Skocz do zawartości

BF6  

137 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy planujesz kupić grę?

• Tak - Preorder
    • Tak - kupuję na premierę
    • Tak - kupuję po premierze
    • Nie - A komu to potrzebne

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
6 minut temu, skypan napisał(a):

Już by było dobrze jak by ograniczyli do 2 szt. rpg i min

Popraw mnie jeśli źle piszę ale wydaje mi się że 4 było że albo masz miny albo spawarkę lub albo rpg albo spawarkę. I był limit min do 3 ;) 

Opublikowano
4 godziny temu, skypan napisał(a):

Ja "sram" minami non stop. Najlepiej na wyjeździe z bazy wroga. Na dodatek uzupełniają się błyskawicznie. To nie jest wina graczy ale gry. Mapy małe a na dodatek można mieć ich 6. EZ zabicia. Ale można temu łatwo zaradzić. Snajper i dron. Tylko wiadomo. Zdecydowana większość snajperów to totalne guano dla TP. Jak biorę snajpera w przełamaniu to tylko po to co na filmiku i problem z minami, robocikami znika ;) No i ma się radochę z tych zabitych inżynierów i topka w tabeli za TP :P. Zabić mało ale przynajmniej wygrana.

Właśnie. Dwie rzeczy mnie do białości wnerwiają: zasranie minami na wyjściu z bazy i zasranie snajperami. 

7 godzin temu, raiders napisał(a):

Nie ma jakieś uniwersalnej broni  to zależy od stylu twojej gry co ci siądzie i  jaki tryb grasz   . U mnie np Inżynier to PW5A3  siedzi to idealnie  do odważniejszego  grania    tą klasą  

Szturmowiec to KORD  top u mnie , M433 ,M4A1  ,M87A1 

Wsparcie to RPKM

Po prostu baw się testuj  , dodatki do danej broni bardzo zmieniają     jej odczucie w grze  przynajmniej dla mnie  . Odpowiednie dodatki do twojego stylu gry  i    jest zabawa .

Skończyłem sesje  wszystko jak po maśle  leciało po za jedym wywaleniem  błedu AMD :E    ale to  ster graficzny jakiś ... po za tym  żadnych przycinek 

@Pentium D jakie masz temp z tym chłodzeniem navis240 na 7700 ? 

O tak, gram inżynierem i ten PM jest świetny. Teraz maksuję UMG-40, który wydaje się jeszcze lepszy. Czekam na tłumik, który nie zbija mi strzałów z biodra.

Opublikowano
1 godzinę temu, Strilok napisał(a):

Popraw mnie jeśli źle piszę ale wydaje mi się że 4 było że albo masz miny albo spawarkę lub albo rpg albo spawarkę.

Nie pamiętam ale wszedłem sobie na Battlelog i wszystko jasne :) Zamiast spawarki możesz wziąć np. miny :) Co do ilości to nie patrzyłem.

Zrzut ekranu 2025-11-16 221656.png

• Upvote 1
Opublikowano (edytowane)

Ale w sumie jak tak patrzę to też tego sprzętu było od groma.

Edit 2

Tak sobie zobaczyłem jakie brony miałem do wyboru u medyka :E Mocno zmniejszyłem podgląd ale i tak wszystkiego nie widać :P

Dobra. Te brony to wszystko co można wziąć + karabinki i DMR. Drugi obraz to kolekcja + to co dało PREMIUM.

Zrzut ekranu 2025-11-16 223433.png

Zrzut ekranu 2025-11-16 223730.png

Edytowane przez skypan
Opublikowano
13 godzin temu, skypan napisał(a):

Ja "sram" minami non stop. Najlepiej na wyjeździe z bazy wroga. Na dodatek uzupełniają się błyskawicznie. To nie jest wina graczy ale gry. Mapy małe a na dodatek można mieć ich 6. EZ zabicia. Ale można temu łatwo zaradzić. Snajper i dron. Tylko wiadomo. Zdecydowana większość snajperów to totalne guano dla TP. Jak biorę snajpera w przełamaniu to tylko po to co na filmiku i problem z minami, robocikami znika ;) No i ma się radochę z tych zabitych inżynierów i topka w tabeli za TP :P. Zabić mało ale przynajmniej wygrana.

O tym skuchwysynu to już wiem czemu na moście manhatanskim nigdy z bazy czołgiem nie udało mi się wyjechać %-) Ogolnie te kasetowe to arcydzieło, rozpierdala czołg w sekundę, a zawsze zapominam że można chyba z Ctrl na spokojnie z bazy się wyczołgać 

Opublikowano
Godzinę temu, skypan napisał(a):

@Psiak Tylko skończony cymbał nie sprawdza drogi przed sobą.

Sprawdzam zawsze, nawet często kosztem strzelania do piechoty, wpatrzony w ziemię jak szpak w pizde. Gdybym miał ustawienia terenu na ultra to może łatwiej byłoby je zauważac, często się zlewają na piaszczystym terenie, mgła i kurz też robią robotę. Bardzo rzadko widuje zwiadowców z odznaczeniami, dronami, głównie Claymore i C4 widuje i nich

Opublikowano (edytowane)
Godzinę temu, Psiak napisał(a):

Sprawdzam zawsze, nawet często kosztem strzelania do piechoty, wpatrzony w ziemię jak szpak w pizde

Często tak jest, sprawdzasz patrzysz pod gaśnice strzelasz 4 razy z wybuchowych, strzelec ze 2 magazynki a po 3 metrach i tak się okazuje, że wjechałeś na minę :rotfl: 

6 godzin temu, Psiak napisał(a):

, a zawsze zapominam że można chyba z Ctrl na spokojnie z bazy się wyczołgać 

Gorzej jak tak wjechałeś na ctr za kąt budynku dostajesz 3 RPG nagle chcesz się wycofać za zakręt więc albo dostajesz kolejne 3 RPG albo szybo wjeżdżasz na miny.

Edytowane przez Kabor
Opublikowano (edytowane)

Od samego początku giercowania latam wsparciuchem gdyż lubię pstrykać defibem :E wziąłem KV9 i jak na razie męczę się okrutnie z magazynkiem 17 pestek :/ w porównaniu do PW7A2 (58lvl) zdecydowanie szybsze mam ruchy postaci.  Lecę na naprawdę mega wysokich ustawieniach, czyli mysz 1600 DPI i w grze 46.5 wiem jestem :stukniety: tak gram od zawsze :woot:

Edytowane przez sniper76
Opublikowano (edytowane)
3 godziny temu, Kabor napisał(a):

Często tak jest, sprawdzasz patrzysz pod gaśnice strzelasz 4 razy z wybuchowych, strzelec ze 2 magazynki a po 3 metrach i tak się okazuje, że wjechałeś na minę :rotfl: 

Gorzej jak tak wjechałeś na ctr za kąt budynku dostajesz 3 RPG nagle chcesz się wycofać za zakręt więc albo dostajesz kolejne 3 RPG albo szybo wjeżdżasz na miny.

Weź tu kurwa jeszcze te robociki ogarniaj jak ci podjeżdża pod lufę i musisz to jakoś rozjebać %-) Inżyniera z dice to robił mam wrażenie jakiś psychol. Medyk na booscie co chwilę ci odnawia rpg, wystarczy chwilowy przysiad na apteczce zrobić

Godzinę temu, oldfashioned napisał(a):

Chyba muszę mniej grac

Screenshot_20251117_142039_Chrome.jpg

Daj linka do profilu, jebie mi tu botami/portalem :sex: 

Edytowane przez Psiak