raiders 165 Opublikowano 8 Kwietnia Opublikowano 8 Kwietnia Ale ze dostrzegli i przyznali się do błedu w NETCODE tak serio sami z siebie ... .. Od 4 do 7.04 pograłem w sumie 8 h przez ten czas wbiłem wszystkie zadania tygodniowe z ostanich 7 tyg prawdę mówiąc wyzwanie to żadne bo to samo wpada jak szalone podczas zwykłej rozgrywki . Ale sama rozgrywka dalej muli max 2-3 mecz i nie chce się więcej ,dalej problem ginięcia od ostatniej kuli w magazynku czy za osłoną . Czołgi pojazdy też albo twarde jak skała albo na 1 hita .... jeden czołg rpg w dupe i zgruzowany ,kolejny 4 rpg w dupę i czołg 25hp jeszcze ma 1
caleb59 2 337 Opublikowano 8 Kwietnia Opublikowano 8 Kwietnia Ano dostałem zaproszenie do tych testów, oczywiście od razu usunąłem do kosza. 1
skypan 2 070 Opublikowano 8 Kwietnia Opublikowano 8 Kwietnia Wincy mniejszych beznadziejnych map !!! Dajcie metro !!!
KaszaWspraju 81 Opublikowano 8 Kwietnia Opublikowano 8 Kwietnia (edytowane) Edytowane 8 Kwietnia przez KaszaWspraju
VRman 3 323 Opublikowano 8 Kwietnia Opublikowano 8 Kwietnia Fani: Nieee! Chcemy większych map! Chcemy map dla pojazdów! EA: No dooobra, damy nową taką jak Golmud Fani: Hurraaaaa! EA: To będzie Golmud Fani: Chcieliśmy nowej mapy! No ale dobra, bo przynajmniej będzie duża i dla pojazdów EA: Ale zmniejszyliśmy, żeby była lepsza dla piechoty Fani: ALT+F4
BEM.22 32 Opublikowano 8 Kwietnia Opublikowano 8 Kwietnia Z tymi mapami równają chyba wymagania do konsol.
skypan 2 070 Opublikowano 16 Kwietnia Opublikowano 16 Kwietnia Zapowiada się ciekawie i może w końcu z tego COD-a będzie Battlefield.
Psiak 96 Opublikowano 16 Kwietnia Opublikowano 16 Kwietnia (edytowane) Kurwa ludziom dali misje na wskrzeszanie defibem i nagle gra stała się przyjemniejsza. Grałem dzisiaj i wczoraj ten nowy tryb ala podbój po jednym meczu i ciągle ktoś pomaga. Zaczeli grać medykami jak jak przez ostatnie kilka miechów od czasu bety... Szkoda, że ta bariera jest nie do przeskoczenia i z końcem misji znów ludzie będą mieli wyjebane w teamplay. 4 godziny temu, Phoenix. napisał(a): W koncu?? Jak to będzie jak mapka z bf vietna/1942 z tymi łodziami i lotniskowcami to chyba ea zaczął czytać ithardwarde i temat bf6 Kilka miechów temu pisałem o tym, żeby wprowadzili łodzie, jungle rodem z bf vietnam i typowe klimaty z junglami (przestali focusować miasta, zrobili tropikalny klimat) Edytowane 16 Kwietnia przez Psiak
Kadajo 9 968 Opublikowano 16 Kwietnia Opublikowano 16 Kwietnia A co się dziwisz jak jakieś debilne misje co tydzień dają robić, ludzie zamiast grac w grę to jakieś gówno robią żeby odblokować jakieś pierdoły. Przecież to jest absurd, a nie gra. 3
caleb59 2 337 Opublikowano 16 Kwietnia Opublikowano 16 Kwietnia No, no. Zaciekawili mnie pierwszy raz od premiery. Przypominam, że BF 2042 zaczął być normalnie grywalny dopiero od sezonu 4 moim zdaniem. Kto wie, może odratują BF 6 i będzie można wrócić do gry. Póki co stoję z boku i obserwuję co jakiś czas.
