galakty 3 312 Opublikowano 29 Października Opublikowano 29 Października 51 minut temu, Kadajo napisał(a): Już jest niezły exploit na Redsec... Kit z exploitem, kogoś te pożary i płomienie kręcą? Bosz jaki badziew
sniper76 155 Opublikowano 29 Października Opublikowano 29 Października Niech tam arab batem mocniej pociśnie, bo jak na razie nie da się grać w to gówno nic pedały praktycznie nie poprawili tylko oczy mydlą ten S1 jeszcze bardziej rozpieprzył tę grę... nie dość, że gra nie ogarnia to serwery dociśnięte maksymalnie do deski, a i na tę chwilę to jedna wielka cuchnąca 1
Kadajo 7 406 Opublikowano 29 Października Opublikowano 29 Października No, teraz rozumiem czemu SOVIS nie zawsze "działa", okazuje się ze to zależy od... skina jaki ma przeciwnik, im ciemniejszy skin, tym bardziej się będzie świecił tak ze panowie skinerzy, proszę zakładać te ciemno pomarańczowe, będziecie łatwym celem Nareszcie te skiny faktycznie mają zastosowanie 2
Fenrir_14 825 Opublikowano 29 Października Opublikowano 29 Października @Kadajo właśnie o tym wczoraj pisałem z tym sovisem, przy wlaczonym na niektórych mapach jak mirak valley czy Sobek w pomieszczeniach z włączonym filtrem wrogów po prostu nie da się nie zauważyć 🤣 1
SylwesterI. 865 Opublikowano 29 Października Opublikowano 29 Października 59 minut temu, sniper76 napisał(a): Niech tam arab batem mocniej pociśnie, bo jak na razie nie da się grać w to gówno nic pedały praktycznie nie poprawili tylko oczy mydlą ten S1 jeszcze bardziej rozpieprzył tę grę... nie dość, że gra nie ogarnia to serwery dociśnięte maksymalnie do deski, a i na tę chwilę to jedna wielka cuchnąca DOKŁADNIE, jak problemów z netem nie miałem, to od premiery s1 tragedia, dzisiaj wróciłem do 2042
Funky Koval 125 Opublikowano 29 Października Opublikowano 29 Października W dupie mam tego battle royala. Warzone tez mialem w dupie. Wszystko zasyfione cheaterami. Chce grac w dopracowane multi, spocone br mnie nie interesi.
Fenrir_14 825 Opublikowano 29 Października Opublikowano 29 Października (edytowane) Poza drobnymi technicznymi farfoclami moje główne zastrzeżenia na dzisiaj to: Menu i lobby jest kompletnym gównem, no umówmy się, wiodąca seria musi prezentować się lepiej na wejściu do gry. Przeglądarka serwerów i ich obsługa to samo - gówno. I jeszcze jak znajdziesz fajny serwerek to musisz robić fotkę albo zrzut ekranu bo nie możesz go dodać do ulubionych - jprdl poważnie to takie trudne do zaimplementowania? Dalej w niektórych sytuacjach może nas zblokować i zgliczować yebana doniczka 🤣 chociaż z drugiej strony plus że faktycznie movement jest lepszy i bardziej naturalny. W battle pass'ie w zasadzie same gówna i bzdurne śmieci żeby czymś to zapchać, dwie giwery na cały sezon i 1000 coinow w totalu to bieda imho. Dodatkowo kosmetyka i skiny idą w pedalskim kierunku, więc jako homofoba 😀 też mnie to irytuje. Po prostu przez to czuć że wojenna gra robi się coraz mniej wojenna, wtf? Bronie imho cały czas niezbalansowane, bloom wydaje się poprawiony ale mp5 to dalej jest dzida laserowa dla przykładu. No i oczywiście niektóre mapy są zwyczajnie spier.. niczone i dalej działają na nich kamperskie glicze. Pewnie coś bym jeszcze dorzucił ale to takie wieczorne podsumowanie na szybko 😀 Aha, zaznaczam że mimo wszystko gra mi się zajebiscie i pewnie spędzę w grze wieeele godzin. Ale liczę że będą systematycznie rozwijać tytuł we właściwym kierunku. Edytowane 29 Października przez Fenrir_14 3 1
caleb59 1 621 Opublikowano 29 Października Opublikowano 29 Października Oczywiście, że tak - we właściwym kierunku dojenia kasy i podobieństwa do Call of Duty. 1
Fenrir_14 825 Opublikowano 29 Października Opublikowano 29 Października To właśnie ten zły kierunek 🤣 mają spierdalać w przeciwną stronę. 2 1 1
