Skocz do zawartości

BF6  

137 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy planujesz kupić grę?

• Tak - Preorder
    • Tak - kupuję na premierę
    • Tak - kupuję po premierze
    • Nie - A komu to potrzebne

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
2 minuty temu, galakty napisał(a):

Zniszczenia to żart póki co, walisz granatnikiem (tak, to jest granatnik a nie wyrzutnia rakiet) i cała ściana/budynek się wali xD 

dokadnie o tym samym myslalem widzac jedna rakieta a cala chata leci i tak ciagle, wydaje mi sie ze po czasie bedzie to meczace i irytujace dla gejmpleju 

Opublikowano

Tak samo było w zachwalanym wszędzie BC2 ;)

Destrukcja jest ok, muszą to tylko oszlifować.

I nie wszystkie budynki da się niszczyć.

51 minut temu, caleb59 napisał(a):

NO PEWNIE, w końcu 4K OLED! :E 

Nie gram w HDR może dlatego nie mam problemów :D

Opublikowano

Ogólnie pomijając masę drobnych błędów to giera jest mega fajna i intensywna, może trochę za szybka jak na BF'a, ale no cóż, takie czasy, z drugiej strony człowiek się tez młodszy nie robi :E 

BF 2042 przy tym wygląda jak jakiś niesmaczny żart :D

2 minuty temu, maxmaster027 napisał(a):

Według mnie to bardzo duzo zmienia. I cieszy bardziej niz path tracing :) najlepiej oba naraz, zeby tylko fps starczylo

Piszesz o HDR ? Na mnie on nigdy nie robił wrażenia. Ale wcale nie dziwi mnie jego popularność ludzie mają tendencję ciągnąc do jasnego światła jak ćmy :)

Opublikowano

Najlepszą destrukcję otoczenia ma BattleBit. Szkoda tylko, że twórcy olali ten tytuł. No niby dali jakąś tam zapowiedź BattleBit - Operation Overhaul: Teaser ale kto im teraz wierzy. Generalnie nadal w tym tytule jest więcej Battlefielda niż w Battlefield 6.

• Upvote 2
Opublikowano (edytowane)
49 minut temu, maxmaster027 napisał(a):

@samsung70 no i to Przy -41 CO :hihot:  

@skypan ale to uśredniona wartosc wszystkich rdzeni 2-3 leca 5530Mhz 

A jak oceniasz ciśnięcie cpu w stosunku do 2042 przy podobnym fps ? U mnie w 2042 to max 65st przy 300fps. 

Ta część dopiero stestuje na drugiej turze bety. 

#BF6 #EAAPP #PC
⚠️Uwaga, jeżeli gracie w BF6 na EA APP PC, to koniecznie w ustawieniach aplikacji należy włączyć nakładkę w grze!

⚠️Jeżeli nakładka jest WYŁĄCZONA, to z niewiadomych powodów gra używa tylko 50% mocy procesora.

Edytowane przez Phoenix.
Opublikowano

powiem ze w porownaniu do 2042 gra sie mega i bardzo wciaga. jak na nowy tytul z takim rozmachem i bete to wydajnosc jest bardzo dobra. U mnie wszystko maks czyli wyzej niz poziom ultra 1440p FSR natywny i dobrze ponad 100 fps

Opublikowano

Ta gra to taki szrooooooooooot

ustawienia - dostosowane pod pada

bo dali suwak by ustawic czulosc - ofc suwak kreci sie jakby nie wiem co

przypomina mi to cos

image.png.60c32e691ab9d2f30eba73e9989cbf45.png

odrodzilem sie na czolgu ktory campił pod baza enemy. baserap powinien byc zakazany

Przedtem tez odrodzilem sie w bazie i juz na mnie wrogi sniper czekal a czolg wjechal se jakby to była jego baza

Nie wiem czemu ta gra ma taki sukces jak ma tyle niedopracowań. 

a i jeszcze system dostosowania broni jest nieintuicyjny - bo skad mam wiedziec jaki dodatek odblokowalem jesli nie poczekam na ekran koncowy gdzie to sie wyswietli?

Gra przystosowana pod konsole i pady z aim assystem imo

mocny hejt czy moze zgadzacie sie z czyms?

Opublikowano
1 minutę temu, Pan Mateoo napisał(a):

Gra przystosowana pod konsole i pady z aim assystem imo

Gra przystosowana jest bardzo dobrze pod oba inputy. A pod myszke jak malo ktora gra ;)  Mnogosc ustawien az przytlacza jak mozna sobie sprsonalizowac kazdy input wiec chyba cie gra przerosla :hihot:

Opublikowano (edytowane)

To wyzwanie na 3000 punktów napraw pojazdów jako inżynier to jest jakieś nieporozumienie. Najlepiej robić to na Podboju ale tam z kolei masz z reguły jeden czołg czy transporter i tyle - ludzie rzucają się na to jak oszalali z palnikami bo każdy chce nabijać punkty na to wyzwanie i dochodzi do komicznych sytuacji, gdzie za czołgiem lub naokoło niego biega po 5-6 inżynierów i każdy próbuje naprawiać i nabijać sobie punkty. :E Sam tak robię bo innej opcji nie ma, totalne marnowanie czasu i źle przemyślane zadanie moim zdaniem.

Edytowane przez caleb59