BEM.22 31 Opublikowano 20 Stycznia Opublikowano 20 Stycznia Grałem godzine wczoraj i ponad godzine dziś , ogólnie wszystko ładnie cacy K/D ratio utrzymane ale zauważyłem lekki wysyp ''wybitnych'' graczy . Pewnie nowe cheaty jeszcze nie rozpoznane przez Antyczita . 1
ghostdog 1 046 Opublikowano 20 Stycznia Opublikowano 20 Stycznia Ja gram max 2-3 rozgrywki po pracy. Nie więcej niż godzinkę. Jeden szturm, przełamanie i eskalację. Widać, że DICE to są lenie, tyle gadali o tej destrukcji, a nawet głupich kominów na mapie Firestorm nie można zburzyć. Włażą tam snajperzy i siedzą cały mecz.
skypan 1 914 Opublikowano 20 Stycznia Opublikowano 20 Stycznia Kuźwa. Właśnie zdradziłeś moją tajną miejscówkę na tym kominie Teraz wszyscy wiedzą, że tam siedzę. 1
Psiak 89 Opublikowano 21 Stycznia Opublikowano 21 Stycznia 18 godzin temu, skypan napisał(a): Kuźwa. Właśnie zdradziłeś moją tajną miejscówkę na tym kominie Teraz wszyscy wiedzą, że tam siedzę. Jeszcze w czasach bety zakładałem terme i zrzucałem chui z tego komina Teraz coś mało ludzi focusuje te kominy.. Najlepsze było palenie tych co byli na samej górze 1
ghostdog 1 046 Opublikowano 21 Stycznia Opublikowano 21 Stycznia Golmud Railway była bardzo przeciętna, dla mnie za otwarta. Powinni przerobić Siege of Shanghai.
Sylwekfox 8 Opublikowano 23 Stycznia Opublikowano 23 Stycznia Powróciłem po półtora miesięcznej przerwie i gra mi się świetnie. Jest łogiń . Dokończę sezon 1 i penie znowu zrobię przerwę. Niech oni w końcu dodadzą kilka wybitnych map a nie typu przemalowanie jednej z podstawki na biało. 1
sniper76 168 Opublikowano 23 Stycznia Opublikowano 23 Stycznia @BEM.22 Też zauważyłem wybitnie dobrych graczy z niskim lvl "wyciągających" z końca mapy karabinkiem, który nie jest tak precyzyjny w tej odległości Ogólnie gra się dobrze po tym ostatnim update
Psiak 89 Opublikowano 23 Stycznia Opublikowano 23 Stycznia 5 godzin temu, ghostdog napisał(a): Bardzo klaustrofobiczna dla helki 1
skypan 1 914 Opublikowano 23 Stycznia Opublikowano 23 Stycznia To nawet dla piechoty wydaje się średnie. Były małe i średnie mapy więc dadzą nam kolejną w ten deseń Tak dla odmiany Szkoda na to czasu. 2
Pentium D 1 582 Opublikowano 26 Stycznia Opublikowano 26 Stycznia 4 dni boosta do xp broni a ja chyba jedna lub dwie zagrałem 1
raiders 145 Opublikowano 27 Stycznia Opublikowano 27 Stycznia W dniu 26.01.2026 o 01:28, Pentium D napisał(a): 4 dni boosta do xp broni a ja chyba jedna lub dwie zagrałem całe 3 mecze zagrałem od 5 stycznia no sorry ale nawet ten 2XP nie zachęca .
SylwesterI. 975 Opublikowano 27 Stycznia Opublikowano 27 Stycznia W sobotę punkt uderzenia z klanowiczami 6h, w niedzielę 5h. Wczoraj 2h
krukkpl 224 Opublikowano 27 Stycznia Opublikowano 27 Stycznia Czy mi się wydaje, czy osłabili TOW z IFV, tak, że nie zdejmuje już heli na strzała?