Funky Koval 125 Opublikowano 29 Października Opublikowano 29 Października 39 minut temu, Fenrir_14 napisał(a): Poza drobnymi technicznymi farfoclami moje główne zastrzeżenia na dzisiaj to: Menu i lobby jest kompletnym gównem, no umówmy się, wiodąca seria musi prezentować się lepiej na wejściu do gry. Przeglądarka serwerów i ich obsługa to samo - gówno. I jeszcze jak znajdziesz fajny serwerek to musisz robić fotkę albo zrzut ekranu bo nie możesz go dodać do ulubionych - jprdl poważnie to takie trudne do zaimplementowania? Dalej w niektórych sytuacjach może nas zblokować i zgliczować yebana doniczka 🤣 chociaż z drugiej strony plus że faktycznie movement jest lepszy i bardziej naturalny. W battle pass'ie w zasadzie same gówna i bzdurne śmieci żeby czymś to zapchać, dwie giwery na cały sezon i 1000 coinow w totalu to bieda imho. Dodatkowo kosmetyka i skiny idą w pedalskim kierunku, więc jako homofoba 😀 też mnie to irytuje. Po prostu przez to czuć że wojenna gra robi się coraz mniej wojenna, wtf? Bronie imho cały czas niezbalansowane, bloom wydaje się poprawiony ale mp5 to dalej jest dzida laserowa dla przykładu. No i oczywiście niektóre mapy są zwyczajnie spier.. niczone i dalej działają na nich kamperskie glicze. Pewnie coś bym jeszcze dorzucił ale to takie wieczorne podsumowanie na szybko 😀 Aha, zaznaczam że mimo wszystko gra mi się zajebiscie i pewnie spędzę w grze wieeele godzin. Ale liczę że będą systematycznie rozwijać tytuł we właściwym kierunku. ***uja tam bloom poprawiony. Devi przyznali ze nie wszystkie poprawki z pacznote sa juz w grze. Mp5 dalej na sredni dystans jest celniejszy od lkm co jest bzdura i przeczy calej idei "suppresive fire". LKM to powinna byc klamotowata ale celna swinia do prucia na srednie dystanse. A na razie nawet lufy poprawiajace ten parametr sa popsute a celnosc karabinow przypomina celnosc wujka mietka po pół litra na hejnał. Druga rzecz - assault rifles. Po co to wgl jest w grze skoro carbines są o wiele lepsze w każdym aspekcie? Nawet skill szturmowca nie daje przewagi. Przeciez to nonsens. Trzy - mieli stonować wymogi niektórych zadań. Grind jest spoko jak nagrodą jest kosmetyka ale nie jeżeli trzeba grindować podstawowe przedmioty do grania w cholerną grę za która sie zabuliło 4 paki. No i skiny - ku****wa. Wlasnie po to kupilem bfa i przesiadlem sie z coda bo mialem juz dosc teczowego wyrzygu kreskowkowych skinow. I co? I zaczynamy powolutku gotowac żabe... w polowie sezonu zasuną jakiś platnym Labubu czy innym gównem. Mark my words. I skonczy sie tak, ze bede polowal z niecelnym lkmem na snipera z futrzastymi uszami trafiajac we wszystko inne, probujac odblokować 6 godzinę kluczową umiejetnosc dla wybranej klasy postaci. Bo potrzeba 100 zabić kampera w trybie konkłest za pomoca lkmu z tlumikiem. A tłumik odblokowuje sie na 20 poziomie broni wiec wpierw pare godzin frustracji ze podczas trzelania widac mi nad glowa znacznik a na mapie pojawia sie wielka czerwona kropka i wszyscy lecą mnie nafaszerowac ołowiem. Koniec rantu 🤧 2
VRman 2 635 Opublikowano 29 Października Opublikowano 29 Października 9 minut temu, Funky Koval napisał(a): Devi przyznali ze nie wszystkie poprawki z pacznote sa juz w grze. leżę
Fenrir_14 825 Opublikowano 30 Października Opublikowano 30 Października @Funky Koval kurde nie wiem ile godzin masz nabite ale ja mam dość dużo - grubo ponad 100h i odnoszę wrażenie że np w takim LKM'ie M123k bloom jest poprawiony, btw mam go chyba na 56 poziomie. Wczoraj nawet pisałem @Kadajo że imho lkmy dostały lekkiego buffa ale zarówno wspomniany wyżej jak i DRS-IAR, L110 czy M250 mam na dosyć wysokim poziomie. M240L nawet bez bipoda to jest spawarka na średnim i dalekim. Tyle że szybkostrzelność dla mnie trochę za mała. Do 20 - 25 poziomu mistrzostwa uważam że wbija się dosyć szybko, a na tym poziomie można już pukawkę odczuwalnie ulepszyć. Co do MP5 pełna zgoda, pisałem wyżej. Karabiny szturmowe są fajne, szczególnie KORD i NVO są absolutnie zajebiste że względu na swoją uniwersalność, KORD kosi na bliskim, średnim i dalekim. Dla mnie im więcej giwer tym lepiej w zasadzie 😀 Co do skinów pełna zgoda ofc, grind niby obiecali powoli stopować więc miejmy nadzieję że lada moment to ogarną 👍 1 1
Kabor 459 Opublikowano 30 Października Opublikowano 30 Października 13 godzin temu, Sheenek napisał(a): Ba, sporo wyzwan wlasnie wymaga BR i Gauntleta. Jest możliwość rolowania zadań tygodniowych. Chyba można 4 lub 5 zadań zrolować. Taki tip dla tych którzy nie zauważyli takiej możliwości.
