Skocz do zawartości

BF6  

140 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy planujesz kupić grę?

• Tak - Preorder
    • Tak - kupuję na premierę
    • Tak - kupuję po premierze
    • Nie - A komu to potrzebne

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
5 godzin temu, skypan napisał(a):

Chcieli gry dla plebsu a nie fanów ? To mają :) 

Gry dla fanów  BF to już  chyba  nikt nie zrobi , większość społeczeństwa  się zmienia w ''kolorowym kierunku'' niestety to  dla nich będą   robić gry  :( .

• Upvote 1
Opublikowano

Pogram w sezon 2 oczywiście, że tak. Ale jezusie nazaretański. Oni tę padakę o 1,5 miesiąca przesunęli, żeby dopracować zawartość? Jaką zawartość? 

- nie poprawili progresu broni. Aby wbić 50 lvl potrzeba grubo ponad 1000 fragów. A często dodatki niejako "odblokowujące" potencjał danej giwery są na 30, 40 levelu. Czasem jakas lufa czy ammo nawet blizej 50. To jest szaleństwo i zniechęca do grania innymi pukawkami. 

- kod sieciowy i detekcja trafień. Nawet nie każcie mi tego komentować. Tragedia.

Ale hej! W sklepie już do kupienia tier skips! Będą też nowe skiny, eleganckie takie!

• Haha 2
Opublikowano

Detekcji trafień nie ogarną w tej technice przesyłania danych jaką ma BF6. Za dużo danych, za dużo zmiennych, za dużo różnych konfiguracji itd. Po stronie serwera coś tam mogą ogarnąć. Ale jak ogarnąć resztę po stronie klienta ? Dla mnie niemożliwie. To zawsze będzie działało źle lub mniej źle.

Opublikowano (edytowane)
3 godziny temu, Funky Koval napisał(a):

Pogram w sezon 2 oczywiście, że tak. Ale jezusie nazaretański. Oni tę padakę o 1,5 miesiąca przesunęli, żeby dopracować zawartość? Jaką zawartość? 

- nie poprawili progresu broni. Aby wbić 50 lvl potrzeba grubo ponad 1000 fragów. A często dodatki niejako "odblokowujące" potencjał danej giwery są na 30, 40 levelu. Czasem jakas lufa czy ammo nawet blizej 50. To jest szaleństwo i zniechęca do grania innymi pukawkami. 

- kod sieciowy i detekcja trafień. Nawet nie każcie mi tego komentować. Tragedia.

Ale hej! W sklepie już do kupienia tier skips! Będą też nowe skiny, eleganckie takie!

Wydaje mi się, że w bad Company 2 też było 1000 fragów na 50 lvl i odblokowanie wszystkiego. Było tak samo, ale my się zestarzeliśmy i nie mamy czasu xD 

Ja tam wciąż bawię się lepiej niż w ostatnich miesiącach w codzie dla niewyżytych 12-latków.

wiecej tu teamworku z randomami nawet. Ludzie potrafią ogarnąć taktykę jak zobaczą co robię i się przyłączyć. A w codzie zazwyczaj grałem na cel jako jedyny. 

no i nie ma kolorowych skinów dla dzieci ;) 

Edytowane przez GordonLameman
  • Like 1
Opublikowano

Wszystko bym przebolał. No dobra, nie wszystko, ale naprawdę wiele.

Ale nie braku Battlefieldowych map w Battlefieldzie

Do grania piechotą to są inne gry.

Myślałem, że dali dupy z mapkami na premierę, ale żeby po takim czasie zamiast porządnych wielkich mapek pod czołgi/wozy/helikoptery dawać jakieś tryby z gazem.

Chyba tego gazu w zarządzie ktoś im tam za dużo odkręcił...

• Upvote 1
Opublikowano

Brak różnorodności w mapach psuje rozgrywkę. Wszystkie zrobione są tak by non stop była akcja. Nawet jak by dali  jedną czy tam dwie mapy zrobione na "styl" klasycznego BF-a to w ogólnym rozrachu nic to nie zmieni. Bo po jakimś czasie pojawi się stwierdzenie : ile razy mam grać tą samą mapę. 6-ka do końca pozostanie tępą napierdzielanką.

• Upvote 1