dawidoxx 974 Opublikowano 12 Października Opublikowano 12 Października Mapa z mostem go najgorsze gówno w jakie grałem, zajecie na stałe puntku B, C = wygrany mecz
BEM.22 20 Opublikowano 12 Października Opublikowano 12 Października 24 minuty temu, Kadajo napisał(a): Cheat na konsoli ? Od lat mają czity na konsolach , widać w temacie giercowania nie jesteś updejtowany
Kadajo 7 406 Opublikowano 12 Października Opublikowano 12 Października Ale jak oni je uruchamiają weź mi to rozwiń, bo mnie zaciekawiłeś.
Joloxx9 941 Opublikowano 12 Października Opublikowano 12 Października 6 minut temu, Kadajo napisał(a): Ale jak oni je uruchamiają weź mi to rozwiń, bo mnie zaciekawiłeś. Homebrew, albo kod uruchamiany z kontrolera np.
caleb59 1 621 Opublikowano 12 Października Opublikowano 12 Października (edytowane) Dalej nie naprawili buga, gdzie w trakcie meczu podczas modyfikacji broni nie można dodawać niektórych dodatków. https://forums.ea.com/category/battlefield-6-en/ideas/battlefield-6-bug-reports-en Edytowane 12 Października przez caleb59 1
Kadajo 7 406 Opublikowano 12 Października Opublikowano 12 Października 1 minutę temu, Joloxx9 napisał(a): Homebrew, albo kod uruchamiany z kontrolera np. Na nowych konsolach można uruchamiać nieautoryzowane systemy i normalnie na nich grac w MP ? Na kontrolerze ? WTF... No to chyba faktycznie jestem niezabdejtowany 1 minutę temu, caleb59 napisał(a): Dalej nie naprawili buga, gdzie w trakcie meczu podczas modyfikacji broni nie można dodawać niektórych dodatków. https://forums.ea.com/category/battlefield-6-en/ideas/battlefield-6-bug-reports-en Ja mam takiego buga ze jak mnie podniesie bot to nie mogę się obracać pod kątem większym jak 45 stopni przez jakiś czas ... Nie wiem, czy ten bug występuje w normalnym MP. Coś mi się kojarzy ze to tez było w becie.
galakty 3 312 Opublikowano 12 Października Opublikowano 12 Października 8 minut temu, caleb59 napisał(a): Dalej nie naprawili buga, gdzie w trakcie meczu podczas modyfikacji broni nie można dodawać niektórych dodatków. https://forums.ea.com/category/battlefield-6-en/ideas/battlefield-6-bug-reports-en Jop, własnie się dziwiłem czemu nie mogę do strzelby dodać uchwytu :F 1
Joloxx9 941 Opublikowano 12 Października Opublikowano 12 Października 1 godzinę temu, Kadajo napisał(a): To ze ja na swojej 4070 Ti mogę grac w "4K" ze wszystkim na full plus DLSSQ+FG w FPS wahającym się miedzy 90-120. Uważam za cud No to w 4K czy nie w 4K? 15 minut temu, Kadajo napisał(a): Na nowych konsolach można uruchamiać nieautoryzowane systemy i normalnie na nich grac w MP ? Na kontrolerze ? WTF... No to chyba faktycznie jestem niezabdejtowany W nowych konsolach, ale na starszym sofcie owszem, w nowszych softach zawsze trzeba czekać. A kod z pada wstrzyknąć tez można, nie jestem aż tak w temacie wiec nie wiem co na dzień dzisiejszy robią ale odpowiedz brzmi, tak da się 1
Slayer 253 Opublikowano 12 Października Opublikowano 12 Października Ilość amunicji w tej grze to zmora cały czas mi brakuje. Skrzynki z amunicją może deployować każda klasa czy musi byc support? 1
ODIN85 3 501 Opublikowano 12 Października Opublikowano 12 Października 7 minut temu, Eltik napisał(a): poki co ucze sie grac
Dziarson 311 Opublikowano 12 Października Opublikowano 12 Października 12 minut temu, Slayer napisał(a): Ilość amunicji w tej grze to zmora cały czas mi brakuje. Skrzynki z amunicją może deployować każda klasa czy musi byc support? Tylko suport tak sie gra w BF nie wszycy mogąleżeć na skale
MroczneWidmo 15 Opublikowano 12 Października Opublikowano 12 Października 26 minut temu, Joloxx9 napisał(a): No to w 4K czy nie w 4K? W nowych konsolach, ale na starszym sofcie owszem, w nowszych softach zawsze trzeba czekać. A kod z pada wstrzyknąć tez można, nie jestem aż tak w temacie wiec nie wiem co na dzień dzisiejszy robią ale odpowiedz brzmi, tak da się Nie ma żadnych cheatów softowych na konsolach. Owszem - odpalisz sobie coś na starym sofcie jak jest haknięty, ale nie podepniesz się z taką konsolą do sieci. Kodu z kontrolera też nie wgrasz żadnego. Jedyne cheaty jakie są dostępne na konsoalch to sprzętowe, gdzie można podpiąć np. mysz i klawę, ale dalej mieć aima z pada. 1 2
Phoenix. 4 713 Opublikowano 12 Października Opublikowano 12 Października 2 minuty temu, MroczneWidmo napisał(a): Jedyne cheaty jakie są dostępne na konsoalch to sprzętowe, gdzie można podpiąć np. mysz i klawę, ale dalej mieć aima z pada.
