WYŁĄCZENIE CROSSPLAY W BATTLEFIELD 6:
wejdz w dokuments/battlefield 6/settings/steam/PROFSAFE profile i dodaj/zmień wartość GstGameplay.CrossPlayEnable 0
(z 1 na 0)
@galaktya ty myślisz, że w Toyocie to nie ma takich hocków-klocków?
Mój współpracownik kupił Proace City Verso w zeszłym roku. W serwisie był już chyba z 5 razy. Raz zgasła mu cała elektronika podczas jazdy S-3. Ostatnio pod sklepem na tablecie nic mu się nie wyświetlało tylko niebieski ekran bez ikon. Z zacinającymi się drzwiami był już 3 razy.
Także nie ma co się śmiać z chińczyków bo inni producenci nie są lepsi. Z grupy FB VAGowskiej mogę ci też codziennie wklejać takie wpadki.
Dzisiejsze auta maja tyle elektroniki i tak badziewne jednostki napędowe, że takie rzeczy j/w to codzienność.
W Niohu to właśnie combat jest tym "czymś”. Bardzo rozbudowany system walki (postawy, Ki Pulse*) i zabawa buildami pod konkretny loot. Eksploracja czy klimat są tu raczej na drugim planie.
Ki Puls to prosty, ale genialny system, nie wiem czemu więcej gier tego nie stosuje.
A jeśli szukasz bardziej klasycznych Soulsów, to po Lies of P idź raczej w Lordsy.
@dan254Jak grałeś włócznią, to może pamiętasz z jakimi setami?
@larry.biglpiszemy o paru kontach/osobach, tak z jednej, jak i z drugiej strony. czy na kazda prowokacje trzeba reagowac? mozna ignorowac, a szczegolnie skrajne przypadki najzwyczajniej raportowac. i to nie jest problem tylko tego tematu/watku. jak wszedzie mamy tutaj jednostki toksyczne i ich klakierow. nie jest rudno je/ich wylapac i w taki czy inny sposob ograniczyc ich "toksycznosc" . dla dobra ogolu.
Rekomendowane odpowiedzi
Opublikowane przez Pan Mateoo,
4 reakcje
Pokaż odpowiedź