lat, TA jest pierwsza więc coś jednak nowe przełączniki dają. W sumie wystarczy poszperać w sieci czy ludzie narzekają na dwuklik w G502X i G502X Plus
bourne2008 1 202 Opublikowano 3 Września Opublikowano 3 Września Szkoda, że to jedyna (?) mysz na tych klikaczach.
lukadd 2 901 Opublikowano 3 Września Opublikowano 3 Września 10 minut temu, bourne2008 napisał(a): Czas tu raczej nie gra roli tylko kto ile na..rdala w przyciski. Jak grasz hardcorowo to pewnie szybciej padnie. Jak ktoś głównie scrolluje strony w necie to pewnie i 10 lat podziała. Tak. Ja pisząc z góry zakładam i mam na myśli takie dość intensywne użytkowanie jak na gracza z ITH przystało Jak ktoś gra casualowo i kompa odpalą na 2h dziennie to wiadomo całkiem inna sprawa.
Kadajo 7 396 Opublikowano 3 Września Opublikowano 3 Września 7 minut temu, bourne2008 napisał(a): Szkoda, że to jedyna (?) mysz na tych klikaczach. Tak. Przez to nie są dłużej przetestowane niestety. @lukadd ja gram sporo w FPS'y wiec u mnie myszka ostro dostaje. Przełączniki żyją ale guma zaczyna się wycierać ta z lewej trony i prawej Podejrzewam ze ona się zesra szybciej niż te przełączniki.
lukadd 2 901 Opublikowano 3 Września Opublikowano 3 Września Gumy w wszystkich myszkach jakie kiedykolwiek miałem zaczynały się wycierać. I to tak zwykle po ~2 latach. Teraz mam roccata bez gum i serio jestem dużo bardziej zadowolony, a i leży świetnie w ręce, wcale nie czuję braku uszczelek po bokach
Kadajo 7 396 Opublikowano 3 Września Opublikowano 3 Września Miałem przez chwile myszkę Razera z tych lepszych Razer Basilisk V3 Pro i zrobiła ona na mnie lepsze wrażenie niż Logitech. Ale wiadomo obydwie firmy maja za uszami. Chyba nie ma idealnej...
DarkeVo 335 Opublikowano 4 Września Opublikowano 4 Września 11 godzin temu, bourne2008 napisał(a): Szkoda, że to jedyna (?) mysz na tych klikaczach Na lightforce jest jeszcze superlight 2 i superlight 2 dex 10 godzin temu, Kadajo napisał(a): guma zaczyna się wycierać To może załóż gripy i będzie lux
Sidr 123 Opublikowano 4 Września Opublikowano 4 Września (edytowane) Mam do dzisiaj działające MX500, G602 i G604. Przewinęła mi się niemała kolekcja Logitechów i może z dwa mi padły (wtedy namiętnie w Starcrafta2 grałem), ale też nie na tyle, żeby nie były naprawialne. Nie wiem, co Wy robicie z tymi myszami. @Kadajo sam robiłeś ten avatar? W czym? AI chyba nie zrobi w tak małej rozdzielczości. Ten sopisek "premium" nieco słaby - taki wiesjki tunning trochę. Teraz muszę swój upgrejdować i dodać mu więcej majestatu. Edytowane 4 Września przez Sidr
Kadajo 7 396 Opublikowano 4 Września Opublikowano 4 Września To nie ja to kolega z forum dla beki zrobił i mi się spodobał i za jego pozwoleniem użyłem go 1
Dimazz 565 Opublikowano 4 Września Opublikowano 4 Września 19 godzin temu, Kadajo napisał(a): Żadna z moich myszek Logitech'a nie przeżyła 2 lat, TA jest pierwsza więc coś jednak nowe przełączniki dają. W sumie wystarczy poszperać w sieci czy ludzie narzekają na dwuklik w G502X i G502X Plus Nie przezyły z jakiego powodu. Dwuklik, jakaś inna wada czy się po prostu zużyły się gumy i plastiki i trzeba wymi8enić na nową. U mnie w żadnym logitechu nie miałem dwukliku. Wymieniam średnio co dwa lata bo zużył się materiał dlatego wybieram myszki do około 200zł a g502 po kablu są na promocjach za 130zł W dniu 3.09.2025 o 12:55, Faflucy napisał(a): OK, ale płacąc za myszkę ponad 500zł oczekuje dobrego produktu, a nie "zrób se sam" 500zł płacisz za bezprzewodowość i markę. Czy to log za 130zł czy za 500zł to użyte materiały są podobne
Kadajo 7 396 Opublikowano 4 Września Opublikowano 4 Września Chodziło mi o dwuklik, każda myszka logitecha jaka mam miała ten problem, to jest łatwe do ogarnięcia jak wiemy co zrobić ale ogólnie niesmak pozostaje.
Faflucy 312 Opublikowano 4 Września Opublikowano 4 Września 1 godzinę temu, Dimazz napisał(a): 500zł płacisz za bezprzewodowość i markę. Czy to log za 130zł czy za 500zł to użyte materiały są podobne Mnie to nie interesuje co się kryje w cenie. Jeżeli płace spore pieniądze na produkt to ma wytrzymać chociaż do końca gwarancji.
huudyy 2 837 Opublikowano 4 Września Opublikowano 4 Września ja tam na G603 nie narzekam, korzystam codziennie od 5-6 lat, wszystko działa jak trzeba.
michaelius33 354 Opublikowano 5 Września Opublikowano 5 Września W dniu 3.09.2025 o 18:04, Kadajo napisał(a): Żadna z moich myszek Logitech'a nie przeżyła 2 lat, TA jest pierwsza więc coś jednak nowe przełączniki dają. W sumie wystarczy poszperać w sieci czy ludzie narzekają na dwuklik w G502X i G502X Plus MX518 to musiałem wymienić bo się zrobił obscenicznie brzydki z powodu wytarcia się farby i powłoki gumowej po 4-5 latach Próbowałem później używać tych nowych logitechów ale G702 mi kompletnie jednak nie podeszło i poszedłem w Mionixy a potem w Bazyliszka. Do tej pory używałem Hyperspeed na paluszki, ale teraz wpadły jakieś promki na Amazonie to zamówiłem wersję V3 Pro i zaraz będę testował - za 380 to już cena do przyjęcia była. 1
Rekomendowane odpowiedzi