sniper76 155 Opublikowano 10 Października Opublikowano 10 Października I wbiję gdzieś z pingiem 500ms
noah 45 Opublikowano 10 Października Opublikowano 10 Października Mam to samo w pisze ,że posiadam grę mam zainstalowane dodatki ,ale aby zagrać muszę kupić grę.
zlotnik 54 Opublikowano 10 Października Opublikowano 10 Października 2 minuty temu, DEFTONES101 napisał(a): Premiera nie zawodzi. Jeden wielki skecz. Ja się dostałem, a potem w menu dowiedziałem się, że grę mam nie kupioną (!) i nie mam zainstalowanych dodatków. Ja na razie to EA się bawi dobrze, za nasze pieniądze. mam to samo tragedia
sniper76 155 Opublikowano 10 Października Opublikowano 10 Października Zrobiliście naprawę gry przed odpaleniem ??
ODIN85 3 500 Opublikowano 10 Października Opublikowano 10 Października (edytowane) Wow dubing jest Edytowane 10 Października przez ODIN85
caleb59 1 620 Opublikowano 10 Października Opublikowano 10 Października Teraz, sniper76 napisał(a): Zrobiliście naprawę gry przed odpaleniem ?? Dlaczego pytasz?
zlotnik 54 Opublikowano 10 Października Opublikowano 10 Października 1 minutę temu, sniper76 napisał(a): Zrobiliście naprawę gry przed odpaleniem ?? sciagam grę drugi raz mam nadzieję że coś to da
ODIN85 3 500 Opublikowano 10 Października Opublikowano 10 Października Jp jak się singla daje to i tak odpala grę drugi raz. Nie mogli dać dwóch ikonek? 1
Marvf 67 Opublikowano 10 Października Opublikowano 10 Października Sobek City po raz pierwszy, lets gooo
zlotnik 54 Opublikowano 10 Października Opublikowano 10 Października masakra 300zł wydasz żeby grać na premiere i się nieda ale cyrki
DżonyBi 1 966 Opublikowano 10 Października Opublikowano 10 Października (edytowane) 8 minut temu, ODIN85 napisał(a): Wow dubing jest @ODIN85 przechodzacy n-tą grę tej jesieni. Edytowane 10 Października przez DżonyBi
Marvf 67 Opublikowano 10 Października Opublikowano 10 Października Szybkość poruszania wyraźnie zmniejszona, recoil w broniach w końcu odczuwalny, masa kobiecych voiceline'ów przez które nie wiesz czy bierzesz udział w inwazji czy kolejnym odcinku serialu M jak Miłość. Gra się inaczej, ale jest ok. 3070 przy zmiksowanych ustawieniach trzyma 100-110 fps przy low-medium w 1440p, będe musial jeszcze pokombinować żeby graficznie trochę bardziej to dopieścić 1
ODIN85 3 500 Opublikowano 10 Października Opublikowano 10 Października Piękna grafika,wspaniały hdr,polski dubbing. Czego chcieć więcej
Element Wojny 4 775 Opublikowano 10 Października Opublikowano 10 Października 3 minuty temu, Marvf napisał(a): masa kobiecych voiceline'ów przez które nie wiesz czy bierzesz udział w inwazji czy kolejnym odcinku serialu M jak Miłość. Pamiętaj że żołnierz po misji musiał gdzieś rozładować emocje 1
Sawyer1916 124 Opublikowano 10 Października Opublikowano 10 Października U mnie śmiga, gram trzeci mecz, jest spoko 😃🤠
Auberon 33 Opublikowano 10 Października Opublikowano 10 Października (edytowane) 9 minut temu, Marvf napisał(a): Szybkość poruszania wyraźnie zmniejszona, recoil w broniach w końcu odczuwalny, masa kobiecych voiceline'ów przez które nie wiesz czy bierzesz udział w inwazji czy kolejnym odcinku serialu M jak Miłość. Gra się inaczej, ale jest ok. Czyli co jeszcze łatwiej załapać kule w łeb? Co wy byście zrobili w izraelskim wojsku ... 4 minuty temu, Element Wojny napisał(a): Pamiętaj że żołnierz po misji musiał gdzieś rozładować emocje Ty mnie tu Stalinem w Czechosłowacji nie zalatuj! Wtedy to już by było PEGI21 Edytowane 10 Października przez Auberon
caleb59 1 620 Opublikowano 10 Października Opublikowano 10 Października Srać i szczać na granie dzisiaj.
userKAMIL 856 Opublikowano 10 Października Opublikowano 10 Października Gra wygląda jak gówno na PS5 i jeszcze te nieszczęsne 60FPS. Oczy mnie bolą po 40 minutach grania. Idę zaraz chyba wezmę na PC.
DżonyBi 1 966 Opublikowano 10 Października Opublikowano 10 Października (edytowane) Multiplatformowe gry kupuje sie tylko na PC; jezeli ma sie wybor. Edytowane 10 Października przez DżonyBi 1
Vulc 2 191 Opublikowano 10 Października Opublikowano 10 Października Tym bardziej strzelanki. A zwłaszcza Battlefielda.
BEM.22 20 Opublikowano 10 Października Opublikowano 10 Października U mnie to samo w pisze ,że posiadam grę mam zainstalowane dodatki ,ale aby zagrać muszę kupić grę.
Faflucy 312 Opublikowano 10 Października Opublikowano 10 Października Doczekałem się końca kolejki, a teraz coś takiego
Rekomendowane odpowiedzi
Opublikowane przez Pan Mateoo,
4 reakcje
Pokaż odpowiedź