Dominix 408 Opublikowano 7 Sierpnia Opublikowano 7 Sierpnia (edytowane) Ja mam juz 7h pograne, nie wywalilo mi ani razu, mimo ze mam stream odpalony, msi afterburner, staty ze steama i dziala. Najbardziej irytujece jest dla mnie to ze na Dominacje wymaga 16 graczy zeby zaczac mecz, a tryb jest na 16 osob. CQ jak gralem na 64 osoby, startuje juz jak jest z 45. Z tego powodu czasami siedzez i czekam jak 1 osoba dolaczy. Czasami po meczu troche trwa zeby zaczac kolejny bo tez sie nie laduje. Jeszcze czasami mi sie dziwny glitch robi z teksturami migajacymi. Nie wiem czy cos nie z opcjami bo jak gralem na v.low to nie pamietam zeby to bylo a jak tekstury podciagnalem to sie pojawia czasami. Licze ze na premiere takie rzeczy juz beda ogarniete. MM tez jak wiadomo kijowy, wiekszosc czasu wraca do menu i szuka nowej gry, raz jak gralem przelamanie to mialem tak ze gralismy w ataku i przegralismy i potem byla opcja grania w obronie. Wczesniej mialem gre w ataku a potem znowu w ataku na innej mapie. Edytowane 7 Sierpnia przez Dominix
caleb59 1 635 Opublikowano 7 Sierpnia Opublikowano 7 Sierpnia Akcja sprzed chwili - Dominacja - zaczyna się mecz i jest początkowa animacja jak drużyna się rozbiega - nic, ekran zaczął drgać i wszystko stoi w miejscu zamiast rozpocząć mecz. Tutaj wystarczyło wyjść przez menu ale widać, że są glitche - szczególnie takie, które wiążą się z ładowaniem czegoś - możliwe też, że to serwery nie wyrabiają czasami i takie są skutki. 48 minut temu, Vulc napisał(a): Mysz działa ok, jedyne co z miejsca zmieniłem to aim sensitivity. No widzisz - czyli nie działa ok. Wszystkie poprzednie Battlefieldy nie miały tego zmulenia. Tutaj czułem od razu, że mysz porusza się wolniej mimo takiego samego nastawu jak w poprzednich grach.
Vulc 2 195 Opublikowano 7 Sierpnia Opublikowano 7 Sierpnia (edytowane) 11 minut temu, caleb59 napisał(a): No widzisz - czyli nie działa ok. Wszystkie poprzednie Battlefieldy nie miały tego zmulenia. Tutaj czułem od razu, że mysz porusza się wolniej mimo takiego samego nastawu jak w poprzednich grach. No, ale to tylko kwestia suwaka, więc co to za różnica z jakiego punktu domyślnie startujemy. Edytowane 7 Sierpnia przez Vulc
ket_rab 227 Opublikowano 7 Sierpnia Opublikowano 7 Sierpnia Wiktorrrrrrr z allegro zrobił promkę na 18,69 i następne osoby zakupiły...
ronaldo864 122 Opublikowano 7 Sierpnia Opublikowano 7 Sierpnia Nieźle proca ciśnie 9800x3d 85 stopni na arctic freezer 360. Zobaczymy ile Asrocków z reddita, spali lol. 2
ODIN85 3 509 Opublikowano 7 Sierpnia Opublikowano 7 Sierpnia 10 minut temu, ket_rab napisał(a): Wiktorrrrrrr z allegro zrobił promkę na 18,69 i następne osoby zakupiły... Kupił za 70gr na Kinguinie
userKAMIL 857 Opublikowano 7 Sierpnia Opublikowano 7 Sierpnia Ja pograłem i jakoś mnie nie porwało. Zostane w tym roku chyba dalej przy COD/Warzone. 🤷 1
MroczneWidmo 15 Opublikowano 7 Sierpnia Opublikowano 7 Sierpnia i7 13700 (bez K), 32 gb ram 3600 cl 16 i 4080. Ultra, 3440x1440. Normalne to, ze wykorzystanie GPU jest na poziomie 80% klatek? Mam ok. 85 klatek, czasem wiecej, ale generalnie przy zadymie tyle trzyma.
sniper76 155 Opublikowano 7 Sierpnia Opublikowano 7 Sierpnia W CODa grają tylko dzieciaki dla mnie to dno totalne i nic wiecej 3
sniper76 155 Opublikowano 7 Sierpnia Opublikowano 7 Sierpnia (edytowane) Przeminął z wiatrem mój dostęp w BF Labs 🤧 Pany, a jak tam jakość połączenia do serwerów ?? @Kadajo Masz na myśli ten szmelc o którym wspomniałem, czy na myśli BF6 Edytowane 7 Sierpnia przez sniper76
babayaga 137 Opublikowano 7 Sierpnia Opublikowano 7 Sierpnia No, ale lkm medyka jednak strzela jak laser, praktycznie zero recoilu. Tylko 3 mody dodałem.