Marvf 124 Opublikowano 27 Stycznia Opublikowano 27 Stycznia Transportowego jeśli ma full hp nie zdejmiesz jednym strzałem, za to na szturmowego jeden TOW wystarczy 1
skypan 1 914 Opublikowano 29 Stycznia Opublikowano 29 Stycznia (edytowane) To wygląda ciekawie. Oczywiście znowu wczesny dostęp ale warto śledzić rozwój gierki. Wydaje się tytułem gdzie pośrodku Arma-BF. Edytowane 29 Stycznia przez skypan
Phoenix. 5 518 Opublikowano 31 Stycznia Opublikowano 31 Stycznia 🛡️ Battlefield 6 – Aktualizacja nt. walki z cheaterami Od czasu aktualizacji Sezonu 1 w listopadzie zespoły Battlefielda uważnie monitorują sytuację związaną z oszustwami w Battlefield 6 oraz śledzą dyskusje społeczności. Wiele z nich opiera się na niepełnych lub niepewnych informacjach, a jeden duży komunikat na sezon to za mało, by rzetelnie informować graczy. Dlatego od teraz deweloperzy będą regularnie publikować dane i statystyki dotyczące anti-cheata, wraz z ich wyjaśnieniem. 📊 Match Infection Rate (MIR) MIR to procent meczów, które zostały negatywnie dotknięte przez co najmniej jednego cheatera (również tych, wobec których nie było jeszcze wystarczających dowodów do bana). 📉 Grudzień – statystyki MIR: Początek miesiąca: 2,532% Spadek do: 2,025% Okres świąteczny: wzrost do 3,090% 📌 Dla porównania: w okresie październik–listopad MIR osiągnął maksimum 2,580% (28 listopada). 🚫 Skuteczność EA Javelin Anti-Cheat W grudniu system zablokował 580 389 prób oszustwa lub manipulacji grą, zanim wpłynęły one na rozgrywkę. Monitorowano 224 programy, rozwiązania sprzętowe, dostawców, resellerów oraz powiązane społeczności cheaterskie. 206 z nich (91,2%) publicznie zgłosiło: awarie funkcji, wykrycia przez anti-cheat, przestoje, lub całkowite wyłączenie cheatów. 🎯 Wraz z nowym rokiem zespół kontynuuje intensywne działania w zakresie wykrywania, zapobiegania i egzekwowania kar. Kolejna aktualizacja — obejmująca styczeń — pojawi się za około miesiąc i będzie jeszcze bardziej szczegółowa. ⚔️ Graj fair. Do zobaczenia na polu bitwy. 1 1
Vulc 2 316 Opublikowano 31 Stycznia Opublikowano 31 Stycznia Chociaż tyle, że aktywnie walczą z cheaterskimi pizdeczkami. Szkoda, że to powoli zaczyna przypominać pudrowanie trupa. Straciłem już nadzieję, że przyszłe updejty coś zmienią, jeśli gra i u podstaw jest tak niedopracowana. 1
Sawyer1916 137 Opublikowano 31 Stycznia Opublikowano 31 Stycznia Battlefieldowa służba zdrowia zaopatrzona w nowe malowanie sprzętu 1
Krystian79PL 4 Opublikowano 31 Stycznia Opublikowano 31 Stycznia (edytowane) BF6 to mistrzostwo świata , u mnie z FSR4 na jakość, wszystko reszta wymaxowane co się da oczywiście w 1444p i powyżej 120fps zawsze , czasami są chwilowe spadki do stu paru . Tak z ciekawości jak wam ta gra działa na radeonach , ciekawe czy na takim rtx5080 było by dużo lepiej , tylko tak jak dla mnie to 120fps jest idealnie i nic więcej nie potrzebuje . Edytowane 31 Stycznia przez Krystian79PL
Psiak 89 Opublikowano 31 Stycznia Opublikowano 31 Stycznia 15 godzin temu, Phoenix. napisał(a): 🛡️ Battlefield 6 – Aktualizacja nt. walki z cheaterami Od czasu aktualizacji Sezonu 1 w listopadzie zespoły Battlefielda uważnie monitorują sytuację związaną z oszustwami w Battlefield 6 oraz śledzą dyskusje społeczności. Wiele z nich opiera się na niepełnych lub niepewnych informacjach, a jeden duży komunikat na sezon to za mało, by rzetelnie informować graczy. Dlatego od teraz deweloperzy będą regularnie publikować dane i statystyki dotyczące anti-cheata, wraz z ich wyjaśnieniem. 📊 Match Infection Rate (MIR) MIR to procent meczów, które zostały negatywnie dotknięte przez co najmniej jednego cheatera (również tych, wobec których nie było jeszcze wystarczających dowodów do bana). 📉 Grudzień – statystyki MIR: Początek miesiąca: 2,532% Spadek do: 2,025% Okres świąteczny: wzrost do 3,090% 📌 Dla porównania: w okresie październik–listopad MIR osiągnął maksimum 2,580% (28 listopada). 🚫 Skuteczność EA Javelin Anti-Cheat W grudniu system zablokował 580 389 prób oszustwa lub manipulacji grą, zanim wpłynęły one na rozgrywkę. Monitorowano 224 programy, rozwiązania sprzętowe, dostawców, resellerów oraz powiązane społeczności cheaterskie. 206 z nich (91,2%) publicznie zgłosiło: awarie funkcji, wykrycia przez anti-cheat, przestoje, lub całkowite wyłączenie cheatów. 🎯 Wraz z nowym rokiem zespół kontynuuje intensywne działania w zakresie wykrywania, zapobiegania i egzekwowania kar. Kolejna aktualizacja — obejmująca styczeń — pojawi się za około miesiąc i będzie jeszcze bardziej szczegółowa. ⚔️ Graj fair. Do zobaczenia na polu bitwy. Powiem ci @Phoenix.szczerze, że widzę teraz odsetek odpałów, po tym cały przestoju noworocznym. Nie wiem, czy przypadkiem nie planują grubej akcji z początkiem nowego sezonu i masówki. Może im teraz nie na rękę wyszczuplania serwerów z graczy
Phoenix. 5 518 Opublikowano 31 Stycznia Opublikowano 31 Stycznia No widzisz bo graja po czym sa banowani Nikt w looby nie banuje oszusta, a kolejna sprawa to ile ludzi zglasza, ze cziter bo ktos lepiej gra albo im sie wydaje, ze cziter Dlatego np w takim cod wprwoadzili to, ze na killacamie widzisz czy ktos mial bsp czy inne rzeczy, ktore sprawialy, ze mial przewage bo ludzie nie kumali gierki lub ktos mial bps wlaczone i widac bylo pozycje i zglaszal, ze oszut bo myslal ze gosc gra na czitach wiedzac gdzie jest 7 minut temu, Psiak napisał(a): Może im teraz nie na rękę wyszczuplania serwerów z graczy To jest bzdura, antyczit dziala 24h
Rekomendowane odpowiedzi
Opublikowane przez Pan Mateoo,
4 reakcje
Pokaż odpowiedź