Skocz do zawartości

BF6  

137 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy planujesz kupić grę?

• Tak - Preorder
    • Tak - kupuję na premierę
    • Tak - kupuję po premierze
    • Nie - A komu to potrzebne

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
19 minut temu, skypan napisał(a):

Przełamanie też zepsute. Nowy sektor i niezależnie ile straciliśmy graczy znowu ma się maxa. Nie na wszystkich mapach ten błąd występuje albo dzieje się to zupełnie losowo.

Zastanawiam się czy on są jak mapety? Czy potrafią zrobić coś raz a porządnie, czy przy okazji jednej poprawki zepsują 3 inne rzeczy? :D

Ale mam coś dla rozluźnienia :D

586033413_1248176557331750_5021355565129064585_n.jpg.7cd72e798568f8a8277ad5ef0f795ccf.jpg

• Haha 6
Opublikowano
7 godzin temu, Strilok napisał(a):

Zastanawiam się czy on są jak mapety? Czy potrafią zrobić coś raz a porządnie, czy przy okazji jednej poprawki zepsują 3 inne rzeczy? :D

Ale mam coś dla rozluźnienia :D

586033413_1248176557331750_5021355565129064585_n.jpg.7cd72e798568f8a8277ad5ef0f795ccf.jpg

Pozwolę sobie dodać wersję alternatywną:

Screenshot_20251121_064944_Chrome.thumb.jpg.b2c9ca15c6c4b9d4cb7bb36510ae7e65.jpg

• Like 1
  • Haha 4
Opublikowano

Po ostatnim patchu mam problemy z działaniem defibrylatora, czasem po kila razy muszę na chłopakiem klikać i nie mogę go podnieść, podobnie z czujnikiem usg dla snajpera czy narzędziem naprawczym dla mechanika, klikam x i nie montuje czujnika, nie wyciąga palnika, mam odczucie że opóźnienie jest większe jak przed aktualizacją 

Opublikowano

Z defi jest problem. Czasami nie podniesiesz i musisz go tą strzykawką reanimować. Guano naprawili nawet po tych ich niby naprawach :) Z rozstawieniem przedmiotów w BF6 od samego początku jest problem i zastanawia mnie czy kiedyś (w ogóle) to ogarną. Najmniejszy przedmiot uniemożliwia rozłożenie. np. dywan :P

Opublikowano (edytowane)

Kurcze ta gra to z deszczu pod rynę   po ostatniej aktualizacji , coś tam poprzednio poprawili  netcode  coś się lepiej strzelało to teraz znowu strzelam kapiszonami   ,rpg przelatuje przez czołg zadaje całe zero ,null obrażeń ...   ,czołgiem wjeżdżam w miny przeciwnika   trzy wybuchy dostaje całe  ok 1/4  paska obrażeń :E   ....

Plus tego taki ze przeprosiłem się z klasą zwiadowcy  i zacząłem leżeć w krzokach ,sledzić ,oznaczać i eliminować  co się da .... jak trafię :wariat:

Edytowane przez raiders
Opublikowano
14 godzin temu, Vulc napisał(a):

Nie tyle gejmingu co biznesu, wyświetlenia muszą się zgadzać. ;) Większość i tak zapomni co kto mówił, a zdarzają się jednostki, które takie chorągiewki nazwą odważnymi Jutuberami, mówiącymi jak jest bez owijania w bawełnę. :E

Oczywiscie ze gaming = biznes, przy czym od kilku lat mamy takich eskpertow od marketingu za sterami, ze chyba kakzda mozliwa marke zniszczyli lub usiluja to zrobic :) 

Opublikowano
4 godziny temu, oldfashioned napisał(a):

I tak wlasnie powinny wygladac te wyzwania na unikalne kosmetyki w grze.

Pytanie tylko czy akurat ta jest "unikalna" ;)

W sumie racja, ale bez przesady nie dla jakichś kart profilowych xD Swoją drogą ten tryb jest mega średni, ostatnio dodali jeszcze misję z czołgami, która jest mega chujowa

Opublikowano

Strzelanie z biodra jest całkowicie skopane w rozumieniu na "+" muszą zdecydowanie zmniejszyć skuteczność i jakby to nazwać priorytet :hmm: to chyba pod te cholerne konsole jest taka responsywność, ażeby dzieciaki mogli cokolwiek ugrać w tym ADHD :clap: mnie to naprawdę bardzo przeszkadza, bo gram inaczej i większej części rozgrywki wykorzystuję przyrządy celownicze. Pesel robi swoje na niekorzyść :heu: 

Co aktualizacja to z grą co raz to gorzej :/ jedno naprawiają i większą cześć psują :hihot: 

Opublikowano

Skopane sa bardziej SMG i fakt, ze jest ich 50%+ co mecz. Nad tym musza popracowac wedlug mnie > zbalansowac zeby faktycznie bylo czuc gradacje broni i najchetniej zwiekszyc 'kary' klasowe za uzywanie innego niz docelowy typ.

Samo strzelanie z biodra (ktore zawsze bylo celne, do tego stopnia ze w bf2 burstem to nawet celniej sie strzelalo z biodra m16'ka, niz zoomujac) wedlug mnie jest okej, ale to subiektywna opinia ;)

Opublikowano (edytowane)

Wystarczyło by w SMG pow. 10m dać drastyczny spadek obrażeń tak ok 5 od pestki. Na tak małych mapach te 10m to i tak świat.

Edit.

Widzę, że po sieci krąży info o powrocie dawnych pracowników DICE by pracować nad 6-ką. No zobaczymy.

Zrzut ekranu 2025-11-21 131328.png

Edytowane przez skypan
Opublikowano
16 godzin temu, Psiak napisał(a):

Co każdy reset bfa  mam ciągle na pomarańczowo, że nowe zadania przepustki... ciągle to odznaczam i nadal mi wraca :kupa: Oni nawet nie potrafią ogarnąć klienta, menu...

prze.png

Za to ja ostatnio miałem nowe nieśmiertelniki, odznaki, tytuł itd ale przy PROFIL pomarańczowej kropeczki nie było 🥲