WYŁĄCZENIE CROSSPLAY W BATTLEFIELD 6:
wejdz w dokuments/battlefield 6/settings/steam/PROFSAFE profile i dodaj/zmień wartość GstGameplay.CrossPlayEnable 0
(z 1 na 0)
Witam dopiero co złożyłem komputer przed chwila z ryzen 5 7500x3d i intel arc b580, monitor 1440p, i włączyłem fortnite by sprawdzic wydajnosc ile fps pocisnie, a tu dupa, na ustawieniach wysokich/epickich 60- \max70fps w dodatku z przycinkami, niewiem o co chodzi. sterownik najnowszy 32.0.101.8425, temperatury dobre, moze ktos podpowiedziec co zrobic?
Astral też balansuje? myślałem, że tylko monitoruje
As a balancer, AMPINEL actively regulates the current on the individual rails, thereby reducing power losses at the connector
@Mizu jeśli komuś ma wyjść coś sensownego to Aquacomputer ma na to największe szanse
Najlepsze jest to, że nawet tutaj na forum ładnie widać podział na dwie grupy. Pierwsza, gdzie jedne i te same osoby ciągle mają problemy oraz druga, która używa komputera bez przypadłości.
Jakie gry? Dla 10latka to wskazane raczej gry z serii LEGO, które pójdą na kompie za 1/3 tej kwoty. A może gra w jakieś simy albo RPG czy strategie to jeszcze inna konfiguracja. Pod jakie dokładnie gry ma być ten komp?
Przesiadka z gigabyte rtx 3070 8gb. Ktorą swoją drogą tez kupiłem w pamietnym złym okresie za 5 tysiecy, bodajże w 2021. Nie no ogolne odczucia są spoko lepiej to hula bez porownania tymbardziej że zrobilem generalny remont pc po latach. Bo ta 3070 miała obok i79700 i 32gb ram ddr4 2666 mhz. Wiec jestem jak najbardziej zadowolony bo zmiescilem sie spokojnie w dyszcze za nowego pc i za tamte czesci tez ukąsiłem hajs. Ale poprostu nie wiedziałem ze ray tracing jest taki wymagający. A strix jednak jest bardzo zimny i cichy ale mysle ze trza było brac 5080.
Rekomendowane odpowiedzi
Opublikowane przez Pan Mateoo,
4 reakcje
Pokaż odpowiedź