caleb59 1 633 Opublikowano 1 Listopada Opublikowano 1 Listopada Z tymi dziadkami to nie przesadzajcie i nie bierzcie tak wszystkiego do siebie. @Phoenix. jest starym userem z dużą wiedzą i ma swój specyficzny styl wypowiedzi, tak jak np. ja swoje głupkowate żarciki co jakiś czas czy groźby w stronę twórców gier/programistów. Po prostu trzeba nauczyć się odgraniczać pewne sprawy i nie wnikać zbyt głęboko w wypowiedzi innych bo nikt tu nie chce i nigdy nie chciał nikogo obrażać. 1
oldfashioned 470 Opublikowano 1 Listopada Opublikowano 1 Listopada Dzisiejsze granie w 3/4 z ogarnietymi ludkami: Zupelnie inaczej wyglada granie publikow z osobami ktore PTFO. 3 1
raiders 117 Opublikowano 1 Listopada Opublikowano 1 Listopada (edytowane) 2 godziny temu, oldfashioned napisał(a): Dzisiejsze granie w 3/4 z ogarnietymi ludkami: Zupelnie inaczej wyglada granie publikow z osobami ktore PTFO. No jak się trafi na jakiś ogarniętych i chcących współpracować ,a już wiedzących do czego jest dana klasa to super sprawa . Moje dzisiejsze wypociny , A tak na marginesie , szukam najlepszej broni dla danej klasy ale na ten mooment PW5A3 najlepszy PM aż do przesady ,a M87A1 dla wielu noob gun to jest miotła w budynkach i meczach 16/16 . Nie umiem sobie znaleźć broni dla szturmowca i wsparcia .... o klasie zwiadowcy nawet nie mówię bo to totalne dno jak dla mnie w tej odsłonie gry Edytowane 1 Listopada przez raiders
Sheenek 330 Opublikowano 1 Listopada Opublikowano 1 Listopada Kord i no jest swietny dla mnie, a wg ttk to 433 tez wymiata.
oldfashioned 470 Opublikowano 1 Listopada Opublikowano 1 Listopada Zaczynam dostrzegac pewna wartosc dodana recona... 1
Phoenix. 4 730 Opublikowano 1 Listopada Opublikowano 1 Listopada W #BF6 dodano tryb "casual Breakthrough”, prawdopodobnie z tego powodu, że ostatnio społeczność Battlefielda narzekała na dobrych graczy. Community BFa nie lubi jak ktoś dobrze gra 32 boty w każdym meczu (16 na drużynę) 16 prawdziwych graczy (8 na drużynę) Można zdobywać XP, XP do broni oraz XP do przepustki bojowej. Można wykonywać wyzwania. Zmniejszone XP za akcje przeciwko botom, normalne XP za akcje przeciwko graczom. Nie naliczane do statystyk i nie można zdobywać nieśmiertelników. 2
MarcoSimone 672 Opublikowano 1 Listopada Opublikowano 1 Listopada Godzinę temu, raiders napisał(a): No jak się trafi na jakiś ogarniętych i chcących współpracować ,a już wiedzących do czego jest dana klasa to super sprawa . Moje dzisiejsze wypociny , A tak na marginesie , szukam najlepszej broni dla danej klasy ale na ten mooment PW5A3 najlepszy PM aż do przesady ,a M87A1 dla wielu noob gun to jest miotła w budynkach i meczach 16/16 . Nie umiem sobie znaleźć broni dla szturmowca i wsparcia .... o klasie zwiadowcy nawet nie mówię bo to totalne dno jak dla mnie w tej odsłonie gry Gram głównie inzynierem i ta pukawka jest świetna Latam z tłumikiem i to mi daje duzo funu i trochu podciąga wyniki bo jestem średniakiem 3 godziny temu, oldfashioned napisał(a): Dzisiejsze granie w 3/4 z ogarnietymi ludkami: Zupelnie inaczej wyglada granie publikow z osobami ktore PTFO. O kurka...3.01 K/D Przy czymś takim moje 0.923 K/D to dno dna
VRman 2 641 Opublikowano 1 Listopada Opublikowano 1 Listopada 59 minut temu, MarcoSimone napisał(a): Przy czymś takim moje 0.923 K/D to dno dna Jakby co to ja chętnie się wynajmę jako profesjonalny pocieszacz. Będę grał z Wami i z na tle mojego K/D 0,3 będziecie się czuć lepiej ze swoim 0,9 W wersji abonamentu premium będę miał włączony mikrofon i sporo stękał na temat tego jak mi nie idzie, jak jestem na to za stary i jak nie widzę nawet przeciwników bo za mały kontrast. 1 2
Strilok 342 Opublikowano 1 Listopada Opublikowano 1 Listopada (edytowane) Godzinę temu, MarcoSimone napisał(a): Przy czymś takim moje 0.923 K/D to dno dna Nie patrz na K/D. Masz mieć fun z gry to jest najważniejsze. Ja ostatnio nie wychodzę z helki. Próbuję zawładnąć powietrzem. Dobra komunikacja ze działowym i pojazdy boją się wyjechać z respa 28 zginięć to przez ten głupi glitch z soflam i IFV. Ciekawe kiedy DICE ma zamiar to naprawić. Edytowane 1 Listopada przez Strilok 1
Kadajo 7 416 Opublikowano 1 Listopada Opublikowano 1 Listopada Arkadikus niech się lepiej nie wypowiada w tematach technicznych...