Joloxx9 941 Opublikowano 12 Października Opublikowano 12 Października 8 minut temu, MroczneWidmo napisał(a): Nie ma żadnych cheatów softowych na konsolach. Owszem - odpalisz sobie coś na starym sofcie jak jest haknięty, ale nie podepniesz się z taką konsolą do sieci. Kodu z kontrolera też nie wgrasz żadnego. Jedyne cheaty jakie są dostępne na konsoalch to sprzętowe, gdzie można podpiąć np. mysz i klawę, ale dalej mieć aima z pada. Ok skoro tak mówisz, tylko nie mów tym co tak robią
Kadajo 7 406 Opublikowano 12 Października Opublikowano 12 Października 37 minut temu, Joloxx9 napisał(a): No to w 4K czy nie w 4K? W "4K" 1
Eltik 39 Opublikowano 12 Października Opublikowano 12 Października 32 minuty temu, ODIN85 napisał(a): chodzi o to ze co chwile gine xd
dawidoxx 974 Opublikowano 12 Października Opublikowano 12 Października Kto wymysla tak pojebane zadania jak to? czyli co jak widze wroga mam uzywać adrenaliny, która działa dosłownie kilka chwil - przecież to jest jakiś idiotyzm.. nie zlicza mi zabojstw gdzie 2 sekundy przed zabiciem robie zastrzyk.. 2
Kadajo 7 406 Opublikowano 12 Października Opublikowano 12 Października 1 minutę temu, Eltik napisał(a): chodzi o to ze co chwile gine xd Bo lecisz na pale 1 minutę temu, dawidoxx napisał(a): Kto wymysla tak pojebane zadania jak to? czyli co jak widze wroga mam uzywać adrenaliny, która działa dosłownie kilka chwil - przecież to jest jakiś idiotyzm.. nie zlicza mi zabojstw gdzie 2 sekundy przed zabiciem robie zastrzyk.. Zadania są dla słabych umysłów które "muszą złapać je wszystkie" właśnie potem się męczą i narzekają zamiast dać sobie z tym gównem spokój i grac normalnie dla zabawy.
Joloxx9 941 Opublikowano 12 Października Opublikowano 12 Października 2 minuty temu, dawidoxx napisał(a): Kto wymysla tak pojebane zadania jak to? czyli co jak widze wroga mam uzywać adrenaliny, która działa dosłownie kilka chwil - przecież to jest jakiś idiotyzm.. nie zlicza mi zabojstw gdzie 2 sekundy przed zabiciem robie zastrzyk.. Nie jak zobaczysz, a raczej powinieneś użyć przed akcją
Kadajo 7 406 Opublikowano 12 Października Opublikowano 12 Października Technicznie te zadania powinny wymuszać uczenia się grania w tą grę
dawidoxx 974 Opublikowano 12 Października Opublikowano 12 Października (edytowane) 2 minuty temu, Joloxx9 napisał(a): Nie jak zobaczysz, a raczej powinieneś użyć przed akcją Myślisz że nie próbuje tak robić nie wiem czy to jakiś błąd czy nie ale nie zalicza mi tego 4 minuty temu, Kadajo napisał(a): Bo lecisz na pale Zadania są dla słabych umysłów które "muszą złapać je wszystkie" właśnie potem się męczą i narzekają zamiast dać sobie z tym gównem spokój i grac normalnie dla zabawy. Ale ja próbuje odblokować podstawowe umiejętności przexiez nie robię jakiś platyn czy innych gówien Lecę na pale? Robię zastrzyk, szukam gości zabijam i nie zalicza mi tego więcej o uj tu chodzi.. Edytowane 12 Października przez dawidoxx
skypan 1 752 Opublikowano 12 Października Opublikowano 12 Października 4 minuty temu, dawidoxx napisał(a): czyli co jak widze wroga mam uzywać adrenaliny 2
Kadajo 7 406 Opublikowano 12 Października Opublikowano 12 Października Ja wam tylko tak nieśmiało zasugeruje ze WSZYTKO możecie odblokować na botach 1
ODIN85 3 501 Opublikowano 12 Października Opublikowano 12 Października 7 minut temu, Eltik napisał(a): chodzi o to ze co chwile gine xd To graj w singla
Rekomendowane odpowiedzi
Opublikowane przez Pan Mateoo,
4 reakcje
Pokaż odpowiedź