Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
8 godzin temu, AndrzejTrg napisał(a):

Za małolata zawsze mnie jarał motyw kiedy wyciąga broń, włącza się ten celownik na zielonym ekranie, po za tym desing pistoletu też całkiem fajny 😁

Ja się boję znowu obejrzeć, że mi wspomnienia zepsuje bo to jednak nie są super filmy na dzisiejsze standardy :D 

Dlatego gierka była super opcją, klimat zachowany. 

• Upvote 1
Opublikowano
57 minut temu, galakty napisał(a):

Ja się boję znowu obejrzeć, że mi wspomnienia zepsuje bo to jednak nie są super filmy na dzisiejsze standardy :D 

Dlatego gierka była super opcją, klimat zachowany. 

Już bym wolał kolejny raz oglądnąć starą wersję niż drugi raz tą nową 😉

Opublikowano (edytowane)

Podstawka była naprawdę spoko - klimat starego, filmowego Robocopa z lat 80 robił robotę. Jak ktoś jeszcze nie ograł, to warto dać szansę, zwłaszcza że można wyrwać za niecałe 2 dyszki. Dodatek na pewno ogarnę, ale nie teraz. Jakoś nie mam teraz ochoty na takie klimaty.

Edytowane przez Jaycob
Opublikowano
38 minut temu, galakty napisał(a):

Nowego nie widziałem ani razu :E 

I niech tak pozostanie.

Ja zacząłem, mimo że sama kreacja robocopa mi się nie podobała, a jak zacząłem to skończyłem, ale nic nie pamiętam, oprócz tego że to gniot był niesamowity 🙂

Opublikowano (edytowane)
2 godziny temu, galakty napisał(a):

Kiedyś odpaliłem sobie na laptopie z ekranem TN dla testu czy mi pasuje...

Skończyłem oglądając do końca i nie chciało mi się przestawiać na lepszy ekran. :E

Ale wcześniej nigdy go nie oglądałem od dech do dech, tylko różne urywki w TV jeszcze CRT i chyba jakiś serial.

Można się trochę pośmiać.

Edytowane przez musichunter1x
Opublikowano (edytowane)

No mi też taką cenę tam pokazuję. Na cdkeys 19,69euro. 

Ogólnie podobał mi się całkiem ten Robocop, więc może po urlopie sobie pyknę w ten "dodatek". I cena pewnie jeszcze trochę zleci :E 

Edytowane przez lukadd
Opublikowano

Aktualizacja RoboCop: Rogue City o rozmiarze 32 GB prawdopodobnie zawiera nową zawartość, poprawki błędów i ulepszenia wydajności, co poprawi ogólne wrażenia z gry. Gracze powinni upewnić się, że mają wystarczająco dużo miejsca na dysku, aby zainstalować tę aktualizację.

• Like 1
  • Haha 1
Opublikowano
1 godzinę temu, ODIN85 napisał(a):

Aktualizacja RoboCop: Rogue City o rozmiarze 32 GB prawdopodobnie zawiera nową zawartość, poprawki błędów i ulepszenia wydajności, co poprawi ogólne wrażenia z gry. Gracze powinni upewnić się, że mają wystarczająco dużo miejsca na dysku, aby zainstalować tę aktualizację.

OdinGPT :D

• Haha 2