Funky Koval 125 Opublikowano 2 Listopada Opublikowano 2 Listopada (edytowane) Casual breakthrough to bardzo dobry ruch. Wreszcie mozna se spokojnie challegne zaliczac i levelować broń w sensownym tempie No dobra moze nie levelowanie broni bo to na botach trwa wieki. Edytowane 2 Listopada przez Funky Koval 1
Sheenek 330 Opublikowano 2 Listopada Opublikowano 2 Listopada Na bronie chyba dm najlepszy? Cos poza zabiciami wplywa na levelowanie broni?
Strilok 342 Opublikowano 2 Listopada Opublikowano 2 Listopada (edytowane) BF6 jest strasznie ułomny pod względem loadout w pojazdach. Przykładowo loadout w helce szturmowej w 4 A tutaj BF6 Głównie gunner w tym pojeździe cierpi. Strasznie, ale to strasznie uproszczona jest ta gra. Nie ma ECM Jammer co uważam za ogromny błąd. Edytowane 2 Listopada przez Strilok 1
caleb59 1 633 Opublikowano 2 Listopada Opublikowano 2 Listopada Mają czas, dodadzą w sezonie 5 jako mega nowość. 1
Strilok 342 Opublikowano 2 Listopada Opublikowano 2 Listopada Teraz, caleb59 napisał(a): Mają czas, dodadzą w sezonie 5 jako mega nowość. Pojazdy potraktowane są w tej odsłonie po macoszemu. Nie mają takie znaczenia jak w poprzednich odsłonach.
caleb59 1 633 Opublikowano 2 Listopada Opublikowano 2 Listopada Bo BF 6 jest nastawiony stricte na walki piechoty, może zmienię zdanie kiedy pojawią się jakieś odpowiednie pod pojazdy mapy ale to z kolei może w sezonie 3.
skypan 1 753 Opublikowano 2 Listopada Opublikowano 2 Listopada Ułomności w tej grze to norma. Miny nie postawisz w pustym miejscu bo zablokowane, resp u szturmowca też, wydają łatkę która nie działa itd. Co do pojazdów i lepszych map nie liczył bym na jakieś wielkie zmiany. Nadal będą ułomne względem poprzednich odsłon.
galakty 3 333 Opublikowano 2 Listopada Opublikowano 2 Listopada Hhahahahaha dalej dodatków nie można zmieniać w trakcie bitwy i dalej jest bug z wyskakiwaniem w powietrze xd XD Nawet po EA się tego nie spodziewałem..... 1 1
oldfashioned 470 Opublikowano 2 Listopada Opublikowano 2 Listopada BF3 latali pol roku, BF4 z tego co kojarze tez chwile. BF2042 1.5 roku. Nic nowego.
caleb59 1 633 Opublikowano 2 Listopada Opublikowano 2 Listopada 4 minuty temu, oldfashioned napisał(a): BF4 z tego co kojarze tez chwile. Był grywalny poprawnie dopiero po 2 latach - równo 2 lata zleciały zanim można było grać bez rażących błędów - pamiętam bo to była jedna z tych gier, która na premierę doprowadzała mnie do psychozy.
Kadajo 7 416 Opublikowano 2 Listopada Opublikowano 2 Listopada Nie. Wszytko jest zrozumiale. Co kogo obchodzi jak kto chce grać. Kromka jak zwykle próbuje pod publiczkę grac. Wcześniej mu nie przeszkadzało ze tryby znikają ? Na sile próbuje robić te filmy, materiał z dupy. 3
oldfashioned 470 Opublikowano 2 Listopada Opublikowano 2 Listopada Niedzielny gracz > fanbase bf'a Takie jest po prostu podejscie DICE.
sniper76 155 Opublikowano 2 Listopada Opublikowano 2 Listopada Gra ma naprawdę masę błędów, które są powtarzalne z poprzednich odsłon serii BF Jak na razie to jest problem z dociśniętymi serwerami Orange FTTH 1Gbps/0.3Gbps https://www.waveform.com/tools/bufferbloat?test-id=190957b5-70a1-4743-89c8-1b32f4b1b7c2
Rekomendowane odpowiedzi
Opublikowane przez Pan Mateoo,
4 reakcje
Pokaż odpowiedź