caleb59 1 621 Opublikowano 9 Września Opublikowano 9 Września Będziemy pobierać wszystko i dopiero później będzie decyzja czy chcesz coś odinstalować czy nie, wątpię że będzie tak jak w CoD MW 2019, gdzie już na etapie instalatora był wybór. Jakoś nie widzę tego w EA App - ta apka i tak ledwo zipie a dodawać do niej nowe funkcje = proszenie się o problemy.
skypan 1 752 Opublikowano 9 Września Opublikowano 9 Września Może dopiero w App będziesz miał dwie osobne "gry". Jedna MP a druga SP.
ODIN85 3 501 Opublikowano 10 Września Opublikowano 10 Września No chyba to nie jest jakaś duża filozofia żeby dodać do apki jaką zawartość chcemy pobrać.
Dominix 403 Opublikowano 10 Września Opublikowano 10 Września (edytowane) tego w becie nie widzialem, wiec chyba jednak bedzie. Jak wczesniej byla mowa o tym ze co by bylo gdyby dodali fikusne skiny, pstyk i wszystko po staremu a ci co beda sie flexowac, to w tym przypadku, co najwyzej do lustra oczywiscie o ile to nie fake i bedzie dostepne w pelnej wersji. Edytowane 10 Września przez Dominix 1 4
skypan 1 752 Opublikowano 10 Września Opublikowano 10 Września Ja tam spokojnie czekam na premierę. 1
Phoenix. 4 713 Opublikowano 11 Września Opublikowano 11 Września #BF6 - Battle Royale. ⭐EA opublikował po raz pierwszy oficjalne informacje o Battle Royale❗ ▪️ 100 graczy, 25 oddziałów. ▪️ Całkowicie nowa mapa. ▪️ BMP-y, czołgi, helikoptery, tuk-tuki i nie tylko. ▪️ Wskrzeszaj swój oddział dzięki klasie wsparcia i opcji Mobilnego Ponownego Rozmieszczenia. ▪️ Pierścień ognia natychmiast eliminuje graczy przy kontakcie, z kilkoma ostrzeżeniami w trakcie meczu. ▪️ Gracze rozpoczynają mecz z dwoma domyślnymi gadżetami wybranej klasy. Nie można zmienić klasy po rozpoczęciu rozgrywki. ▪️ Zdobywaj XP, wykonując misje i określone zadania. Skrzynie z danymi zapewniają dodatkowe XP dla całego oddziału. ▪️ Awansuj w ramach szkolenia swojej klasy, aby uzyskać dostęp do nowych cech. ▪️ Płyty pancerza powracają z BF2042. ▪️ Do znalezienia jest 5 poziomów broni wraz z dodatkami, granatami, gadżetami, pakietami wsparcia, pancerzem, zestawami ulepszeń oraz zrzutami ulubionych broni. ▪️ Przedmioty można zdobyć poprzez skrzynki z łupami, skrzynki specyficzne dla klas, odblokowanie opancerzonych ciężarówek, nagrody za misje lub grabież pokonanych wrogów. ▪️ Misje zaoferują dodatkowe nagrody, takie jak skrytka z bronią, klucz do pojazdu czy jednostka Mobilnego Ponownego Rozmieszczenia. Po ukończeniu celu misji nagrody są zrzucane z powietrza. ♦️DICE ujawni więcej szczegółów dotyczących trybu Battle Royale w #Battlefield6 po zakończeniu testów i przeanalizowaniu opinii graczy. https://www.ea.com/pl/games/battlefield/battlefield-6/news/community-update-battle-royale-testing?franchiseSlug=battlefield&gameSlug=battlefield-6&articleSlug=community-update-battle-royale-testing #BF6 - Battle Royale 🆕 ⭐Z plików BF Labs: Tryb Battle Royale (nowe funkcje i dodatkowe szczegóły) 𝐑𝐔𝐒𝐙𝐀𝐉 𝐈 𝐏𝐑𝐙𝐄𝐓𝐑𝐖𝐀𝐉 Wskocz do strefy walki i przygotuj się na kontakt z wrogiem. Zbieraj broń, gadżety i wezwania wsparcia, aby uzyskać przewagę taktyczną. Wykonuj misje, zabezpieczaj dane wywiadowcze i zrzuty broni, a także wyprzedzaj zapadający się front ognia NXC. Bądź ostatnią drużyną, która przetrwa, aby wygrać. __________________________________________ 𝐅𝐚𝐛𝐮𝐥𝐚 Po wybuchowej katastrofie, która ujawnia tajny wojskowy ośrodek badawczo-rozwojowy, zostaje on zaatakowany przez wiele niezidentyfikowanych grup PMC. Handler wysyła elitarny oddział, aby zabezpieczyć miejsce, zanim jego sekrety wpadną w niepowołane ręce. __________________________________________ 𝐅𝐮𝐧𝐤𝐜𝐣𝐞 𝐫𝐨𝐳𝐠𝐫𝐲𝐰𝐤𝐢 MISJE PRIORYTETOWE Zwracaj uwagę na misje priorytetowe: to zadania o wysokiej nagrodzie, które pojawiają się w trakcie rozgrywki. __________________________________________ KONTR-MISJE Kiedy pobliska drużyna wroga rozpocznie misję, możesz otrzymać szansę na jej powstrzymanie i przejęcie nagrody. „Uwaga! Inna drużyna kontruje misję twojej drużyny – [Nazwany Gracz] będzie celem eliminacji.” „Uwaga! Inna drużyna kontruje waszą misję High Value Assets – spróbują skalibrować wasze nadajniki.” „Uwaga! Inna drużyna kontruje waszą misję Demolition Crew – spróbują was powstrzymać lub rozbroić bombę.” __________________________________________ 𝐍𝐀𝐆𝐑𝐎𝐃𝐘 𝐙𝐀 𝐌𝐈𝐒𝐉𝐄 Wybierz misję z mapy, aby zdobyć nagrody, takie jak karty dostępu do pojazdów bojowych, zrzuty broni czy inne bonusy. „Masz zestaw rusznikarza, którego możesz użyć do ulepszenia broni. Otwórz ekwipunek [przycisk ekwipunku], wybierz broń i ulepsz ją [przycisk zastosowania zestawu].” __________________________________________ KARTY DOSTĘPU DO POJAZDÓW Zdobądź kartę i użyj jej przy oznaczonym kontenerze, aby odblokować potężny pojazd bojowy. __________________________________________ ZRZUTY BRONI Wypatruj paczek wsparcia ze swoją spersonalizowaną bronią. Możesz odebrać jedną broń ze zrzutu – znajdź kolejny, aby zdobyć drugą. Zrzuty można też uzyskać jako rzadką nagrodę za misje. „W pobliżu jest zrzut ekwipunku [ikona]. Pozwala uzyskać dostęp do ulubionej broni.” __________________________________________ ULEPSZENIA POLA WALKI Wykonuj misje, aby szybciej odblokowywać ulepszenia klasy. „Odblokuj nowe cechy dla swojej klasy, wykonując misje, zabijając przeciwników, plądrując i znajdując dyski z danymi.” „Dysk z danymi, który właśnie podniosłeś, dał ci znaczny postęp w Ulepszeniu Pola Walki!” __________________________________________ DRUGA SZANSA Krótko po rozpoczęciu meczu masz jedną darmową możliwość odrodzenia po śmierci. „Jeśli zostaniesz wyeliminowany wcześnie, dostajesz drugą szansę i wracasz do gry. To twoja jedyna dodatkowa okazja – wykorzystaj ją!” __________________________________________ PUNKTY ODRODZENIA Aktywuj punkt odrodzenia, by przywrócić poległych towarzyszy. Mobilne punkty można znaleźć jako rzadki łup lub nagrodę za misje. Można też zakłócać odradzanie wrogów, wstrzymując ich proces aktywacji. „Aktywuj [przycisk użycia] wieżę odrodzenia [ikona], aby wskrzesić towarzysza!” __________________________________________ SKRZYNIE PRZECIW-PANCERNE Jeśli w pobliżu jest pojazd bojowy, a ty nie masz broni ppanc., szukaj oznaczonych zrzutów AT. „W pobliżu jest pojazd wroga! Znajdź sprzęt ppanc. [ikona skrzyni AT] i zniszcz go.” __________________________________________ PANCERZ Z PLECAKA WSPARCIA Plecak klasy Wsparcie zapewnia płyty pancerza. __________________________________________ PLĄDROWANIE Przechodź po plecakach martwych przeciwników, aby zebrać amunicję i pancerz. Możesz odzyskać też karty dostępu do pojazdów od poległych wrogów. __________________________________________ POJEMNIKI Z POJAZDAMI Po aktywowaniu kontenera pojazdu za pomocą karty musisz go bronić, aż się otworzy. __________________________________________ FRONT OGNIA NXC Pierścień ognia NXC nigdy nie jest stabilny – stale się zapada, niszcząc wszystko, czego dotknie. Jeśli zbliżysz się za bardzo, zaczniesz się palić. __________________________________________ PRZEWIDYWANIE PIERŚCIENIA Wewnętrzny pierścień na mapie pokazuje, gdzie ogień będzie za dwie minuty. __________________________________________ NARZĘDZIE NAPRAWCZE Inżynier może naprawiać pojazdy i gadżety, a także otwierać niektóre sejfy. __________________________________________ PRZESŁUCHANIE Wykonaj finisher na powalonym graczu, aby zabrać jego nieśmiertelnik i na krótko ujawnić pozycje jego drużyny. __________________________________________ STACJE ZAOPATRZENIA POJAZDÓW Odnów zdrowie lub amunicję pojazdu w stacji zaopatrzenia (ma ograniczoną liczbę użyć). __________________________________________ SYSTEM NADZORU (OVERSIGHT) Pozwala wyeliminowanym graczom wspierać drużynę przez kamery, drony i wieżyczki. Terminale – przejęcie daje twojej drużynie kontrolę nad systemami obronnymi. Drony – mogą zrzucać ładunki wybuchowe. Kamery publiczne – można używać nawet bez terminala. Wieżyczki – można kontrolować, ale są podatne na ostrzał. __________________________________________ SKRZYNIE KLASOWE Zawierają wyposażenie dostosowane do twojej klasy. __________________________________________ RZADKIE SKRZYNIE Mogą dawać ulepszoną broń, wezwania wsparcia i pancerze XSAPI. __________________________________________ ULEPSZONY PANCERZ Kamizelka XSAPI podwaja pojemność pancerza. __________________________________________ POJAZDY DO OGRABIANIA Niektóre porzucone pojazdy cywilne i wojskowe można splądrować – uważaj jednak na alarmy. 1 1
dawidoxx 974 Opublikowano 11 Września Opublikowano 11 Września W dniu 9.09.2025 o 09:47, Kabor napisał(a): Ja dostałem dostęp do swojego jedynego konta na którym mam tysiące godzin rozegranych w batki. Pierwszy raz dostałem zaproszenie do batka. Jestem ciekaw ile procent osób dostaje zaproszenia. Ogólnie na bank w testach potrzebują osób dużo grających jak i nowych. Zobaczyłem dopiero jak już był drugi poprawny mail był na koncie. Dostałeś już klucz do laba?
Kabor 459 Opublikowano 12 Września Opublikowano 12 Września @dawidoxx Dostałem wczoraj przed 23. Kluczyk na stema. 1
dawidoxx 974 Opublikowano 12 Września Opublikowano 12 Września Godzinę temu, Kabor napisał(a): @dawidoxx Dostałem wczoraj przed 23. Kluczyk na stema. Też już mam 1
caleb59 1 621 Opublikowano 12 Września Opublikowano 12 Września Na tych Labsach teraz Battle Royale tak więc #nikogo.
Phoenix. 4 713 Opublikowano 12 Września Opublikowano 12 Września #BF6 - Battle Royale. Domyślne wyposażenie klas na start: Szturmowiec (Assault): drabina & M320 HE. Inżynier (Engineer): AT4 & zestaw naprawczy. Zwiadowca (Recon): dron & T-UGS. Wsparcie (Support): skrzynia zaopatrzenia & M320 dymny. _____________________________________________ Zawsze sprawdzaj karetki, mogą pełnić rolę mobilnych punktów odrodzenia. _____________________________________________ Zdobywanie ulepszeń polowych może poprawić działanie gadżetów twojej klasy. Przykłady: Szturmowiec: wybuch M320 HE generuje kilka podładunków z opóźnionym zapłonem Zwiadowca: dron może się samozniszczyć i zrzucić pocisk wybuchowy Wsparcie: granat dymny z M320 przyspiesza podnoszenie rannych - na podstawie plików gry BF Labs. Godzinę temu, caleb59 napisał(a): Na tych Labsach teraz Battle Royale tak więc #nikogo. W to bedzie grało wiecej ludzi niz w podstawke wiec faktycznie nikogo
Dominix 403 Opublikowano 12 Września Opublikowano 12 Września (edytowane) Tylko dlatego że jest darmowe. Edytowane 12 Września przez Dominix
Phoenix. 4 713 Opublikowano 12 Września Opublikowano 12 Września Owszem i przyciegnie wielu graczy rowniez z innych BR, co nie zmienia faktu, ze pisanie ze gra |nikogo| jest absurdem
caleb59 1 621 Opublikowano 12 Września Opublikowano 12 Września (edytowane) Chyba w Twoich battle rojalowych snach. BF zawsze stał podbojem, szturmem czy przełamaniem i to się nigdy nie zmieni, to tam znajdziesz największą bazę graczy. Edytowane 12 Września przez caleb59
Phoenix. 4 713 Opublikowano 12 Września Opublikowano 12 Września Spoko ale to nie zmienia faktu ze pula graczy w darmowej grze bedzie wieksza czy ci sie to pododa czy nie No i ci co kupia plena gre tez beda probowali sil w BR. Takze to czym stal zawsze bf jest malo wazne w tym kontekscie.