Vulc 2 195 Opublikowano 7 Sierpnia Opublikowano 7 Sierpnia (edytowane) Serwery są git, u mnie zero laga/opóźnień. Bardzo szybko ładuje się kolejna runda. Podoba mi się reanimacja z odciąganiem, mega to dodaje klimatu. Edytowane 7 Sierpnia przez Vulc
maxmaster027 893 Opublikowano 7 Sierpnia Opublikowano 7 Sierpnia (edytowane) Poziom zniszczen w tej grze to jest bajka, ja tam tylko z ładunkami chodzilem i rozwalałem Edytowane 7 Sierpnia przez maxmaster027
Ogider 103 Opublikowano 7 Sierpnia Opublikowano 7 Sierpnia może się komuś przyda. moje spadki fps podczas grania były spowodowane tym że gpu miałem podłączone przez igpu do monitora. Jak bezpośrednio podłączyłem to jest ok.
Vulc 2 195 Opublikowano 7 Sierpnia Opublikowano 7 Sierpnia 3 minuty temu, maxmaster027 napisał(a): Poziom zniszczen w tej grze to jest bajka, ja tam tylko z ładunkami chodzilem i rozwalałem Jest dobrze, ale nadal nie poziom z Bad Company 2.
Pan Mateoo 460 Opublikowano 7 Sierpnia Opublikowano 7 Sierpnia Gra podczas czekania w kolejce obciaza cpu i gpu gra podczas nieaktywnego okna w lobby (nie wczytujac sie do gry) obciaza gpu/cpu to brzmi zle. 1
Reddzik 2 777 Opublikowano 7 Sierpnia Opublikowano 7 Sierpnia Nie grałem poza tymi dwoma mapkami, bo siostra przyjechała z Niemiec, więc nie będę siedzieć przy kompie. Zagram jeszcze z godzinkę i wsio, jutro nie wiem czy będę mieć czas. Ale gierka mi się podoba, nawet dla takiego laika w multi fpsach jak ja.
maxmaster027 893 Opublikowano 7 Sierpnia Opublikowano 7 Sierpnia Nie wiem, ale kazdy budnek idzie rozwalic. Zmienia to odbiór gry, bo masz kryjówke, ale np jak ktos juz wczesniej rozwali to nie mozesz kampic albo grac w sposob schematyczny musisz bardziej dostosowac sie do aktualnego stanu mapy. Polecam sobie pograc nie tak na serio tylko troszke na luzie na taka rozwałke naprawde super.
Slayer 253 Opublikowano 7 Sierpnia Opublikowano 7 Sierpnia Zdupili z tymi shotgunami, za mocne jest to. Wlasnie gram domination i 2/3 graczy z tym popierdalaja i robi sie drugie call of duty
babayaga 137 Opublikowano 7 Sierpnia Opublikowano 7 Sierpnia Nie każdy budynek idzie rozwalić. No i rozwalają się zawsze tak samo, nie ważne gdzie uderzysz. Mają 3 stany. Nowy, połowicznie uszkodzony i mocno uszkodzony. No, ale w grze multi nie dało by się raczej zrobić tego lepiej. Niszczenie całkowicie budynku zbyt mocno zmieniało by strukturę mapy. W bc2 dało to radę zrobić, ale mapy były znacznie bardziej otwarte i zniszczenie budynku nie zaburzało balansu na mapie. Natomiast zrobienie zniszczeń nieskryptowanych, tylko w pełni fizycznych w grze multi jest raczej niemożliwe. Wszystko musiałoby być synchronizowane dla każdego graczy żeby każdy widział to samo.
Rekomendowane odpowiedzi
Opublikowane przez Pan Mateoo,
4 reakcje
Pokaż odpowiedź