oldfashioned 477 Opublikowano 14 Października Opublikowano 14 Października Assault ma spawn beacon. Zdecydowanie dynamika gry jest zmieniona i nie do porownania z przytoczonym przez Ciebie BF2. Tam potrafiles biec z punktu do punktu 2 minuty w pare osob bez spotkania zywej duszy. Albo kampic w krzakach na pojazd w dwoch AT'-chow. Ale to byly inne czasy, inny feel gry. Wtedy nam sie wydawalo ze w BF2 byl chaos, w porownaniu do rushu w BF6 to tam mozna bylo usnac 2 1 1
krukkpl 221 Opublikowano 14 Października Opublikowano 14 Października @VRman teraz takie rzeczy to tylko w grach zakrawających na "mil-simy", a nie w napierdzielance dla masowej gawiedzi
sniper76 155 Opublikowano 14 Października Opublikowano 14 Października Czekając w lobby na załadowanie do gry słyszę dźwięki z pola walki, a wszystko co się dało wyłączyłem cholerstwo bardzo mnie irytuje może jest coś o czym nie wiem ??
Kadajo 7 426 Opublikowano 14 Października Opublikowano 14 Października Muszę przyznać ze jak się wkręcę to przyjemność ze strzelania dzika.
galakty 3 346 Opublikowano 14 Października Opublikowano 14 Października Godzinę temu, oldfashioned napisał(a): BF2 1
ODIN85 3 505 Opublikowano 14 Października Opublikowano 14 Października 19 minut temu, Kadajo napisał(a): Muszę przyznać ze jak się wkręcę to przyjemność ze strzelania dzika. Mnie wk... tylko. Dobrze że olewam gry multi
babayaga 136 Opublikowano 14 Października Opublikowano 14 Października 1 godzinę temu, galakty napisał(a): Ludzie co grali w tą grę już nie żyją 1
caleb59 1 635 Opublikowano 14 Października Opublikowano 14 Października Ma rację, mam 40 lat a czuję się na 80. 1
ghostdog 906 Opublikowano 14 Października Opublikowano 14 Października Pakiet "grabarza" wpadł. Robię jeszcze raz na szybko tryb SP bo wpadają skórki i inne pierdoły za te badziewne przedmioty kolekcjonerskie. Przy okazji powpadają trofea.
babayaga 136 Opublikowano 14 Października Opublikowano 14 Października Jak przejdziesz kampanię będziesz wśród elitarnej grupy graczy, 8% wg steam :P. 1
ghostdog 906 Opublikowano 14 Października Opublikowano 14 Października Chcę skończyć temat kampanii i ją odinstalować. Został mi jeden "pucharek" za misję z dronami i wracam wbijać lvl w mp.
caleb59 1 635 Opublikowano 14 Października Opublikowano 14 Października 37 minut temu, ghostdog napisał(a): Pakiet "grabarza" wpadł. To masz na myśli? Jeśli tak to czy grę masz z promocji sprzętowej Intela?
grechut 1 Opublikowano 14 Października Opublikowano 14 Października Panowie, podpopie mi ktoś.. Zdobyłem niby ulepszenie do broni i jak je wybieram to mi wraca do standardowego. Po prostu nie mogę go wybrać? Muszę wbić jakiś lvl tej broni żeby założyć to ulepszenie czy jak?
caleb59 1 635 Opublikowano 14 Października Opublikowano 14 Października To błąd gry, podczas meczu czasami nie można zakładać odblokowanych dodatków, założysz je po meczu w menu głównym. 2
raul_ole 155 Opublikowano 14 Października Opublikowano 14 Października Mam tak co chwilę Wiele takich tematów na EA forum
dawidoxx 976 Opublikowano 14 Października Opublikowano 14 Października Coś masz za mocno przekręcone oc u mnie prawie 20h na liczniku i zero problemów 1
Kadajo 7 426 Opublikowano 14 Października Opublikowano 14 Października Ten błąd może być spowodowany niestabilnym oc/uv
Phoenix. 4 731 Opublikowano 14 Października Opublikowano 14 Października https://www.ppe.pl/news/386795/tworca-battlefield-6-nie-przebiera-w-slowach-call-of-duty-istnieje-bo-szefowie-ea-byli-chu-mi.html 11 minut temu, raul_ole napisał(a): Mam tak co chwilę Wiele takich tematów na EA forum Przekręcone OC lub uv
raul_ole 155 Opublikowano 14 Października Opublikowano 14 Października (edytowane) Nie mam oc, afterburnera na UV wyłączyłem i nie pomaga Ram mam 3600 fabryka xmp Powinienem odinstalować afterburnera? Edytowane 14 Października przez raul_ole
Kadajo 7 426 Opublikowano 14 Października Opublikowano 14 Października Jak go wyłączyłeś to jeszcze zrestartuj system i upewnij się ze on się nie włączy, bo wczyta profil i nawet jak go wyłączysz to GPU nie wróci do stockowych ustawień sam z siebie. 1
ghostdog 906 Opublikowano 14 Października Opublikowano 14 Października 56 minut temu, caleb59 napisał(a): To masz na myśli? Jeśli tak to czy grę masz z promocji sprzętowej Intela? Preorder na PS5 (zakup dzień przed premierą).
raul_ole 155 Opublikowano 14 Października Opublikowano 14 Października (edytowane) Zresetowalem profile i usunąłem zobaczymy Btw Na minimalnym hdr wygląda lepiej niż początkowo miałem bardzo jasny nie dało się patrzeć przez co grafika mi się nie podobała Dzięki chyba pomogło Lkm to moja broń i mapy tylko piechota 10 min Fajnie się gra Edytowane 14 Października przez raul_ole 1
Slayer 253 Opublikowano 14 Października Opublikowano 14 Października Kurde powiem wam, że fajnie się w to gra. Dawno mnie żaden FPS tak nie wciągnął. 3
Rekomendowane odpowiedzi
Opublikowane przez Pan Mateoo,
4 reakcje
Pokaż odpowiedź