Skocz do zawartości

BF6  

137 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy planujesz kupić grę?

• Tak - Preorder
    • Tak - kupuję na premierę
    • Tak - kupuję po premierze
    • Nie - A komu to potrzebne

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Godzinę temu, Phoenix. napisał(a):

#BF6 #RedSec

Nie wszystkie aktualizacje opisane w patch note pojawiły się w grze np. nadal jest kołysanie się celownika w trakcie ADSu i nadal po sprincie jest błąd rozrzutu.

Dice odpowiada: "Poprawki błędów nie znalazły się w tej aktualizacji — być może nie było to jasno przekazane w poprzednich komunikatach, ale pojawią się w jednej z kolejnych aktualizacji w trakcie Sezonu 1."

"może nie było to jasno przekazane"

Było jasno przekazane, to już ich kolejne kłamstwo w żywe oczy..
Ta gra to jeden wielki rugpull

Opublikowano (edytowane)

Nie ma się co dziwić jak idzie fala negatywnych opinii od azjatów i rusków, bo im battlefield zjada dupą pubg, cs i codzika.

W Polsce oraz niemczech w większości pozytywne.

bff.thumb.png.7574b40e69281ad93cfd79665a0efef5.png

I taki jest tego finał:

bff2.png.392034428774b6bb85857adcd360586a.png

Edytowane przez Pawcio
  • Upvote 2
Opublikowano
50 minut temu, skypan napisał(a):

@Pentium D Ta mapa to jedna z wielu "rakowych" map w przełamaniu. Znaczy wszystkie to :kupa: ale ta jest w topce :) Generalnie sam się zastanawiam czy nie zacząć grać DM bo to jeden czort jaki tryb a w DM chociaż "lock-a" nie ma i bandy cymbałów ze snajperkami.

Ja tam lubię tą mapkę, jedna z moich ulubionych w sumie, szczególnie w obronie można nabić sporo fragów. W ataku podstawa to ze 3-4 moździerze i duże zadymienie, standardowo w przełamaniu 😀

Opublikowano

@skypan Tez coś mi nie grało, skin definitywnie chłop a tam w opisie baba... WTF :smiech:

co oni za wodę w mózgu mieli ze dali baby do tej gry.

Rozumiem jeszcze ze se można by wybrać, male, female

W 2042 tez cale życie ta Falck przegrałem... 

"Maria Falck reporting for duty"

Tbw7l18hJq3muCFZpDF4TKeejQS3PV3G4-Dh8zO0

Ale ona przynajmniej wyglądała jak żołnierz.

• Upvote 2
Opublikowano

To jest już chyba przykra rzeczywistość i raczej nic się nie zmieni, dopóki cyferki będą się zgadzać. A BF6 rozbił bank, o ironio oferując namiastkę prawdziwego Battlefielda, kierunek serii jest więc wyznaczony na lata. A pierwsze, nowe mapy nie rokują zbyt dobrze, gdzie taki BF4 dostawał w DLC sporo świetnych playgroundów.

Opublikowano (edytowane)

W sumie nie wiem po co robią do każdej klasy osobną postać. W sumie wystarczyły by dwie - facet i kobitka (tak by było w obecne czasy). Każdy by wybrał co chce i w każdej klasie miał by tego samego np. faceta. A tak mam Dżona, Bridżittę, Morduka i uj wie co tam jeszcze. Jak by to miało jakieś głębsze znaczenie.

A z innej baczki. Mam wrażenie, że w tekstach w jakiejś klasie słyszę jakiegoś polskiego jutubera. W którejś części też był :/

Edytowane przez skypan
Opublikowano
1 godzinę temu, Pentium D napisał(a):

Dzisiaj to jest jakaś wujnia k/d 0.4 a nie jestem zmęczony ani nic :E 

Ja znowu dziś dzień konia. W którą alejkę nie wejdę, tam wróg plecami do mnie. Stosunek KD jakoś 3/1, ale mam i takie dni jak Ty dziś 😏

• Upvote 1
Opublikowano
2 godziny temu, skypan napisał(a):

Mam wrażenie, że w tekstach w jakiejś klasie słyszę jakiegoś polskiego jutubera. W którejś części też był :/

Szóstka nie ma tak głupkowatych tekstów jak 2042, ale rzucane co chwila "robi wrażeniee!" zaczyna mnie już irytować.

Opublikowano
45 minut temu, barteke napisał(a):

Exp wymagany na jeden "kwadracik" zwiększa się z każdym zdobytym punktem, tak jak w 2042. Zaś exp z misji np. dziennych nie wlicza się do tego wcale.

Zapłać to będzie szybko i sprawnie. :E 

40 minut temu, Kadajo napisał(a):

Jak masz to zacznij od weryfikacji, bo może być niestabilne.

I chłop zdurnieje bo za każdym razem będzie mu 50MB pobierało przy weryfikacji plików - wystarczy odpalić grę, wyłączyć, puścić weryfikację i znowu 50MB "czegoś" będzie pobierać i "naprawiać". :E Nic się pod tym względem nie zmieniło od wersji beta, czort wie co to jest i dlaczego coś takiego się dzieje.

• Like 1
Opublikowano
57 minut temu, Kadajo napisał(a):

U mnie nic nie wywala, ale to jeszcze żaden dowód. Jak nie masz żadnego OC/UV to raczej wina gry.

Jak masz to zacznij od weryfikacji, bo może być niestabilne.

Wyczyść też katalog cache sterownika GPU.

Weryfikacja stale pokazuje 3 pliki wadliwe ale to ponoc normalne po paczach w bfie? Oc nie mam nic nie grzebane....

17 minut temu, caleb59 napisał(a):

Zapłać to będzie szybko i sprawnie. :E 

I chłop zdurnieje bo za każdym razem będzie mu 50MB pobierało przy weryfikacji plików - wystarczy odpalić grę, wyłączyć, puścić weryfikację i znowu 50MB "czegoś" będzie pobierać i "naprawiać". :E Nic się pod tym względem nie zmieniło od wersji beta, czort wie co to jest i dlaczego coś takiego się dzieje.

Tak, dokladnie to sie dzieje. Za kazdym razem naprawia 3 pliki cos tam sie pobiera a potem znowu blad weryfikacji. Czyli to wina gry i czekac na patch od dice?

• Upvote 1
Opublikowano
11 minut temu, caleb59 napisał(a):

Oni tego nigdy nie naprawią - to jest jakaś ułomność tego silnika, podejrzewam coś związanego może z shaderami? To samo było z BF 2042 przy weryfikacji plików.

Weryfikacja to kij z tym ale te CTD mnie martwią :/