ITHardwarowy serwer discord!
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez GordonLameman · Opublikowano
Ja nie wiem czy teraz w ogóle jeszcze są. Na grupkach dotacyjnych aż huczy -
Przez GordonLameman · Opublikowano
@trepek No my w naturalny dąb, żeby do stołu i innych krzeseł pasowało. Do tego bodajże różowo/waniliowe pozostałe akcesoria. -
Przez AudRob · Opublikowano
Nie przesadzaj z tym ramem można na OLX wyrwać okazję nie dziś to jutro ale można masz zdjęcie dwa dni temu kupione . Ramy DDR4 też podrożały więc swoje też drożej pogonisz warto przechodzić na AM5 bo dokładka nieduża. -
Przez Zachy · Opublikowano
Do mnie tez taka leci, ale wyladuje w kompie u taty mialem ja miec 17-24.11 ale oczywiscie cos poszlo nie tak u chinczykow i plyta jeszcze do PL nawet nie dotarla ramki, cpu juz mam. jemu taki zestaw 9700x + 2x24gb ram wystarczy na dlugo do tego co potrzebuje, a na ta chwile ma 2500k + 32gb ram, ten zestaw ma juz z 15 lat i nadal dziala ok tylko na win11 potrafi czasami na dluzej chrupnac - daja o sobie znac 4c/4t niestety. -
Przez trepek · Opublikowano
Też mam, polecam. Wzięliśmy czarnego, do tego brązowe siedzisko aby pasowało do dębowego blatu stołu i biała tacka. Całkiem sympatyczny komplet, mała uwielbia w tym siedzieć EDIT: Co do garnków to u mnie są Tefale z odpinaną rączką. Bardzo fajny komplet, już 6 albo 7 rok jest u nas i wyglądają jak nowe.
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi