Skocz do zawartości

BF6  

137 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy planujesz kupić grę?

• Tak - Preorder
    • Tak - kupuję na premierę
    • Tak - kupuję po premierze
    • Nie - A komu to potrzebne

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
3 godziny temu, Joloxx9 napisał(a):

Pogralem w bete i mialem wrazenie, jakbym w jaks wariacje cod'a gral. Strasznie to szybkie bylo i chaotyczne, mapki wydawaly sie zbyt male.

A grales kidys w bf3/4 na malych mapach ?? 

2 godziny temu, caleb59 napisał(a):

To trafił ktoś klucz z promki Intela w fajnej cenie czy porobiliście preordery za 300zł? :E 

Tak jak pisalem kluczy poki co duzo nie ma bo ludzie sami ta gra biora do siebie i nic dziwnego. 

Opublikowano (edytowane)
39 minut temu, Phoenix. napisał(a):
4 godziny temu, Joloxx9 napisał(a):

Pogralem w bete i mialem wrazenie, jakbym w jaks wariacje cod'a gral. Strasznie to szybkie bylo i chaotyczne, mapki wydawaly sie zbyt male.

A grales kidys w bf3/4 na malych mapach ?? 

Uwielbiam te porównania. Te małe (najmniejsze) mapy i tak są większe niż mapy z CODa. Zawsze przy takim argumencie widzę mapkę nuketown gdzie jak się zaczynało to z własnego respa rzucało się na respa przeciwnika granaty - to jest mała mapa. :E

Edytowane przez Kabor
  • Upvote 1
Opublikowano
50 minut temu, Kabor napisał(a):

Uwielbiam te porównania. Te małe (najmniejsze) mapy i tak są większe niż mapy z CODa. Zawsze przy takim argumencie widzę mapkę nuketown gdzie jak się zaczynało to z własnego respa rzucało się na respa przeciwnika granaty - to jest mała mapa. :E

Był w cod4 vacant to przeciez tam z respa jak sie dobrze granaty rzucilo to 3/4 teamu lajtowo dalo sie zabic w pierwszych sekundach

• Upvote 1
Opublikowano
5 godzin temu, Joloxx9 napisał(a):

Tak pisać tu nie wolno bo fani CoDa się irytują ;) 

1 godzinę temu, Kabor napisał(a):

Te małe (najmniejsze) mapy i tak są większe niż mapy z CODa.

Serio? Mnie CoD obrzydza, więc nie wiedziałem.

Niemniej jednak nie ukryjecie, że BF6 jest krokiem w stronę CoD. Może nie całkiem CoD, ale bliżej do CoD niż poprzednie części BF :) 

Opublikowano

Mi trochę Coda przypomina, ale mw z 2019, czyli tego najlepszego od lat. BF6 to właśnie dla mnie takie połączenie bf3 z mw2019. W betę grało mi się świetnie, przyjemniej niż w bf1 i v, o 2042 nie wspominając :p., więc u mnie zakup day1.