Skocz do zawartości

BF6  

137 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy planujesz kupić grę?

• Tak - Preorder
    • Tak - kupuję na premierę
    • Tak - kupuję po premierze
    • Nie - A komu to potrzebne

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Faktycznie nawet na oficjalniej stronie jest info:

https://www.ea.com/pl/games/battlefield/battlefield-6/faq

Czy do gry w Battlefield 6 potrzebna będzie aplikacja EA app?

Gracze Steam nie będą musieli korzystać z EA app, by zagrać w Battlefield 6, ale będą potrzebowali konta EA. Osoby, które kupiły Battlefield 6 za pośrednictwem Epic Games Store, będą potrzebować EA app oraz konta EA.

• Thanks 1
Opublikowano
Godzinę temu, ODIN85 napisał(a):

I tak trzeba połączyć z Ea to byś grał na swoim.

Co z tego jak takie konto steam jest jako kolejne konto, i trzeba się przelogowywać z głównego na drugie... ja się nie bawię w takie machlojki z ruskimi kontami. Wiem jak to działa i czym jest to spowodowane. :kupa:

• Upvote 1
Opublikowano
1 godzinę temu, ODIN85 napisał(a):

Gra gratis a procka się opchnie;)

Musisz mieć jeszcze płytę i resztę gratów - żeby dostać klucz musisz odpalić na kompie z tym prockiem (i Windowsem) jakieś ich narzędzie walidujące.

• Upvote 1
Opublikowano
4 minuty temu, oldfashioned napisał(a):

Nie kazdy sie chce pocic jak typ na filmie wyzej. 

Najlepszy jest ten spawn-kill, gdzie wybiega poza mapę byle tylko zdobyć 5 fragów (i zginąć).

Poza tym nawalanie full auto bez żadnego recoila...
Już nie mówię o rzucaniu granatów "z dupy" (gdzie wyciąganie zawleczki itd.?)

Grałem ostatnio trochę w 2042 i nawet tam powyższe lepiej wygląda...

Mam nadzieję, że do premiery 6-tki to poprawią.

Opublikowano
16 minut temu, oldfashioned napisał(a):

Doceniam skilla typa, ale na tym forum raczej mamy grono '4fun'. Nie kazdy sie chce pocic jak typ na filmie wyzej. 

To jest pocenie??  Gosc nawet nie robi kociego movmentu tylko po prostu ma dobrego aima i refleks, nic wiecej, a do tego stojace boty. Zwykla gierka goscia co jak widac cos tam strzalac potrafi ;) 

Opublikowano (edytowane)

Nagle okazuje się, że ten szeroko krytykowany 2042, nie jest taki zły? ;) Pocieszny system klas, gówniane teksty i skórki żołnierzy, dyskusyjna konstrukcja map, kiepska premiera, ograniczony system zniszczeń - ciężko o tym zapomnieć. Ale fakt, na dzień dzisiejszy jest znacznie lepiej. Natomiast hit reg i TTK nadal leżą i kwiczą. Cały net code w zasadzie do zaorania. Pod tym względem BF6 jest lata świetlne z przodu. Rzadko w becie zdarzały mi się sytuacje dyskusyjne, jak choćby gościu zgarniający pół magazynka bez wyraźnego efektu i jeszcze kładący cię na ziemię. W BF2042 to codzienność, zarówno w przypadku piechoty jak i pojazdów.

Edytowane przez Vulc
Opublikowano
22 minuty temu, oldfashioned napisał(a):

Doceniam skilla typa, ale na tym forum raczej mamy grono '4fun'. Nie kazdy sie chce pocic jak typ na filmie wyzej. 

Ah o to chodzi. Dlatego nie wiem, czy nie fajnie by było gdyby bf miał jednak mmr. Miło czasem wbiec w 6 wrogów, zabić 4, przeładować i dobić 2 ostatnich i żaden z nich nawet nie odpowiedział ogniem (bo nie widział? nie zdążył? miał to w pupie?). Ale jak człowiek pomyśli, że takich samych też się ma w swoim teamie :E. No, ale to nie tytuł esportowy, fajnie się gra pod spoko akcje.

Ja lubię na podboju bronić jakiegoś punktu, zwykle oczywiście sam, bo reszta hura biegnie przejąć kolejny. Śmiesznie czasem wygląda jak kilku wrogów próbujących przejąć ten punkt jest mocno zaskoczona, że jednak ktoś został go bronić :).

Wydałem te 13 zł na bf2042, na mapach z poprzednich części gra się nawet nawet. Nie ma takiej tragedii jak w okolicach premiery. I właśnie czasem przez cały mecz potrafię siedzieć na jednym punkcie, w ogóle z niego nie schodząc i się nie nudząc, bo co chwilę ktoś próbuje go przejąć. Można być w top10 tabeli bez problemu, nie wychodząc z jednego punktu przez cały mecz.

Opublikowano
20 minut temu, Phoenix. napisał(a):

To jest pocenie??  Gosc nawet nie robi kociego movmentu tylko po prostu ma dobrego aima i refleks, nic wiecej, a do tego stojace boty. Zwykla gierka goscia co jak widac cos tam strzalac potrafi ;) 

Niektore flicki ktore robi w tym filmie powinny byc pod definicja 'pocenia sie' w encyklopedii. ;)