Sawyer1916 172 Opublikowano 17 Kwietnia Opublikowano 17 Kwietnia Aktualizacje na najbliższe miesiące wyglądają obiecująco. Ja tam nigdy BF6 nie porzuciłem, coś tam rzeźbię systematycznie, choć idealną grą nie jest. Oby było tylko lepiej.
ghostdog 1 158 Opublikowano 17 Kwietnia Opublikowano 17 Kwietnia Dobrze, że coś dłubią w tym BF6. Wodne mapy na plus. Mała mapa bazarowa też wygląda obiecująco, lubię klimat Black Hawk Down.
ptys 166 Opublikowano 17 Kwietnia Opublikowano 17 Kwietnia panowie po ostatnim update mam problem z bf6 na platformie z sygnatury, po 20-40 minutach gry najczęściej na operacji augur następuje freez pc na który pomaga tylko twardy reset kompa, problem opisywany tu, ma ktoś jakieś rozwiązanie?
Psiak 96 Opublikowano 18 Kwietnia Opublikowano 18 Kwietnia 5 godzin temu, ptys napisał(a): panowie po ostatnim update mam problem z bf6 na platformie z sygnatury, po 20-40 minutach gry najczęściej na operacji augur następuje freez pc na który pomaga tylko twardy reset kompa, problem opisywany tu, ma ktoś jakieś rozwiązanie? Pewnie wypuszczą jakiegoś fixa, skoro to nieodosobniony przypadek. Ja bym nic nie próbował naprawiać i kombinować w systemie. Tam na redicie ludzie nawet czepiają się zmiany, aktualizacji biosów Czekać aż ĘĄ dopatrzą się i naprawią.
AmcieK 2 Opublikowano 19 Kwietnia Opublikowano 19 Kwietnia (edytowane) W dniu 17.04.2026 o 21:35, ptys napisał(a): panowie po ostatnim update mam problem z bf6 na platformie z sygnatury, po 20-40 minutach gry najczęściej na operacji augur następuje freez pc na który pomaga tylko twardy reset kompa, problem opisywany tu, ma ktoś jakieś rozwiązanie? zagrałem dzisiaj pierwszy raz od 3 tygodni bodajże iii tak miałem to samo na operacji ... Gdzie wcześniej zero takich akcji GG Dice Edycja to gófno wywala nawet w menu po 20-30 minutach wywaliło mnie na zwykłym MM takze jest to niezależne od samego grania Edytowane 19 Kwietnia przez AmcieK
raiders 165 Opublikowano 19 Kwietnia Opublikowano 19 Kwietnia Ta nowa operacja "ogór" dobrze zbugowana w prawdzie żadnego freza ,zwiechy pc nie miałem ...ale w samej rozgrywce jak i w menu przed rozpoczęciem gry bug za bugiem
Psiak 96 Opublikowano 19 Kwietnia Opublikowano 19 Kwietnia Na poczciwym 5700x3d 3060ti zero problemów, gra na wysokie/średnie chodzi średnio w 120-150fps 1080p 1
AmcieK 2 Opublikowano 19 Kwietnia Opublikowano 19 Kwietnia Z wątków na redicie i na steamowych dyskusjach raczej wynika, że jest to mocno losowe nie zależne od szczególnego konfigu . Wczoraj podobno była jakaś łatka Javelina i w bf2042 też występuje problem ...
ptys 166 Opublikowano 19 Kwietnia Opublikowano 19 Kwietnia u siebie rozwiązałem problem przez włączenie w biosie zintegrowanej w procesorze karty graficznej (wcześniej ją wyłączyłem) grałem teraz przez przeszło 2 godziny bez żadnych problemów, czemu to działa nie wiem zapytajcie dice 1
Rekomendowane odpowiedzi
Opublikowane przez Pan Mateoo,
4 reakcje
Pokaż odpowiedź