Dmuchawa do kurzu zamiast sprężonego powietrza w puszce?
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez peterchen86 · Opublikowano
Tu akurat muszę się zgodzić. Poza tym moim zdaniem słuchanie na słuchawkach a na głośnikach to "inny rodzaj słuchania" Ja lubię jak dobrze gra ale nie muszę mieć nic na uszach. Co do cewek to jak gram na głośnikach to ich nie słyszę ale czasem gram z wyłączonym dźwiękiem i wtedy je delikatnie słychać. Zastanawiałem się czy można coś z tym zrobić ale chyba tylko UV i włączenie limitera klatek w sterowniku? -
Przez Strilok · Opublikowano
Wiesz to jest tak że po początkowym zachwycie, widzę coraz większe wady tej gry. Zgłaszałem już do DICE wielokrotnie różnego rodzaju błędy, a co z tym robią? Jak widać nic. Community manager jest całkowicie do bani, tak samo jak osoby odpowiadające za testy patchy i osoby tworzące patche. Gra to swoisty zardzewiały wrak, którego moim zdaniem nic już nie uratuje. No chyba że nagle ogłoszą program naprawczy jak było z Cyberpunk w co wątpię. -
Przez janek25 · Opublikowano
kiedyś za wacki kupioe ile to teraz warte jest? -
Przez MarioDee · Opublikowano
Defender mi taki komunikat wypluwa, coś ze sterami, czy jak? -
Przez kubon · Opublikowano
ostatnie 2 tyg ram sie uspokoił na 1600-1700zł za 2x16 6000/30, gdzie od końca października było jakieś +100zł/tydzień w EU podobnie, 400-420 ojro sie zaczynają
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi