WYŁĄCZENIE CROSSPLAY W BATTLEFIELD 6:
wejdz w dokuments/battlefield 6/settings/steam/PROFSAFE profile i dodaj/zmień wartość GstGameplay.CrossPlayEnable 0
(z 1 na 0)
@Kris194 Odchodzący z Pl2050 i zakładający Centrum są lojlani wobec koalicji bo po prostu są lojalni wobec KO
Pytanie co zrobia Pełczyńska-Nałęcz i ci którzy zostaną w Pl2050. Tu już może być różnie. Szczególnie że mają świadomość że projekt PL2050 tonie i w 2027 rozbije się o próg wyborczy.
Odchodzący wykorzystali pretekst jakim są kwasy związane z zakończonymi wyborami w Pl2050, by opóścić tonący okręt.
Ale ich "Centrum" samo też jest i bedzie za słabe na samodzielne wejście.
Nie brak opini że wejdą do ugrupowania, które planuje założyć środowsko dużego biznesu; myślę ze w porozumieniu z KO/Tuskiem. Twarzą i liderem będzie Rafał Brzoska.
Plan jest zapewne taki, by taką "partią przedsiębiorców" odebrać też wolnorynkową, ale nie katotalibską ani nie prokacapską, część elektoratu konfederosji.
Powinno się udać bo przy Brzosce, Mencen to tylko Memcen
Jak to wszystko wypali, to uda się utrzymać większość sejmową po parlamentarnych w 2027.
Odpaliłem wczoraj ze znajomkiem aby sprawdzić po przerwie. Wytrzymaliśmy 30 min i poleciało z dysku. Skinów dalej nie ma fajnych kolorowych. Wracam do CODa.
Ostatnio wychodzi coraz więcej muzyki wygenerowanej przez AI. Im więcej tego słyszę tym coraz częściej odnoszę wrażanie że kolejny utwór jest podobny do poprzedniego. Tutaj bardziej chodzi mi o styl śpiewania. Niby słyszy się inny tekst, inne nawet całkiem nuty czy nawet inny gatunek to mam wrażenie że prawie każdy utwór ma jeden wspólny mianownik. Sam testowałem kilka takich generatorów i właśnie ciężko było uzyskać żeby to inaczej brzmiało.
Rekomendowane odpowiedzi
Opublikowane przez Pan Mateoo,
4 reakcje
Pokaż odpowiedź