Skocz do zawartości

BF6  

137 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy planujesz kupić grę?

• Tak - Preorder
    • Tak - kupuję na premierę
    • Tak - kupuję po premierze
    • Nie - A komu to potrzebne

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Czy  u  Was  w ostatnich  2 dniach też  jakość  ciężej się  ubija wrogie jednostki ?   Mam odczucie, że ten cały kod multi to onio zmieniają bez powiadomienia ,raz się kilka dni gra na lajcie innym razem dwa dni  i jakbym  50% skilla  stracił .

b.t.w

Dziś  ładna pogoda idę postrzelać w realu  ;)

Edytowane przez BEM.22
Opublikowano (edytowane)
2 godziny temu, caleb59 napisał(a):

Quaz jest już w takim wieku, że ma to w czapce. Żonka, dzieciak - trzeba myśleć o przyszłości i każdy grosz się przyda.

No i spoko. Nie zmienia to faktu, że jego wiarygodność w tym momencie jest mocno dyskusyjna, jeśli lecisz sobie do Stanów na koszt wydawcy, a później w pierwszych wrażeniach robisz wszystko, aby go nie obrazić, choć ewidentnie gra prezentuje się średnio. Albo trzymamy się jakichś standardów, albo bujamy się po świecie za kasę od megakorporacji. Nie można zejść ciastka i mieć ciastka.

Co do menu, raczej zgadzam się z tym, że jest mało przejrzyste. Za dużo klikania aby odpalić grę. Dodatkowo ostatnio strasznie wkurzają mnie niedziałające filtry - ustawiam tylko podbój, odpala mi eskalację. 

Edytowane przez Vulc
  • Upvote 3
Opublikowano
52 minuty temu, BEM.22 napisał(a):

Czy  u  Was  w ostatnich  2 dniach też  jakość  ciężej się  ubija wrogie jednostki ?   Mam odczucie, że ten cały kod multi to onio zmieniają bez powiadomienia ,raz się kilka dni gra na lajcie innym razem dwa dni  i jakbym  50% skilla  stracił .

b.t.w

Dziś  ładna pogoda idę postrzelać w realu  ;)

Skill Based Matchmaking.

Opublikowano

Glitch z IFV i Soflam nadal nie jest załatany. W tej Chwili pojazd AA jest gorszy niż Bradley w zwalczaniu pojazdów latających. To są jawne kpiny z graczy. Całe Community o tym huczy, a co robi DICE? Grzebie sobie chyba w tyłku. Już dawno powinni się temu przyjrzeć i albo wyłączyć na nieokreślony czas to, albo wydać hot fixa. Mając 4 zespoły pod szyldem Battlefiedla Studios wykazują tylko swoją nieudolność.

• Upvote 1
Opublikowano
1 godzinę temu, caleb59 napisał(a):

Smród i brud - ma rację. Zabugowane są nawet nowo dodane kropki oznaczające odblokowane dodatki od giwer - raz są, drugi nie ma. :E 

Wyglad interfejsu to kwestia mocno subiektywna wiec jak komus sie nie poodba to jego problem ;) W jednym ekranie masz kazdy tryb gry, klikasz raz i wybierasz gre, naprawde zlozone i trudne do przebrniecia :hihot:

A inne rzeczy w menu takie trudne ze hoho :hahaha:

55 minut temu, Vulc napisał(a):

Co do menu, raczej zgadzam się z tym, że jest mało przejrzyste. Za dużo klikania aby odpalić grę.

To dla was chyba trzeba jakies "specjalne" menu jak klikasz w multi, mam np ustawione niestandardowa gre i klikasz ponownie i szuka meczu ;D Dajcie dziadki juz spokoj , gra nie dla starych prykow ;) 

Opublikowano

Jest tutaj jakiś moderator? Przydało by się użytkownikowi Phoenix. trochę utemperować zapędy w stronę innych użytkowników. Co rusz to nowe wycieczki osobiste. Co więcej nie poparte żadnymi, słownie żadnymi argumentami.

Wiem że forum służy do dyskusji, ale jak czytam jego posty to nóż się w kieszeni otwiera :D

• Thanks 1
  • Upvote 2
Opublikowano (edytowane)
10 minut temu, caleb59 napisał(a):

WIdać jesteś przyzwyczajony bo menu jest prawie 1:1 takie samo jak w CoD, a że namiętnie grywasz Warzone to jesteś z nim obyty.

Nigdy nie narzekalem na menu w zadnej grze multi, po prostu akceptuje to jakie jest, a nie marudze ;) A pisanie, ze trudno odpalic mecz gdzie robie to w 2-3kliki to juz paranoja :hihot: gdyby to menu faktycznie bylo trudne do ogarniecia to co innego ale kafelkowe menu to dzis w grach standard i jest proste jak drut.

8 minut temu, Strilok napisał(a):

Jest tutaj jakiś moderator? Przydało by się użytkownikowi Phoenix. trochę utemperować zapędy w stronę innych użytkowników. Co rusz to nowe wycieczki osobiste. Co więcej nie poparte żadnymi, słownie żadnymi argumentami.

Wiem że forum służy do dyskusji, ale jak czytam jego posty to nóż się w kieszeni otwiera :D

Faktycznie pisanie "dziadki" do starych chlopow to wycieczki osobiste  :hihot:

8 minut temu, Strilok napisał(a):

Wiem że forum służy do dyskusji, ale jak czytam jego posty to nóż się w kieszeni otwiera

Dodaj do ignorowanych misku a nie placz, ze ktos na starszych ludzi mowi dziadki ;) 

Edytowane przez Phoenix.
Opublikowano (edytowane)
8 minut temu, Phoenix. napisał(a):

Faktycznie pisanie "dziadki" do starych chlopow to wycieczki osobiste  :hihot:

Nie, za to takie obracanie kota ogonem jest co najmniej niepotrzebne, a robisz to regularnie. Menu mogłoby być bardziej intuicyjne i to są suche fakty. Jeśli się z tym nie zgadzasz, możesz to zignorować, a nie tradycyjnie rzucać jakimiś dziecinnymi tekstami. O menu pisano też w innych miejscach, widocznie wszędzie są dziady, tylko Ty jesteś młody wilczek, co? ;)

Edytowane przez Vulc
  • Upvote 2
Opublikowano (edytowane)
3 minuty temu, Vulc napisał(a):

Menu mogłoby być bardziej intuicyjne i to są suche fakty

No tak bo 2-3 klikniecia to jest malo intuicyjne, zeby odpalic mecz:hihot:

4 minuty temu, Vulc napisał(a):

tylko Ty jesteś młody wilczek, co?

Nie jestem typem marudy po prostu i nie mowie na proste rzeczy, ze sa trudne.

Zeby to bylo faktycznie trudne to przyznalbym racje ale nie jest ;) 

Edytowane przez Phoenix.
Opublikowano (edytowane)

Cztery kliknięcia. I nikt nie pisał, że to jest deal breaker, więc Twoje szydzenie jest zbędne. No, ale już wiemy nie od dziś, że tym właśnie się często zajmujesz. Dodatkowo, bo widzę że zrobiłeś edycję, nieintuicyjne nie znaczy "trudne". Bądźmy precyzyjni.

Edytowane przez Vulc
Opublikowano
9 minut temu, Phoenix. napisał(a):

Nigdy nie narzekalem na menu w zadnej grze multi, po prostu akceptuje to jakie jest, a nie marudze

Dlatego mamy to co mamy. Czyli jedno wielkie gówno a nie menu. 

9 minut temu, Phoenix. napisał(a):

Faktycznie pisanie "dziadki" do starych chlopow to wycieczki osobiste

Wolę być starym dziadem reprezentującym jakieś wartości w życiu niż pozbawionym czegokolwiek dzieciakiem, który się na wszystko zgadza.

Mnie uczono różnych zachowań w młodości np. że każdy ma swoje zdanie, można się z nim nie zgadzać. Można prowadzić dyskusję ale taką prawdziwą z realnymi argumentami. Uczono mnie też że do starszych powinno okazywać się szacunek. Nazywanie kogoś obcego dziadkiem nawet w formie humorystycznej nigdy by mi przez język nie przeszło. Ale ja to ja Ty to Ty. Takie rzeczy się wynosi z domu Ty wyniosłeś jedynie klawiaturę, którą też regularnie używasz w tworzeniu swoich postów tzw. "tworów" pozbawionych najmniejszego sensu.

• Confused 1
  • Upvote 4
Opublikowano (edytowane)

się wam wtrącę

2 godziny temu, Phoenix. napisał(a):

Tak proste menu jest dla ciebie nieczytelne :hihot: To moze cos z toba nie tak ?? 

Faktycznie, ty jesteś niewinny. Ty tylko od dziadków wyzwałeś. I wcale nie przypierdzielasz się chamsko do każdego praktycznie codziennie. A gdzie tam.  Ty jesteś wzór cnót wszelakich. :E

Strilok ma tu 100% racji pisząc

Spoiler

25 minut temu, Strilok napisał(a):

Przydało by się użytkownikowi Phoenix. trochę utemperować zapędy w stronę innych użytkowników. Co rusz to nowe wycieczki osobiste.

(...)