krukkpl 221 Opublikowano 12 Września Opublikowano 12 Września Abstrahując od szóstki, pograłem przez ostatnie tygodnie nieco w trzy poprzednie części. 2042, V i 1 Dopiero grając w krótkim czasie we wszystkie trzy widać, jak skrajnie są różne. Tak więc, może i szóstka będzie ok. Po prostu wpasuje się w inny kanon i grupę docelową. BTW. Najtrudniej z tych trzech grało mi się w V, która wydaje się najbardziej wymagająca.
ghostdog 900 Opublikowano 12 Września Opublikowano 12 Września Dla mnie BF1 być ciekawym eksperymentem, grało się bardzo przyjemnie i dostarczono sporo zawartości. V była ok, choć dopiero po jakimś czasie jak dodano brakującą zawartość. 2042 to najsłabsza pozycja. Trochę pograłem w ramach abonamentu. Szkoda było kasy na ten tytuł. BF6 raczej kupię na premierę (o ile nie będzie jakiś niespodzianek). Dla mnie liczą się tylko 2 tryby: przełamanie i szturm.
skypan 1 752 Opublikowano 12 Września Opublikowano 12 Września Pewnie, że BR przyciągnie ludzi bo jest za darmo. Dopisek Battlefield nie ma tu znaczenia. To jest inny "target" graczy. Mi osobiście powiewa ten tryb. Jest nadzieja, że nie położą aktualizacji i rozwoju klasycznego BF-a bo chyba ze 3 studia przypisane są ogólnie do Battlefield. Więc każdy będzie mógł zająć się swoją działką. Oby tak było. No chyba, że za bardzo poczują piniądz w BR i po pewnym czasie tylko tu będzie coś się działo a klasyczny BF zdechnie. 1
babayaga 136 Opublikowano 12 Września Opublikowano 12 Września Mnie też totalnie BattleRoyale nie interesują. Zdecydowanie bardziej wolę extraction shootery (Tarkov, Hunt). No i w tym samym miesiącu co bf6 wychodzi extraction shooter od paru byłych pracowników DICE, Arc Raiders, które również będę brał na premierę. Chyba inżynier dźwięku jest ten sam co w starszych bfach i w ARC od razu to słychać. Dźwięk jest świetny.
Nigher92 54 Opublikowano 12 Września Opublikowano 12 Września 4 godziny temu, skypan napisał(a): Pewnie, że BR przyciągnie ludzi bo jest za darmo. Dopisek Battlefield nie ma tu znaczenia. To jest inny "target" graczy. Mi osobiście powiewa ten tryb. Jest nadzieja, że nie położą aktualizacji i rozwoju klasycznego BF-a bo chyba ze 3 studia przypisane są ogólnie do Battlefield. Więc każdy będzie mógł zająć się swoją działką. Oby tak było. No chyba, że za bardzo poczują piniądz w BR i po pewnym czasie tylko tu będzie coś się działo a klasyczny BF zdechnie. Battleroyal to chyba najwiekszy gowno tryb w shooterach jaki powstal jak dla mnie a najlepsze jest to ze skoro ma byc darmowy to duzo wiecej haxow tam bedzie gralo i dzieciakow niz w podboj co mi sie podoba.
DarkEater 20 Opublikowano 12 Września Opublikowano 12 Września (edytowane) Jest szansa ze przyciagnie graczy warzone'a. Sam z checia spróbuję. A jak BR bedzie slaby to kluczyk bf6 i tak juz czeka. Edytowane 12 Września przez DarkEater
Rekomendowane odpowiedzi
Opublikowane przez Pan Mateoo,
4 reakcje
Pokaż odpowiedź