Skocz do zawartości

BF6  

137 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy planujesz kupić grę?

• Tak - Preorder
    • Tak - kupuję na premierę
    • Tak - kupuję po premierze
    • Nie - A komu to potrzebne

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)
Godzinę temu, Psiak napisał(a):

Mam włączony w systemie i mam tylko fsr :\ Nie instalowałem od początku tekstur HD. Masz jakiś jeszcze sposób jak przywrócić FG bez hd tekstur? 

Spróbuj wyłączyć w systemie, restart i włączyć i znowu restart 

Tak zauważyłem dzisiaj, wczoraj szło mi źle, ale wyskakiwały parametry sieci, dzisiaj to samo, mam neta z fona, więc dałem fona do okna i tethering po kablu, nie pokazuje problemów z siecią i gra idzie od razu lepiej, dużo lepiej.

Więc jak macie problemy, dajcie w grze pokazywanie parametrów sieci, ale tylko jak są problemy, wtedy będzie wiadomo, że coś nie tak, mimo że w tych parametrach nic złego nie widziałem, ale jak migają albo się pokazują to coś jest na rzeczy 

w grze> system>sieć>wykres sieci>edytuj>pokaż pasek wydajności sieci i pokaż wykres> tylko w razie problemów

Edytowane przez SylwesterI.
  • Thanks 1
  • Upvote 1
Opublikowano (edytowane)
17 minut temu, SylwesterI. napisał(a):

Spróbuj wyłączyć w systemie, restart i włączyć i znowu restart 

Tak zauważyłem dzisiaj, wczoraj szło mi źle, ale wyskakiwały parametry sieci, dzisiaj to samo, mam neta z fona, więc dałem fona do okna i tethering po kablu, nie pokazuje problemów z siecią i gra idzie od razu lepiej, dużo lepiej.

Więc jak macie problemy, dajcie w grze pokazywanie parametrów sieci, ale tylko jak są problemy, wtedy będzie wiadomo, że coś nie tak, mimo że w tych parametrach nic złego nie widziałem, ale jak migają albo się pokazują to coś jest na rzeczy 

w grze> system>sieć>wykres sieci>edytuj>pokaż pasek wydajności sieci i pokaż wykres> tylko w razie problemów

Zrobiłem tak jak napisałeś i mam takie opcje w ustawieniach. Ps to jest ta opcja? (randerowanie przyszłych klatek)? 

fff.png

Edytowane przez Psiak
Opublikowano
23 minuty temu, galakty napisał(a):

Straszny dysonans mam, z jednej strony gra się świetnie i chce się wracać, z drugiej cały czas czuję że coś jest nie tak. I to pomijając błędy i bugi, to jednak coś mi nie pasuje. 

Zaczyna docierać :E

James_Franco_First_Time.jpg.d51b3c7e10693369759c073c28bff76a.jpg

Spoko ja też na początku nie kumałem co było nie tak z 2042 :hihot:

Opublikowano
23 minuty temu, SylwesterI. napisał(a):

Nie , zamiast amd fsr frame generation, powinieneś mieć nvidia frame ...

sorki , nie wiem jak ci pomóc  

Zauważyłem, że nakładka steam jak włączę pokazywanie FPS, pokazuje co kilka sekund FG :hmm: a przecież nawet nie mam tej opcji w menu

Opublikowano (edytowane)

Jak te gnoje nie potrafią przez ponad tydzień czasu aktywować ludziom takiej głupoty jak zaległe skiny preorderowe/z Twitch dropów/z open bety/z battlepassa 2042, za to włączają z czapy Phantom skiny i to losowo nie wszystkim, a Wy oczekujecie od nich racjonalnych decyzji?

Edytowane przez caleb59
  • Upvote 1
Opublikowano
20 minut temu, sniper76 napisał(a):

Macie swój super hiper wspaniały Steam :hihot: szóstka puszczona w ostatniej chwili i teraz wychodzą kwiatki :E 

Izolację rdzenia wyłączyliście ??

Ogólnie jest grubo... Mi na przemian pokazuje fps i przez chwilę fg i znów fps. Opcji w grze nie mam, nic nie włączałem bo nie mam jak nawet. Na dodatek, broń, a raczej skin do 433 z phantom edition od premiery nie mogłem ściągnąć z niej lasera czerwonego. Zawsze co mecz musiałem edytować bo wyrzucało mi jakiś dodatek i na siłę zakładało czerwony laser. 

Opublikowano

Tak właśnie wygląda gra w BF6. Zwróćcie uwagę ile ludu jest na punkcie A.

