WYŁĄCZENIE CROSSPLAY W BATTLEFIELD 6:
wejdz w dokuments/battlefield 6/settings/steam/PROFSAFE profile i dodaj/zmień wartość GstGameplay.CrossPlayEnable 0
(z 1 na 0)
Złożyłem komputer z Phenomem II X4 965 BE, Radeonem Pro WX2100 2GB i 32 GB pamięci RAM 1600 MHz oraz dyskami SSD SATA i M.2 NVME 256 GB z adapterem. Do tego jest zasilacz Cooler Master 600W Gold, który kupiłem kilka lat temu jako używany. Muszę dograć obsługę NVME do Biosu żeby mógł pracować jako systemowy. Niedawno dołożyłem Asusa Xonar DX, który nie działa pod Windows 11, ale Linux go obsługuje.
Taka trochę sztuka dla sztuki, ale pod Mintem dobrze sobie radzi w zadaniach biurowo - internetowych.
Teraz piszę z i7-4790K 16 GB DDR3 i GTX 1080 z wymuszoną aktualizacją do Windows 11. Ryzen 3600 MHz dopiero czeka na swoją kolej. Z 3-4 lata będę z niego korzystał na zmianę z Mini M4.
i7-4790K i GTX 1080 wystarczają do prawie wszystkich gier, które mam.
Ciężko uwierzyć, że "Dzień próby" to film z 2001. Pamiętam, że trochę namieszał. Szczególnie, że uwielbiany Denzel grał czarny charakter. Film dostał 2 nominacje do Oscara (a zdobył go Denzel za główną rolę). A teraz mamy 2026 i "Sinners" dostaje 18 nominacji do Oscara
Rekomendowane odpowiedzi
Opublikowane przez Pan Mateoo,
4 reakcje
Pokaż odpowiedź