WYŁĄCZENIE CROSSPLAY W BATTLEFIELD 6:
wejdz w dokuments/battlefield 6/settings/steam/PROFSAFE profile i dodaj/zmień wartość GstGameplay.CrossPlayEnable 0
(z 1 na 0)
Wiedzą to co wie całe dowództwo wojskowe i polityczne NATO już od kilku lat. Wojna z Rosją jest bardzo proawdopodobna. I to długotrwała, na wyniszczenie sił, przynajmniej żołnierzy, na ograniczonym obszarze. Będziemy się nawzajem mielić na terenie państw bałtyckich i od razu lub z czasem wschodniej Polski.
Utrudniają nam otrzymywanie wsparcia, bo Słowacja już jest proruska, w Czechach też robi się kiepsko. Wsparcie z ich strony będzie minimlane i to może tylko humanitarne.
A to optymistyczny scenariusz. W którym Ukraina pozostaje prozachodnia i ruskie wojska nie są w stanie przez nią się przedostać na zachód.
W gorszym na Ukrianie wygrywają siły prorosyjskie i po rozpoczęciu wojny przepuszczasją wojska rosyjskie. Słowacja i Węgry poddają się czy przechiodzą od razu na strone kacapstwa. I mamy wjazd ruskiej zarazy z Białorusi oraz z terenu Słowacji. Walczymy też na terenie państw Bałtyckich, jeśli przegramy to i z tamtąd wchodzą ruskie.
Oznacza to że mamy wówczas 3 długie fronty, na których musimy się bronic w wojnie na tzw wyniszczenie sił.
Wie o tym tak Francja, Niemcy jak Anglia. Stąd przygotowania do tak dużej liczby rannych. W większośc to będą nasi ranni.
Niemcy szykują się na oba te scenariusze. W tym ten najgorszy, w którym cała pomoc z NATO musi przejść przez ich teren. Zatwierdzili ogromne inwestycje, ok 150 mld euro w 3-4 lata, w infrastrukturę podwójnego przenaczenia. Tak by zwiększyć przepustowośc torów oraz dróg, do transportu sprzętu wojskowego.
P.S. Tak czy inaczej, w prawie każdym scenariuszu, jeśli kacapstwo zaatakuje NATO to długotrwała wojna będzie się toczyć na naszym terytorium.
Zacząłem z RT skończyłem bez. Trudno było mi dostrzec różnice a bez RT gra chodzi w 4k@120 bardzo dobrze. Co do czerni - nie miałem zastrzeżeń. W grze o takiej tonacji kolorystycznej mamy albo czerń albo szczegóły.
Rekomendowane odpowiedzi
Opublikowane przez Pan Mateoo,
4 reakcje
Pokaż odpowiedź