raul_ole 169 Opublikowano Niedziela o 14:41 Opublikowano Niedziela o 14:41 Typical EA.... Z każdą grą tak robią. Ja pograłem może 3h... Wogole nie chce mi się w to grać. To jest taki CoD like... 1
Psiak 89 Opublikowano Niedziela o 20:44 Opublikowano Niedziela o 20:44 (edytowane) 22 godziny temu, Phoenix. napisał(a): Jeśli to prawda co piszą i te procenty jak i liczby są zbliżone do realnych wyników, to chcę taki anty-cheat w każdej grze online. Mogą mnie szpiegować, wymagać odpalenia secure boot, ale niech banują ścierwa i dzieci bez rąk. Co do gry, nie chce mi się jej odpalać, zagrałem na początku chyba 2 dni po jeden mecz na dzień na przełamaniu i nie ruszam. Mapka fajna, ale całościowo bf6 to kupa Edytowane Niedziela o 20:47 przez Psiak
Phoenix. 5 649 Opublikowano Niedziela o 20:48 Opublikowano Niedziela o 20:48 Obok Vanguard, Javelin to topka
sniper76 168 Opublikowano Niedziela o 21:09 Opublikowano Niedziela o 21:09 (edytowane) Jestem mega ciekawy co tym razem spartolą, a co naprawią przyszłym patchem, który mają wdrożyć w dniu 03.03.26 Mnie tam interesują dwa drobiazgi netcode i hitreg Edytowane Niedziela o 21:10 przez sniper76
Phoenix. 5 649 Opublikowano Poniedziałek o 17:05 Opublikowano Poniedziałek o 17:05 🎮 Aktualizacja społeczności – Sezon 2 w Battlefield 6 Sezon 2 wystartował, a deweloperzy podzielili się pierwszym podsumowaniem reakcji graczy oraz planami na kolejne tygodnie. 🔥 Pozytywne reakcje na mapę Skażenie Nowa mapa została bardzo dobrze przyjęta przez społeczność. Gracze chwalą różnorodność rozgrywki, wiele możliwości flankowania oraz świetną współpracę piechoty z pojazdami. Deweloperzy zwiększyli także przestrzeń powietrzną, aby piloci mieli więcej miejsca do manewrów. 🗺️ Większe mapy w drodze W Battlefield Labs trwają testy jednej z największych map w grze – Linia Kolejowa Golmud. Twórcy skupiają się nie tylko na skali mapy, ale także na balansie pojazdów i płynności walki. 🌙 Nadchodzi Nightfall Nowa aktualizacja wprowadzi mroczniejszą atmosferę walki na nowej mapie. Ograniczona widoczność sprawi, że komunikacja w drużynie i taktyka będą jeszcze ważniejsze. W grze pojawią się także gogle noktowizyjne, które zmienią sposób prowadzenia walki po zmroku. ⚙️ Zmiany w progresji Twórcy skracają grind w Weapon Mastery – szybsze zdobywanie XP, wcześniejsze odblokowywanie kamuflaży oraz lepsze tempo rozwoju broni pobocznych. 📡 Poprawki systemu pingów Nadchodząca aktualizacja poprawi oznaczanie przeciwników (np. przez drona Recon) oraz czytelność komunikacji w drużynie. 🏝️ Zmiany w trybie REDSEC (Battle Royale) nowa podziemna lokacja pod Fort Lyndon lepsze oznaczenia lootów zmiany w dostępności Air Strike więcej pancerza w końcowej fazie meczu 👤 Testy Battle Royale Solo W dniach 6–9 marca gracze będą mogli przetestować solo Battle Royale w Battlefield Labs. Bez drużyny – tylko Ty przeciwko wszystkim. Twórcy zapowiadają też kolejne poprawki jakości rozgrywki, w tym m.in. hit registration, netcode, TTK, widoczność żołnierzy i audio Via
skypan 1 929 Opublikowano Poniedziałek o 17:25 Opublikowano Poniedziałek o 17:25 Chciał bym ich pochwalić. Ale 17 minut temu, Phoenix. napisał(a): Większe mapy w drodze W Battlefield Labs trwają testy jednej z największych map w grze – Linia Kolejowa Golmud. To już lepiej jak by wypuścili nową wersję Battlefield 2 nazywając ją BF6.
Psiak 89 Opublikowano wczoraj o 00:35 Opublikowano wczoraj o 00:35 7 godzin temu, Phoenix. napisał(a): 🎮 Aktualizacja społeczności – Sezon 2 w Battlefield 6 Sezon 2 wystartował, a deweloperzy podzielili się pierwszym podsumowaniem reakcji graczy oraz planami na kolejne tygodnie. 🔥 Pozytywne reakcje na mapę Skażenie Nowa mapa została bardzo dobrze przyjęta przez społeczność. Gracze chwalą różnorodność rozgrywki, wiele możliwości flankowania oraz świetną współpracę piechoty z pojazdami. Deweloperzy zwiększyli także przestrzeń powietrzną, aby piloci mieli więcej miejsca do manewrów. 🗺️ Większe mapy w drodze W Battlefield Labs trwają testy jednej z największych map w grze – Linia Kolejowa Golmud. Twórcy skupiają się nie tylko na skali mapy, ale także na balansie pojazdów i płynności walki. 🌙 Nadchodzi Nightfall Nowa aktualizacja wprowadzi mroczniejszą atmosferę walki na nowej mapie. Ograniczona widoczność sprawi, że komunikacja w drużynie i taktyka będą jeszcze ważniejsze. W grze pojawią się także gogle noktowizyjne, które zmienią sposób prowadzenia walki po zmroku. ⚙️ Zmiany w progresji Twórcy skracają grind w Weapon Mastery – szybsze zdobywanie XP, wcześniejsze odblokowywanie kamuflaży oraz lepsze tempo rozwoju broni pobocznych. 📡 Poprawki systemu pingów Nadchodząca aktualizacja poprawi oznaczanie przeciwników (np. przez drona Recon) oraz czytelność komunikacji w drużynie. 🏝️ Zmiany w trybie REDSEC (Battle Royale) nowa podziemna lokacja pod Fort Lyndon lepsze oznaczenia lootów zmiany w dostępności Air Strike więcej pancerza w końcowej fazie meczu 👤 Testy Battle Royale Solo W dniach 6–9 marca gracze będą mogli przetestować solo Battle Royale w Battlefield Labs. Bez drużyny – tylko Ty przeciwko wszystkim. Twórcy zapowiadają też kolejne poprawki jakości rozgrywki, w tym m.in. hit registration, netcode, TTK, widoczność żołnierzy i audio Via Czuje w kościach że będą cyrki z tym Nightfall czyt pobugowane
Sawyer1916 141 Opublikowano wczoraj o 17:57 Opublikowano wczoraj o 17:57 Nie mam nic do skórek, ale tego typu badziewia nie trawię, od razu codem podchodzi. Niech ten BF trzyma choć odrobinę powagi militarnej 😵💫 1
Sawyer1916 141 Opublikowano wczoraj o 19:25 Opublikowano wczoraj o 19:25 Coś nie coś potrafię 😝 Na stare lata (36) zostałem „youtuberę” 1
Rekomendowane odpowiedzi
Opublikowane przez Pan Mateoo,
4 reakcje
Pokaż odpowiedź