Battlefield6Screenshot2025_10.17-21_30_42_29.thumb.png.f1752260d1adb69e1a898723fce7d1a7.png

To jest śmieszne. Podczas gry wróg leciał z B na C i z c na D itp. Zero zgrania. Randomy biegają od punktu do punktu aby zdobyć upragnionego fraga. Co z tego że twórcy piszą i wmawiają nam że BF6 jest wolny i ma być taktyczny, skoro spoceńcy w niego grają.

Latają jak obłąkani z punktu do punktu bez jakiegokolwiek planu. Zero przemyśleń, zero czegokolwiek. Na koniec ewenement w postaci ślęczenia na respie i czekanie na helikopter. Wsiada jeden z drugim tylko po to by za 3 metry się w nim rozbić. Debilizm pełną gebą.

Gra sama w sobie jest ok, wymaga szlifów i pewnych poprawek krytycznych, ale społeczności się nie da zmienić. Możliwe i podkreślam że możliwe że po jakimś czasie te spoceńcy z COD-a, Fornite i innych gier na speedzie dadzą sobie spokój i się wykruszą. Wtedy zostanie społeczność dojrzalsza i grająca w jakimś tam stopniu drużynowo. W tej chwili to wziąć zastrzyk z Fentanylu i lecieć na hurra prze siebie i może jakiegoś fraga da się ugrać.

• Upvote 3
Opublikowano (edytowane)

2 godziny temu, galakty napisał(a):

Straszny dysonans mam, z jednej strony gra się świetnie i chce się wracać, z drugiej cały czas czuję że coś jest nie tak. I to pomijając błędy i bugi, to jednak coś mi nie pasuje. 

Czyli dociera do ciebie to co facet ma po ślubie :D 

Edytowane przez noah
  • Haha 3
  • Upvote 1
Opublikowano
44 minuty temu, Strilok napisał(a):

To jest śmieszne. Podczas gry wróg leciał z B na C i z c na D itp. Zero zgrania. Randomy biegają od punktu do punktu aby zdobyć upragnionego fraga. Co z tego że twórcy piszą i wmawiają nam że BF6 jest wolny i ma być taktyczny, skoro spoceńcy w niego grają.

Latają jak obłąkani z punktu do punktu bez jakiegokolwiek planu. Zero przemyśleń, zero czegokolwiek. Na koniec ewenement w postaci ślęczenia na respie i czekanie na helikopter. Wsiada jeden z drugim tylko po to by za 3 metry się w nim rozbić. Debilizm pełną gebą.

Gra może być dobra ale społeczność graczy może przyczynić się do jej obrzydzenia. Spora część graczy zamiast starać się wygrać mecz woli utrzymywać na dobrym poziomie statystyki zabójstw/śmierci. Czasami szlak mnie trafia jak gram w przełamanie i nawet nie udaje się przejąć pierwszego (najłatwiejszego) sektora. Potem człowiek patrzy na staty końcowe i się okazuje, że wcale nie odbiegaliśmy od wygranych. Najlepsi są gracze co siedzą cały mecz w czołgu, w bezpiecznej odległości i nabijają sobie fragi, które i tak nie są spektakularne bo z tej odległości to i tak mają mało trafień. 

Opublikowano

Jeśli gra nagradza takie ganie to jest to wina twórców.

Tak samo jak prędkość rozgrywki która nadal uważam ze nie pasuje do BF'a.

Ta gra została tak zaprojektowana żeby przyciągnąć graczy ADHD.

MA być szybko, bez ładu i składu ma wszytko wybuchać i być ogólnie rozpierdol.

Nie na tym polega BF.

Te, tak zwane BF Moments nie mają się dziać co 15 sekund.

• Upvote 1
Opublikowano
7 minut temu, ghostdog napisał(a):

Gra może być dobra ale społeczność graczy może przyczynić się do jej obrzydzenia.

W punkt. Mam w tej chwili prawie 50h rozegranych i czuję że odpycha mnie ta gra, głównie przez graczy.

• Upvote 1
Opublikowano
2 godziny temu, Psiak napisał(a):

Zrobiłem tak jak napisałeś i mam takie opcje w ustawieniach. Ps to jest ta opcja? (randerowanie przyszłych klatek)? 

fff.png

Pytałem o to kilka stron wczesniej. Generowanie klatek (nvidia, amd) to ta opca wyżej, jest nowsza. Input lag nie rosnie az tak bardzo.

Natomiast ta zaznaczona na screenie zwiększa input lag mocno dając niewiele w zamian. Własciwie to ona nie powinna tu być bo to stara, niedziałajaca technologia.  

• Thanks 1
  • Upvote 1
Opublikowano
6 minut temu, Strilok napisał(a):

W punkt. Mam w tej chwili prawie 50h rozegranych i czuję że odpycha mnie ta gra, głównie przez graczy.

To niestety było do przewidzenia. Im gra bardziej popularna, tym bardziej popierdoloną bazę graczy ma.