Jak nie potrafisz nie obrażać, to nie pisz wcale, albo zostań stand-uperem czy komentatorem politycznym, a nie srasz tu na forum co rusz i psujesz atmosferę, bo wszyscy dookoła są według ciebie głupi. W połowie przypadków są głupi tylko w twojej głowie, bo coś sobie założyłeś/wyobraziłeś. Kiedyś myślałem, że to kwestia alergii na danego usera, ale potem zauważyłem, że ciągle szukasz kolejnych osób, którym można "dosrać" i przy okazji objawić światu swoją nadludzką inteligencję i wyższość.

Nie wtrącałbym się w waszą spinę, gdyby nie ta żenująca próba odwracania kota ogonem, że "oj ja go tylko nazwałem dziadkiem".

Edytowane przez VRman
  • Upvote 1
Opublikowano
2 minuty temu, Strilok napisał(a):

Nazywanie kogoś obcego dziadkiem nawet w formie humorystycznej nigdy by mi przez język nie przeszło

I to nie czyni cie lepszym czy gorszym ;) A to tylko pokazuje jak slaby masz dystans..

3 minuty temu, VRman napisał(a):

A gdzie tam.  Ty jesteś wzór cnót wszelakich. :E

To moze czas dorosnac do swojego wieku, a nie obrazac sie, ze ktos ludzi po 40 nazywa dziadkami, ktore w dodatku fochaja sie jak male dziecko bo ktos mial czelnosc ich tak nazwac ;) 

Opublikowano

Z tym menu jak z panelami w samochodach :) U siebie przełączę "wjachę" i działa a drudzy zrobią pięć klików i działa. A najlepsze jest to, że mogę to zrobić z zamkniętymi oczyma ;) I to nie jest subiektywne odczucie :P W jednym mamy praktyczne rozwiązania a w drugim socjotechniczne bajery.

Opublikowano

Ja ma ustawione niestadardowe gry pod takie tryby jakie mnie intersuja i mapy, klikniecie w meny gry na multi, niestandadowa gra i szukaj lobby to sa 3 proste klikniecia, Nie ma tu nic skomplikowanego. Mozna to tez robic z zamknietymi oczami rowniez ;) 

Opublikowano
20 minut temu, Phoenix. napisał(a):

To moze czas dorosnac do swojego wieku, a nie obrazac sie, ze ktos ludzi po 40 nazywa dziadkami, ktore w dodatku fochaja sie jak male dziecko bo ktos mial czelnosc ich tak nazwac ;) 

Nikt się nie obraża. Ludzie zwracają Ci regularnie uwagę, że dowalasz się do wszystkiego całkiem bez powodu. Kto więc tutaj ma dorosnąć? 

Opublikowano

Skoro napisalem ze wybor meczu to 3 kliki myszka a ty stwierdziles ze to trudne i za duzo klikania to wez mi lepiej powiedz jak to ma wygladac wdg ciebie, skoro 3 kliki to dla ciebie za duzo ?? 

10 minut temu, Vulc napisał(a):

że dowalasz się do wszystkiego całkiem bez powodu.

No jasne bo przeciez to ze nie zgadzam sie z wasza opinia i nazwalem kogos dziadkiem to przywalanie sie, najlepiej jakby wam przyklasnac bo przeciez tak bardzo jest dla was krzywdzaca krytyka ale sami nie potraficie nawet uargumentowac to o czym piszecie skoro 3 kliki to za wiele to ile ma byc 1 czy 2 ;) 

Opublikowano

Cztery kliki z menu głównego jak coś, po odpaleniu gry. Ile ma być? Idealnie ląduję w menu głównym, klikam "wystartuj mecz niestandardowy" i jazda. Mała rzecz a cieszy.

No i jeszcze raz, bo tradycyjnie masz problemy ze zrozumieniem prostych wypowiedzi - jest różnica między "trudne", a "nieintuicyjne", dlaczego to ignorujesz? Co do dziadków i przywalania się, ludzie wyraźnie wspominali, że robisz to regularnie w różnych wątkach, tego też nie doczytałeś? Masz wszystkie argumenty podane na tacy, po prostu są dla Ciebie niewygodne i udajesz, że ich nie widzisz.

Opublikowano
Godzinę temu, Strilok napisał(a):

O3GyyKG.jpeg

• Like 1
  • Haha 1
  • Confused 1
Opublikowano
17 minut temu, Vulc napisał(a):

dlaczego to ignorujesz?

Nie ingoruje, kazde klikniecie w kafelek otwiera wglab dalsze kafeli przyblizajace do wybranej opcji, nie uwazam, zeby to bylo nie intuicyjne ale jestem w stanie rzoumiec ze model kafelkowy moze sie nie poodbac :) 

No ale tez nie mam zamiaru pisac w nieskonczonosc o tym menu, swoje zdanie o nim napisalem, a wasze po prostu przyjme do wiadomosci, ze sie nie podoba ;) A jak kts sie poczul urazony za slowo "dziadek" to wybaczcie :wariat: