raiders 147 Opublikowano 8 Kwietnia Opublikowano 8 Kwietnia Ale ze dostrzegli i przyznali się do błedu w NETCODE tak serio sami z siebie ... .. Od 4 do 7.04 pograłem w sumie 8 h przez ten czas wbiłem wszystkie zadania tygodniowe z ostanich 7 tyg prawdę mówiąc wyzwanie to żadne bo to samo wpada jak szalone podczas zwykłej rozgrywki . Ale sama rozgrywka dalej muli max 2-3 mecz i nie chce się więcej ,dalej problem ginięcia od ostatniej kuli w magazynku czy za osłoną . Czołgi pojazdy też albo twarde jak skała albo na 1 hita .... jeden czołg rpg w dupe i zgruzowany ,kolejny 4 rpg w dupę i czołg 25hp jeszcze ma 1
caleb59 2 062 Opublikowano Środa o 12:50 Opublikowano Środa o 12:50 Ano dostałem zaproszenie do tych testów, oczywiście od razu usunąłem do kosza. 1
skypan 1 983 Opublikowano Środa o 17:14 Opublikowano Środa o 17:14 Wincy mniejszych beznadziejnych map !!! Dajcie metro !!!
KaszaWspraju 73 Opublikowano Środa o 18:26 Opublikowano Środa o 18:26 (edytowane) Edytowane Środa o 18:27 przez KaszaWspraju
VRman 3 320 Opublikowano Środa o 18:40 Opublikowano Środa o 18:40 Fani: Nieee! Chcemy większych map! Chcemy map dla pojazdów! EA: No dooobra, damy nową taką jak Golmud Fani: Hurraaaaa! EA: To będzie Golmud Fani: Chcieliśmy nowej mapy! No ale dobra, bo przynajmniej będzie duża i dla pojazdów EA: Ale zmniejszyliśmy, żeby była lepsza dla piechoty Fani: ALT+F4
BEM.22 32 Opublikowano Środa o 19:50 Opublikowano Środa o 19:50 Z tymi mapami równają chyba wymagania do konsol.
Rekomendowane odpowiedzi
Opublikowane przez Pan Mateoo,
4 reakcje
Pokaż odpowiedź