Skocz do zawartości

BF6  

141 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy planujesz kupić grę?

• Tak - Preorder
    • Tak - kupuję na premierę
    • Tak - kupuję po premierze
    • Nie - A komu to potrzebne

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ale ze dostrzegli i przyznali się do błedu w NETCODE :o tak serio sami z siebie ...:D:hihot: ..

Od 4 do 7.04  pograłem w sumie 8 h  przez ten czas wbiłem wszystkie zadania tygodniowe z ostanich 7 tyg  prawdę mówiąc wyzwanie to żadne bo to samo wpada jak szalone podczas  zwykłej rozgrywki .

Ale sama rozgrywka  dalej muli max 2-3 mecz i nie chce się więcej  ,dalej problem   ginięcia  od  ostatniej kuli w magazynku  czy  za osłoną  :) .

Czołgi  pojazdy też  albo twarde jak skała albo na 1  hita  .... jeden czołg  rpg w dupe i  zgruzowany ,kolejny 4 rpg w dupę i  czołg 25hp jeszcze ma  :E 

• Like 1
Opublikowano

Fani: Nieee! Chcemy większych map! Chcemy map dla pojazdów!

EA: No dooobra, damy nową taką jak Golmud

Fani: Hurraaaaa!

EA: To będzie Golmud 

Fani: Chcieliśmy nowej mapy! No ale dobra, bo przynajmniej będzie duża i dla pojazdów

EA: Ale zmniejszyliśmy, żeby była lepsza dla piechoty

Fani: ALT+F4

Opublikowano (edytowane)

Kurwa ludziom dali misje na wskrzeszanie defibem i nagle gra stała się przyjemniejsza. Grałem dzisiaj i wczoraj ten nowy tryb ala podbój po jednym meczu i ciągle ktoś pomaga. Zaczeli grać medykami jak jak przez ostatnie kilka miechów od czasu bety... Szkoda, że ta bariera jest nie do przeskoczenia i z końcem misji znów ludzie będą mieli wyjebane w teamplay.

4 godziny temu, Phoenix. napisał(a):

obraz.thumb.png.0dee92ef3ffa3c34a59bc15c2ca865bc.png

W koncu??

obraz.thumb.png.ce0392c007d84a8a66c98d72c3f632a6.png

Jak to będzie jak mapka z bf vietna/1942 z tymi łodziami i lotniskowcami to chyba ea zaczął czytać ithardwarde i temat bf6 xD Kilka miechów temu pisałem o tym, żeby wprowadzili łodzie, jungle rodem z bf vietnam i typowe klimaty z junglami (przestali focusować miasta, zrobili tropikalny klimat)

Edytowane przez Psiak
Opublikowano

No, no. Zaciekawili mnie pierwszy raz od premiery. Przypominam, że BF 2042 zaczął być normalnie grywalny dopiero od sezonu 4 moim zdaniem. Kto wie, może odratują BF 6 i będzie można wrócić do gry. Póki co stoję z boku i obserwuję co jakiś czas.

Opublikowano

panowie po ostatnim update mam problem z bf6 na platformie z sygnatury, po 20-40 minutach gry najczęściej na operacji augur następuje freez pc na który pomaga tylko twardy reset kompa, problem opisywany tu, ma ktoś jakieś rozwiązanie?

Opublikowano
5 godzin temu, ptys napisał(a):

panowie po ostatnim update mam problem z bf6 na platformie z sygnatury, po 20-40 minutach gry najczęściej na operacji augur następuje freez pc na który pomaga tylko twardy reset kompa, problem opisywany tu, ma ktoś jakieś rozwiązanie?

Pewnie wypuszczą jakiegoś fixa, skoro to nieodosobniony przypadek. Ja bym nic nie próbował naprawiać i kombinować w systemie. Tam na redicie ludzie nawet czepiają się zmiany, aktualizacji biosów :boink:Czekać aż ĘĄ dopatrzą się i naprawią. 

Opublikowano (edytowane)
W dniu 17.04.2026 o 21:35, ptys napisał(a):

zagrałem dzisiaj pierwszy raz od 3 tygodni bodajże iii tak miałem to samo na operacji ... Gdzie wcześniej zero takich akcji :E GG Dice 

Edycja to gófno wywala nawet w menu po 20-30 minutach wywaliło mnie na zwykłym MM takze jest to niezależne od samego grania xD

Edytowane przez AmcieK
Opublikowano

Z wątków na redicie i na steamowych dyskusjach raczej wynika, że jest to mocno losowe nie zależne od szczególnego konfigu . Wczoraj podobno była jakaś łatka Javelina i w bf2042 też występuje problem ... 

Opublikowano

u siebie rozwiązałem problem przez włączenie w biosie zintegrowanej w procesorze karty graficznej (wcześniej ją wyłączyłem) grałem teraz przez przeszło 2 godziny bez żadnych problemów, czemu to działa nie wiem zapytajcie dice

• Haha 1