oldfashioned 459 Opublikowano 20 Października Opublikowano 20 Października 53 minuty temu, Kadajo napisał(a): Nawet jak EA lezy to się nie da postawić nowego serwera, bo piszą ze przekroczona ilość Nie ma takiego farmienia botow! Ogolnie, wszyscy ktorzy odpalaja te serverki dzialaja na szkode sceny competitive. Wczoraj nie mogli przez 2h odpalic servera na scrima
bluebart 21 Opublikowano 20 Października Opublikowano 20 Października (edytowane) EA app już działa. EDIT: Jednak nie do końca Edytowane 20 Października przez bluebart 1
Kadajo 7 396 Opublikowano 20 Października Opublikowano 20 Października Pewnie boty się wku... wyszły z gry i zaatakowały serwerownie. EA nie może odpalić serwera żeby odpalić serwery, kolejka pełna 1
Strilok 342 Opublikowano 20 Października Opublikowano 20 Października 5 minut temu, Kadajo napisał(a): Pewnie boty się wku... wyszły z gry i zaatakowały serwerownie. Atak Skynetu Zaraz będą wysyłać Terminatora na Zampelle w przeszłość aby nie tworzył Call of Duty i nigdy nie pojawił się jako szef dzisiejszego Battlefielda. 2
galakty 3 303 Opublikowano 20 Października Opublikowano 20 Października Na Steamie działało, ale teraz nie idzie dołączyć
krukkpl 221 Opublikowano 20 Października Opublikowano 20 Października Dziś pół internetu wysiadło (AWS), także wiecie... 1
SylwesterI. 865 Opublikowano 20 Października Opublikowano 20 Października (edytowane) Też ze Steama nie mogę się połączyć próbowałem 10 minut, przed tym postem, napisałem go i połączyło mnie z grą Edytowane 20 Października przez SylwesterI.
X360 84 Opublikowano 20 Października Opublikowano 20 Października 3 godziny temu, bluebart napisał(a): Czy ktoś jeszcze ma problem z zalogowanie się czy tylko u mnie takie jaja dzisiaj Ubi Connect również leży...
userKAMIL 856 Opublikowano 20 Października Opublikowano 20 Października Co się dzieje, że wszystko siadło?
Meuron 90 Opublikowano 20 Października Opublikowano 20 Października (edytowane) Przechodze kampanie w przerwie od multika i jezu, ale to jest slabe. Zdaje sobie sprawe ze BF'a nie kupuje sie dla single player, mogli sobie odpuscic wydajac to w takim stanie, jedyny plus to chyba te przerywniki filmowe miedzy misjami. Nie wiem ale wg mnie Call of duty nawet jesli jest na 3/4 godziny to nie ma konkurencji w tym gatunku. Edytowane 20 Października przez Meuron
VRman 2 632 Opublikowano 20 Października Opublikowano 20 Października 4 godziny temu, Strilok napisał(a): https://steamcommunity.com/app/2807960/discussions/0/591784592221170150/?ctp=11 Może to pomoże w jakimś stopniu. Dzięki, większość już próbowałem bo ktoś inny w innym wątku na Steam to sugerował, ale nic to nie dało. Jednego chyba nie zmieniłem, to jeszcze się zobaczy, ale kolegi nie ma w domu to pewnie jutro. W każdym razie za poświęcenie czasu na pomoc. 3 godziny temu, Kabor napisał(a): @VRman Znajomy na win 10 miał podobny problem. Winowajcą była nakładka stema nie odpalała się. Rozwiązaniem było uruchomienie nakładki oraz samego steama z prawami administratora. Się zobaczy. Ale jak się uruchamia nakładkę? Nigdy z żadnych nie korzystałem. Widywałem w poradnikach do problemów rady typu "wejdź w ustawienia dla gry i wyłączy steam overlay" ale na tym się moja znajomość tematu nakładek kończy. Spróbujemy.
Reddzik 2 762 Opublikowano 20 Października Opublikowano 20 Października Racja Ubi lezy, ah co tu się dzieje, to dziś nici z BFa. Wracam do Snowrunnera a potem odpalę PS5.
VRman 2 632 Opublikowano 20 Października Opublikowano 20 Października Na onecie wielkimi literami było dziś o awarii "internetu": "wiele stron nie działa!" Nie klikałem bo założyłem że to tylko znowu jakiś durny clickbait albo panika bo Grażynie Fejsika i Insta wywaliło. Może jakiś atak koreańskich/ruskich/chińskich grup czy coś
AndrzejTrg 2 740 Opublikowano 20 Października Opublikowano 20 Października 17 minut temu, VRman napisał(a): Na onecie wielkimi literami było dziś o awarii "internetu": "wiele stron nie działa!" Nie klikałem bo założyłem że to tylko znowu jakiś durny clickbait albo panika bo Grażynie Fejsika i Insta wywaliło. Może jakiś atak koreańskich/ruskich/chińskich grup czy coś Coś na czacie forumowym był lament że coś tam nie działa choć nawet nie wiem co tam padło, u mnie wszystko było ok, ale też dlatego że nie odwiedzam
caleb59 1 620 Opublikowano 20 Października Opublikowano 20 Października 19 minut temu, Reddzik napisał(a): ...a potem odpalę PS5. PlayStation Network też leży i robi pod siebie. 1
ODIN85 3 500 Opublikowano 20 Października Opublikowano 20 Października 27 minut temu, Meuron napisał(a): Przechodze kampanie w przerwie od multika i jezu, ale to jest slabe. Zdaje sobie sprawe ze BF'a nie kupuje sie dla single player, mogli sobie odpuscic wydajac to w takim stanie, jedyny plus to chyba te przerywniki filmowe miedzy misjami. Nie wiem ale wg mnie Call of duty nawet jesli jest na 3/4 godziny to nie ma konkurencji w tym gatunku. Przerywniki filmowe wyglądają gorzej niż gra. To też na minus
BEM.22 20 Opublikowano 20 Października Opublikowano 20 Października Właśnie skończyłem ponad 2godz gry , zero problemów , widać to coś z netem, bo u mnie od 17:30 wszystko śmigało . Czy ktoś was coś słyszał na temat poprawy pozycjonowania dźwięku ? Obecnie to jest jakaś tragedia ,gorzej niż było w BF 2042
Rekomendowane odpowiedzi
Opublikowane przez Pan Mateoo,
4 reakcje
Pokaż odpowiedź