oldfashioned 459 Opublikowano 30 Października Opublikowano 30 Października 13 godzin temu, VoitTec napisał(a): Jeszcze jedyny tryb w który mi się dobrze gra czyli Eskalacja zniknęła z menu głównego. Ale przynajmniej spamują mi ekran trybem BR w którego nie mam zamiaru grać. Menu było dalekie od ideału ale teraz to porażka. Co gorsza ja nawet wczoraj w wyszukiwarce serverow nie moglem wybrac filtra na eskalacje...
galakty 3 312 Opublikowano 30 Października Opublikowano 30 Października Wyszukiwarka serwerów jest nieużywalna, a jak znajdziesz to serwery są puste... Wczoraj o 16 w ciągu dnia na oficjalnym HC podbój graliśmy 10 vs 10. Ja pierdzielę....
Kadajo 7 406 Opublikowano 30 Października Opublikowano 30 Października Pograłem ta nowa mapę, Blackwell Fields i powiem wam ze się nieźle uśmiałem. Po pierwsze ona chyba najbardziej aktualnie przypomina mi stare BF'y... Po drugie sniper fest, ale i dobrze bo jak się zrobi gorąco to biegną jak poebani na punkt żeby go bronic i są łatwym celem. Ogólnie tyle co pogralem było G. Tej drugiej mapki jeszcze nie grałem, Eastwood.
userKAMIL 856 Opublikowano 30 Października Opublikowano 30 Października 12 godzin temu, Kadajo napisał(a): Nareszcie te skiny faktycznie mają zastosowanie Może w końcu ludzie przestaną płakać o te skiny i zwyczajnie cieszyć się grą.
Kabor 459 Opublikowano 30 Października Opublikowano 30 Października (edytowane) 21 minut temu, Kadajo napisał(a): Po drugie sniper fest, ale i dobrze bo jak się zrobi gorąco to biegną jak poebani na punkt żeby go bronic i są łatwym celem. To chyba grasz innej rzeczywistości bo ja nie spotkałem snajperów biegnących na punkt jak się go traci Edytowane 30 Października przez Kabor
Kadajo 7 406 Opublikowano 30 Października Opublikowano 30 Października Może to nie byli oni tylko ich ziomkowie Ale nie no biegnę na punkt a tam nagle czerwone znaczniki się zrywają ze wzgórz i lecą na punkt. Zabawnie to wygląda Chyba na punkcie D to zawsze miało miejsce. A biegłem z C najczęściej.
galakty 3 312 Opublikowano 30 Października Opublikowano 30 Października Ja po 5 minutach z tej nowej mapy wyszedłem 1
caleb59 1 621 Opublikowano 30 Października Opublikowano 30 Października Chwalenie tej nowej mapy to jest jakieś nieporozumienie. 1 1
oldfashioned 459 Opublikowano 30 Października Opublikowano 30 Października (edytowane) Coz chlopaki, macie moze za malo doswiadczenia z seria BF to nie do konca rozumiecie jej core? Zdecydowana wiekszosc osob, ktore maja w bfach przegrane te 1000h+ godzin chwali sobie ta nowa mapke, bo jest pod wzgledem balansu dosc nostalgiczna i mocno czuc w niej ducha serii przed BF4/BFV. BF to nigdy nie bylo latanie tylko infantry (chociaz to jest mega popularne, i sa do tego tryby/mapy). BF to byla glownie dzungla. A w dzungli wygrywala cobra, albo tiger. Sa ludzie ktorzy w poprzednich odslonach nie wychodzili ze spawna bez pojazdu - i to bylo wlasnie fajne. Nie kazdy musial umiec strzelac, ale byli ludzie ktorzy krecili co mape kosmiczne wyniki w pojazdach. Zeby nie bylo, bo nie chce tutaj jakiejs gownoburzy rozpetywac. Chodzi mi po prostu o to, ze przychodzac do tej serii w pewnym momencie moglo sie miec troche inne oczekiwania, od osob ktore sie na niej wychowaly. Tak jak z CODem, duzo ludzi zna go jedynie jako podstawke do warzona, a jest duzo wyjadaczy ktorzy spedzili dziecinstwo na carentanie, strike'u, eagle nescie czy crashu. Edytowane 30 Października przez oldfashioned 5
Kadajo 7 406 Opublikowano 30 Października Opublikowano 30 Października @Phoenix. No i długo czekać nie musieliśmy, a nie mówiłem ?
caleb59 1 621 Opublikowano 30 Października Opublikowano 30 Października (edytowane) Pod ścianę z dziadem. Będzie uczył mnie czym jest Battlefield. ------------------------ Edytowane 30 Października przez caleb59 1
Rekomendowane odpowiedzi
Opublikowane przez Pan Mateoo,
4 reakcje
Pokaż odpowiedź